A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Vónya Tímea

2012 óta dolgozom lakberendezőként az Attraktív Design Studio színeiben. Tervezéseimnél a szépség, a harmónia, az egyediség és a design segítségével igyekszem összhangba hozni megbízóim álmait a valósággal és az adott térrel. 

Stílusok tekintetében nem vagyok elkötelezettje egyiknek sem. Szívesen mozgok a design világában, figyelemmel kísérem az újdonságokat. Igyekszem szem előtt tartani azonban: „A divat múlandó, a stílus örök.” (Y. S. Laurent) Amikor lehetőségem van rá és elfogadja a megbízóm is, akkor szeretek különlegességeket alkalmazni. „Légy Önmagad. A világ imádja az eredetit.” (Ingrid Bergman) 

Számomra az otthonosság fogalmát nem a bútorok és a tárgyak jelentik, hanem az érzés és a hangulat amit az adott enteriőr sugároz magából. Amikor elkészül a munka, melyet szívvel-lélekkel készítettem el, időt, energiát, fáradtságot nem kímélve, akkor olyan érzés tölt el lakberendezőként, mintha én is része lennék az enteriőrnek. Tervezéseimnél az ARCHline.XP 3D látványtervező programot használom, az álmok megjelenítéséhez, így még mielőtt a valóságban is megvalósul a terv, pontosan látható annak minden egyes részlete, akár video kisfilm formájában is. 
A kivitelezési feladatok teljesítését 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező kivitelező csapatunk biztosítja.Referencia munkáim is az ő keze munkájukat dicséri. Szakembereinkkel teljeskörű felújítási, belsőépítészeti és asztalos feladatokat eltudjuk végezni, megrendelőinknek így kulcsrakész átadást tudunk biztosítani. Vállaljuk lakások, házak, irodák, hotelek, éttermek tervezését és kivitelezését itthon és külföldön egyaránt. Csapatunk angol, német és olasz nyelven áll megbízóink rendelkezésére.
Cég:
Attraktív Design Stúdió BT.
Szakmai tagságok:
Lakberendezők Országos Szövetsége
Szakterület
Családi házak, lakások belső építészeti tervezése, irodák, közösségi terek tervezése,3D-s látványtervek és videók készítése.