A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Lakópark HARO faparkettával

Aki eddig úgy gondolta, hogy valódi faparketta körgangos otthonokban mutatjól, annak hozzuk az ellenpéldát.
Az egykori munkásnegyed sokat változott: a szeretettel felújított Wilhelmin-stílusú régi épületek mellett a Prenzlauer Berg kerület számos parkot kínál, mintpéldául Falkplatz, mely pihenésre invitálja a sétálókat. Számos kávézó, étterem és bár található meg, így egy városi életmódot létrehozva. A vásárlási lehetőségek szintén nagyon változatosak: a divatos kisboltoktól kezdve a jól felszerelt kiskereskedőkön és az organikus piacokon át, a "Schönhauser Allee Arcaden" bevásárlóközpontig minden megtalálható. 

Exkluzív HARO parketta közül lehet választani

A lakások tulajdonosai már a beköltözésük előtt boldogok voltak, hiszen a HARO négy kiváló parketta családjából választhatták ki a számukra legtetszetősebb padlót. A választás természetes és világos halszálka (Allegro) és egy osztásos hajópadló hatású fa parkettákra esett. Így a németországi vezető parkettagyártó összesen 12 000 m² parkettát telepített a lakásokban.

A HARO szalagparketta

Nagyon sok lakástulajdonos döntött a HARO szalagparketta mellett. A kétrétegű padlók alkalmazhatóak padlófűtésre. Teljes felületén szükséges leragasztani. Az Allegro termékcsalád fapadlóival különböző lerakási módot választhat az ügyfél,  hagyományostól egészen a halszálkán át az angol stílusig. Az időtlen megjelenése minden életstílushoz alkalmazkodik, illetve otthonos érzetet nyújt.

forrás: IBDesign