A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Álomotthon panel lakásban

Mindig büszkeséggel tölt el minket, ha egy projekthez, otthonhoz Lakberendezési Központunkban található üzletek termékei vannak felhasználva.

A Golden Harmony magazin is lehozta cikk formájában, mely most weboldalunkon is elérhető.

A Tervező: Hámoryné Augusztin Tünde , +36 30 251 3816 hat@hatdesign.hu http://hatdesign.hu/

A felhasznált burkolatok megtekinthetők az IBDesign bemutatótermeibenahol kedves és szakértő munkatársak várnak minden érdeklődőt.

Cél : 67 nm panell lakás átalakítása/felújítása, 4 tagú család számára

A feladatról : A ’80-as évek elején épült lakásban sokáig 3 generáció lakott, majd a nagymama halála és a nagypapa állapotának rosszabbra fordulása után szánta rá magát a család a munkálatok elindítására. Ekkor kerestek meg és fogadták el a terveimet.

Több ajtó és fal kibontásával illetve áthelyezésével kaptunk a családtagok részére külön szobákat, világos,átlátható nappalit és kissé elszeparált konyhát.

Minden helyiségbe készültek tároló helyek, a rengeteg könyvnek, CD-nek váza gyűjteménynek és az ingóságoknak.

Az apró fürdőszobába a kád helyére zuhany került, de a mosó és szárítógép az előszobai szekrényben kapott helyett. A korábbi lakásból csak két tároló elem maradhatott meg, a régi emlékeket őrző szekreter – amely, kréta festékkel lett felújítva és kihangsúlyozva azáltal, hogy színezett fal elé került -, valamint egy gardrobszekrény, a nagyobbik fiú szobájában. A burkolat, a vizes helyiségeket kivéve, egybefüggő VINIL borítású, a tágasság és a nagyvonalúság kedvéért.

Pasztel szürke a fal, kékkel és naranccsal kiegészítve, a bútorok fehér bútorlapból egyedileg készültek.

Most pedig lássuk az előtte-utána képeket