A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
Komplett függöny kivitelezés

Komplett függöny kivitelezés

Hogy mi kell a tökéletes és egyedi függönyhöz? A válasz nem más, mint körültekintő és alapos tervezés. Ehhez kínálunk segítséget helyszíni felmérési szolgáltatásunkkal. Kollégánk kimegy Önhöz, szakszerűen és pontosan felméri az igényeket, figyelembe véve a környezetet a legapróbb részletekig.

Rendkívül fontosnak tartjuk a fő méretek levétele mellett a lakás/ház fekvését, a helyiség méretét, stílusát, az ott felhasznált alapanyagokat, színeket, a mesterséges és természetes fény arányát, a berendezés stílusát.

Törekszünk rá, hogy az elkészült függöny tökéletes részét képezze a már kialakult miliőnek. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, melynek részét képezi a tervezés, felmérés, tanácsadás, kivitelezés, varrás és felrakás egyaránt.

Bízza ránk, amihez a legjobban értünk!

Dőljön hátra és válogasson kedvére szebbnél szebb textiljeink széles választékából, engedje, hogy megvalósítsuk egyedi elképzeléseit és gyönyörködjön a végeredményben!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje komplett függöny kivitelezés szolgáltatásunkat!