A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Lovász Viktória

A belsőépítészet sokkal több mint térrendezés… játék és izgalmas feladat.
Feladat: megalkotni Önnel együtt azt, ami a legjobban illik az adott enteriörbe, segítséget nyújtani abban, hogy olyan hely legyen otthona, üzlete, étterme, irodája, ahol szívesen tartózkodik, amire büszke.
Mindez nem csak a forma, a színek, a drapériák, hanem a beáramló fény, a felületek és a képzelet játéka.

2004 óta foglalkozom tervezéssel. Eleinte alkalmazottként, 2010 óta mint vállalkozó tervezem, szépítem, építem a különböző belső tereket. Vállalkozásom, a Kreatív Harmónia Bt. több, a szakmába vágó, vagy némiképp hozzá tartozó profilt foglal magába, (tervezés, falfestmény, lakásdekoráció), így a belsőépítészet, lakberendezés az IDV Studio nevet kapta. Munkám során volt szerencsém tervezni éttermeket, kávézót, teaházat, családi házakat, hotelt, irodaházakat, grafikai felületeket…stb Úgy gondolom, a belsőépítészet sokkal több, mint térrendezés… játék és izgalmas feladat. feladat: megalkotni Önnel együtt azt, ami a legjobban illik az adott enteriörbe, segítséget nyújtani abban, hogy olyan hely legyen otthona, üzlete, étterme, irodája, ahol szívesen tartózkodik, amire büszke. Mindez nem csak a forma, a színek, a drapériák, hanem a beáramló fény, a felületek és a képzelet játéka.