A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Palatinus Fürdőszobaszalon

A Palatinus 94’ Kft 1994-ben alakult meg Egerben, mely mai napig a cégünk székhelyét képezi. Tevékenységünk családi vállalkozásként indult, különböző típusú padlólapok, falicsempék, szaniterek, szerelvények és fürdőszobai kiegészítők értékesítésével.

Nyitva tartás: H-P: 09:00-18:00, Szo: 09:00-13:00, Vasárnap: zárva

Nálunk nem csak a fürdőszobáját rendezheti be, hanem otthona minden helyiségére kínálunk fali és padló burkolatokat, berendezési tárgyakat, lakberendezési ötleteket.

Lakberendező végzettségű kollégáink által készített 3D Látványtervezéssel, Lakberendezői konzultációval, helyszíni felméréssel segítjük a választását.

A folyamatos fejlődés – a jelenlegi gazdasági helyzet ellenére is – töretlen. Jelenleg három bemutató teremmel várjuk Önt Budapesten és vidéken is. Kollégáink folyamatos szakmai képzése, infrastruktúránk fejlesztése, üzleteink kínálatának rendszeres megújítása, vevői igények felmérése és a minőségbiztosítás mind azt a célt szolgálják, hogy Ön valóban megtalálja nálunk számításait, ötleteit és álmait maradéktalanul megvalósítsuk!

Legfőbb értékeink:

Hozzáértés – Megoldás-orientáltság – Széles termékválaszték – Jó ár-érték arány

Jelmondatunk: Szakértő segítség otthonához!

Küldetésünk:

  • Cégünket azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink szolgálatába állhassunk.
  • Célunk, hogy termékeinkkel, tudásunkkal, szolgáltatásainkkal a legtöbb segítséget tudjuk nyújtani Önnek, hogy olyan OTTHON-t tudjon kialakítani családjának és saját magának, ami hosszú távon elégedettséggel, örömmel tölti el Önt a szürke hétköznapokban.
  • Büszkeség számunkra, ha megálmodott otthonuk kialakítása előtt ellátogatnak üzleteinkbe, ezzel bizalmat szavazva nekünk.

Miért érdemes eljönni hozzánk?

  • Nálunk biztos lehet benne, hogy kizárólag csak olyan terméket fogunk ajánlani, amire Önnek és családjának igazán szüksége van.
  • A piacon fellelhető legjobb ár  érték arányú termékek közül válogathat.
  • Egyedi burkolatcsaládok széles választékával találkozhat kizárólag a mi szaküzleteinkben.
  • Szakmailag felkészült kollégák várják üzleteinkben.
  • Kedves, udvarias kiszolgálásban lesz része családias hangulatú szaküzleteinkben.
  • Kérésére megtervezzük Önnek fürdőszobáját.
  • Ha bármilyen kérdés vagy probléma adódik termék beépítésénél, vagy akár utána  Ránk számíthat.

Termékköreink: burkolatok, csaptelepek, szaniterek, zuhanykabinok, kádak, zuhanytálcák, fürdőszobabútorok, wellness, zuhanyfolyókák, zuhanyfej, burkolati segédanyagok, mosogatók, radiátorok, függönyök