A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990
VR otthon

VR otthon

Szeretnénk Önnek megkönnyíteni saját otthona megtervezését, ezért a Style&Home Lakberendezési Központban VR otthontervezést biztosítunk.

A VR szemüvegek és a digitális technológia segítségével számítógéppel létrehozott, de rendkívül valóságos környezetet teremthetünk. Egy valódi házat rendezhezhet be, az Ön által választott tárgyakkal, kedvére cserélgetheti a burkolatokat, ajtókat, bútorfrontokat vagy éppen a falak színét. A technológiának köszönhetően a megalkotott házban körülnézhet, sétálhat benne, kipróbálhatja, hogy otthonosan érzi-e magát.

E csomag összeállításával az volt a célunk, hogy levegyük az Ön válláról a lakberendezéshez kapcsolódó anyagok, bútorok beszerzésének kellemetlen, lassú részét. Hogy szombat reggelenként ne azon gondolkodjon, hogy azon a hétvégén hova megy csempét, csaptelepet, lámpát és ülőgarnitúrát nézni... Hanem legyen a kezében egy térkép, ami alapján végigjárhatja partnereinket és ahol mindent megtalál, ami otthona berendezéséhez szükséges. Így szakértő segítséggel akár 2-3 hétvége alatt - a burkolatoktól kezdve a függönyökön át a konyhabútorig - mindent megvásárolhat!

Próbálja ki a VR Otthon tervezést és győződjön meg arról, hogy milyen stílus, milyen berendezés áll Önhöz közel!

A VS Fürdőszoba 1142. Budapest, Erzsébet királyné útja 125. szám alatti szalonjában van lehetősége VR Otthon szolgáltatásunkat igénybe venni. 

Foglaljon időpontot, élje át és lássa saját stílusát!

Foglaljon időpontot