A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Soós Krisztina

Már kislányként is tudtam, hogy lakberendező leszek. Bár az élet másfelé sodort…Ígylettem először közgazdász, majd 10 év pénzügyi szektorban eltöltött idő után döntöttem úgy, hogy megvalósítom az álmom azáltal, hogy mások álomotthonát valósítom meg. Lakberendezői tanulmányaimat a Veresegyházi Oktatási Stúdióban folytattam, itt végeztem 2008-ban. Ma már a saját vállalkozásom keretében teszem hitem szerint élhetőbbé kedves megrendelőim mindennapjait. 

Abban hiszek, hogy egy tér sem reménytelen, hogy mindig mindenből ki lehet hozni egy kicsivel többet. Moholy-Nagy László híres mondása szerint:„Nem a tárgy, az ember a cél”. Ez egy örök érvényű igazság a lakóterek tervezésére. Az otthonunk rengeteg funkciót tölt be, a teljesség igénye nélkül: a pihenésünk, feltöltődésünk színtere, a családdal, barátokkal töltött értékes idő helyszíne, néhányunknak a munka- vagy műhelye, stb. Mivel életünk nagy részét itt töltjük, egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire szolgál minket, az életünk ritmusa szerinti-e a kialakítása, stb. A praktikus kialakításon túl az otthonunk lehet az önkifejezésünk eszköze is, egy olyan hely, amely azon túl, hogy minden igényünket kiszolgálja, a szemünket is gyönyörködteti. Ilyen értelemben az enteriőr szimbolikusan lehet az énünk megnyilatkozása.Hiszem, hogy mindezt együttesen meg lehet valósítani az otthonunkban, akár a családtagok különböző igényeinek, ízlésének figyelembevételével. 
Mielőtt hozzálátunk az építkezéshez, felújításhoz, nagyon hasznos egy terv, amely mentén haladnak a munkálatok. Egy terv, ami még a megvalósulás előtt megmutatja elképzeléseinket,vizuálisan „láthatóvá” teszi a megálmodott otthont. Egy olyan, minden részletre kiterjedő koncepció, mely a látványterveken túl a kivitelezés mikéntjét is tartalmazza a bevásárlólistával együtt.