A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Chameleon Okosotthon

A Chameleon okosotthon rendszer kompromisszumok nélkül biztosít elérhető árú és teljes komplexitású megoldásokat ügyfelei számára. Legfontosabb előnyei, hogy nagyon rugalmas, ezért jól bővíthető, költséghatékony, egyszerű szerelni és helytakarékos.

Nyitvatartás: H-P: 09:00-18:00, Sz: 09:00-13:00, Vasárnap: zárva

 

A Chameleon egy új réteg az okosotthon rendszerek, illetve a lakásba beépített érzékelők és beavatkozók között. Szabad választást ad a felhasználónak és jelentősen csökkenti a beépítési költséget azzal, hogy a Chameleon okossá teszi azon analóg eszközöket, melyek alapvetően nem lennének minden esetben használhatóak a hagyományos értelemben vett okos otthon rendszerekben. Mivel a használható eszközök és a beépítés költsége is igen kedvező így a rendszer kompromisszumoktól mentes, teljes Smart Home élményt nyújt elérhető áron.

A Chameleon Okosotthon rendszer egy alapvetően vezetékes megoldás, mely kibővíthető vezeték nélküli modulokkal és biztosítja, hogy otthona gyártófüggetlen maradjon és az összes általunk támogatott okos otthon központokkal együttműködhessen. A különböző okos otthon központok funkciói összekombinálhatóak, így azoknak az adott rendszerek korlátai többé nem szabnak határt.

A rendszer működéséhez nincsen szükség internetes kapcsolatra, adatait senki nem gyűjti egy távoli szerveren. A megoldás biztonságos, üzembiztos, könnyen használható, könnyen szerelhető és igencsak rugalmas.

Miért jó a Chameleon Okosotthon rendszer?

  • mert sokoldalú és nem igényel elköteleződést
  • mert költséghatékony
  • mert modularitásából adódóan rugalmasan bővíthet