A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Amikor a balszerencs jóra fordul

Lábtörésének köszönhetően az idősödő hölgy kénytelen volt földszinti lakásba költözni, ahol egy akadálymentes fürdőszobát kellett kialalkítania.

Családja a harmonikus egységet alkotó Chrome koncepcióban találta meg az inspirációt. Ebből fakadóan fürdőszobájába kád és praktikus kihajtható beömlővel rendelkező kádcsaptelep vándorolt, amelyet fürdés közben a fal felé hajthat, ezáltal akadálymentessé válik a fürdőtér.

A mosdó és hozzá illő szekrény is ebből a koncepcióból származik. “Akárhogy szerettem volna a ruhásszekrény után maradt fülkébe 100 x 100 cm nagyságú zuhanykabint helyezni, végül a 96 x 100 cm nagyságú lett a befutó.

A RAVAK kedvemben járt és a Chrome zuhanyajtót a szükséges méretre kisebbítette. Megnyugtattak, hogy ez gyakori szolgáltatás, mivel manapság a mesteremberek is gyakran tévednek.” meséli a tulajdonos. Az idős hölgy fürdőszobájába a nagyobb kényelem és biztonság érdekében Ovo lehajtható ülőkét is telepítettünk, amely zuhanyozás közben is biztonságos pihenést biztosít.

forrás: ravak.hu