A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Sykora Konyhastúdió

Egyedi méretre gyártott Sykora konyhák. Álombeli, egyedi konyhabútor összeállítások csehország legnagyobb gyártójától.

Nyitva tartás: H-P: 09:00-18:00, Szo: 09:00-13:00, Vasárnap: zárva

Kivételes és hűen megálmodott konyhabútor összeállítás lehet most az Öné. Mindent a saját elvárásainak megfelelően alkotunk meg.  Az első elemtől az utolsóig itt mindennek rendeltetésszerű helye van, a saját kényelmének és hangulatának megfelelően.

Képzelje el, amint belép álmai konyhájába!
Már érzi is azt a kellemes puhaságot és lágyságot, amely olyan, mintha a lelke a természet óceánjában fürödne, amely az egész eddigi életét minden sikerét és kudarcát magában foglalja.
Hiszen Ön volt az, aki mindig hitt saját sikerében. Életének fő mozgatórugója a tisztelet és a folytonos, kitartó akarás volt. Ám Ön az, aki mindemellett birtokolni is szeret. A birtoklási vágya pedig új célokkal ruházza fel Önt napról napra. A megálmodott cél kecses, mégis kacér. Játékos, mégis méltóságteljes. Pont olyan sokszínű és pontosan olyan mélységet mutat meg, amilyen Ön is.

A valóságban a konyhabútor összeállítása a következőképpen zajlik: a pontos felmérést a tervezés követi, majd a kivitelezés. Az előzetes konzultáció alapján véglegesítjük az árnyalatokat, az éleket és valamennyi formát. A beépítés után a stílus és a művészet árulkodni fog munkánk közös sikerességéről. Hiszen a stílus Önből fakad. Ezt álmodta meg, ez fog a valóságban is testet ölteni.