A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
Egyénileg alakítható kanapé

Egyénileg alakítható kanapé

Alkossa meg személyre szabott, minden igényét maximálisan kielégítő kanapéját! Legnagyobb választék, legjobb megjelenítés, legújabb technológia!

1. Válassza ki a tetszőleges modellt!
Összesen 40 modell közül válogathat.

2. Határozza meg a kívánt méretet és adja meg a kanapé összeállítását!
Egyedi elképzeléseinek megfelelő méretet állíthat be, melyet a tervezés során bármikor változtathat. A méret, a további lépések során azonban nem változik, mindaddig még Ön nem ad erre lehetőséget! Továbbá a méret akár ülőtagonként is eltérhet! Összeállítás megadásakor különböző formájú elem közül.

3. Válassza ki a rendelkezésre álló listából az Önnek szükséges funkciókat!
A funkciólista lehetőségei modellenként eltérőek lehetnek! Ennél a lépésnél állíthatja az ülő mélységet, választhat például, az ülésfűtés, az elektromosan állítható fejtámla és a relax funkciók közül. Leendő kanapéja ennél a lépésnél válhat intelligensé, ugyanis választhatja a beépített smart funkciót, melynek köszönhetően kanapéját okostelefonja segítségével iránythatja.

4. Válasszon  textúrát és a színt!
Gondolkodhat akár kétféle színkombinációban és dekor varrás is kérhető - ennek csak egyéni ízlése szabhat határt!

5. Válasszon lábtípust!

6. Válassza ki az ülőkomfortot és a matrac fajtáját!

6 lépés és az alkalmazás megajándékoz bennünket még számos extrával!

  • Az általunk összeállított kanapéhoz felajánlja a rendszer a leginkább illő díszpárna kollekciót, de akár mi magunk is összerendezhetjük a díszpárnákat!
  • Enteriőr képeket kapunk, hogy eltudjuk képzelni enteriőrben is a kanapékat!
  • Adott alaprajzokba elhelyezhetjük az összeállított kanapét és játszhadozhatunk a különböző elhelyezési lehetőségekkel!

A legnagyobb ajándékot, mégsem ezek jelentik!

A megtervezett kanapé részletes adatai és ára egyből látható a képernyőn, melyet innen rögtön továbbíthatunk levélben nem csak önmagunknak, hogy segítsük ezzel a Velünk dologzó szakemberek munkáját, de a gyártónak is!

Könnyed tervezés 6 lépésben, egy gombnyomás és a kanapé rendelés leadva! Hibázási lehetőségek kizárva!

Átlagos mindenki tud lenni, a ROM közel sem átlagos… Választéka a legnagyobb, megjelenítése a legjobb, technológiája a legújabb!

ROM kanapék, Magyarországon kizárólag a DIVAS kínálatában!

Látogasson el hozzánk és tervezzük meg együtt minden igényét maximálisan kielégítő, személyreszabott ROM kanapéját!