A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Rólunk

Lakberendezési központunkban olyan több, mint 10 éve sikeresen működő cégeket talál, mint: a RAVAK, Sykora, Divas Home, IBD Magyarország, Top Trade, Palatinus Fürdőszoba. Ezek a nagy múlttal bíró cégek  importőrként, jó minőségű  termékekkel szeretnének hozzájárulni minél több szép, praktikus otthonhoz, amit az ügyfeleink megálmodtak maguknak.

Rájöttünk arra, hogy csak termékekkel nem tudunk komplex segítséget nyújtani, mert óriási a választék, az egyedi megoldás. Úgy gondoljuk, hogy egy profi designer és lakberendező nélkül csak kockázatot vállalnak az ügyfeleink, olyan felesleges pénzt dobnak ki az ablakon, amit utána nem azzal az élménnyel használnak, ahogy azt szerették volna. Ezért hoztuk létre a Központunkat, hogy minden segítséget meg tudjunk adni ügyfeleinknek. Szolgáltatásainkkal és a Lakberendezési tanácsadásunkkal az ötletek beszerzésétől az általunk mindenképpen javasolt komplett lakberendezési szolgáltatásig mindent meg tud kapni. És a mi egyedi ajánlatunk, hogy olyan szakemberekkel dolgozzanak együtt, akik szakmailag elismertek, és garantáltan profi szolgáltatást nyújtanak. Erre cégeink adják a garanciát minden ügyfelünknek.

“Miért éppen a Style&Home-ot válasszam?” – teszi fel jogosan magának a kérdést.

Egyrészt azért, mert mint tudjuk egy-egy lakás/házvásárlás, -felújítás, -frissítés rengeteg idő- és energiabefektetést igényel, az ember igyekszik minél több helyről ötletet meríteni, ami nem kevés utánajárást jelent a mai bőséges áru- és szolgáltatás kínálat mellett.

Cégeink több, mint 10 éves piaci tapasztalatával olyan megbízható szakmai segítséget nyújt Önnek, hogy olyan termékeket tudjon beépíteni, amelyek valóban hosszú távon megfelelnek igényeinek.
Emellé egyedi utalványrendszert kínálunk, mellyel közvetlen importőröktől nagyon kedvező áron tud vásárolni.
Lakberendezési Központunk szakmájában elismert Otthon designereket biztosít az Ön számára, akiknek munkája után garanciát vállalunk!

Engedje meg, hogy segítségére legyünk álmai otthonának megvalósításában! Udvarias szakértő kollégáink 1740 négyzetméteren várják Önt is bemutatótermeinkben, hogy közösen megvalósíthassuk álmai otthonát!

Várjuk Önt is Style & Home Lakberendezési központunkban!
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.