A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Kertész Kata

Célom a Megrendelő teljes elégedettsége, elképzeléseinek maximális, optimális, gyors, hatékony és gazdaságos  megvalósítása, hogy munkánk végeredményében sok éven át örömét lelje.

Lakberendező és bútor tervezőként 1999 óta dolgozom. 
2004-ben végeztem építész-technikusként a Schulek Frigyes Építőipari Technikumban. 
Nem csak az épületek, lakások belső ruhájának megtervezésében segédkezhettem, hanem  az első gondolatok megfogalmazásától, az építészeti tervezésen keresztül a kulcsrakész átadásig folyamatosan aktívan részt vehettem az otthont teremtő munkában.
Több mint 80 családiház engedélyezési építészeti és lakberendezési terveit készítettem el, dolgoztam fel ARCHLine építészeti/belsőépítészeti program használatával. Nagy tapasztalatra és gyakorlatra tettem szert az építész és kivitelező kollégákkal való szoros együttműködésben, mely minden esetben alapfeltétele fent leírt célom megvalósításának. 
Javarészt családi házak, lakások berendezésével foglakozom, de munkáim között szerepelnek éttermek, irodák és üzlethelyiségek belsőépítészeti-lakberendezési tervei is.  Munkámra, mint az Ügyfélnek nyújtott szolgáltatásra tekintek, igényeinek széleskörű felmérése alapján. 
Ingyenes helyszíni felmérés alapján készítem egyedi személyre szóló ajánlatom. 
Így dolgozom
A belsőépítészeti-lakberendezői munka több fázisból áll, melyek egymásra épülnek. Az Ügyfél Igényeinek és a berendezésre váró helyiségek felmérése alapján elkészítem árajánlatomat.
1. fázis a Vázlat készítés. Igényeknek megfelelően a berendezésre váró terekről 3 különböző alaprajzi elrendezési, és 3 különböző színvilággal rendelkező alternatívát készítek, melyeken minden megfelel az egyeztetésen elhangzottaknak, ámde nincs két egyforma eleme az alternatíváknak. Ezen alaprajzi vázlatokat ismertetem, felhívom figyelmét az egyes variációk előnyeire illetve esetleges hátrányaira a másikkal szemben, mely során az Ügyfél kiválaszthatja a számára leginkább tetsző megoldásokat, elrendezéseket és színeket. A következő fázis alapját az összevont kiválasztott vázlati elemekből álló alaprajzok jelentik, melyek ezen fázis végére állnak össze. 
2. fázis az Ajánlati terv. Ebben a fázisban a végleges vázlatos alaprajzi elrendezést térben is kidolgozom. Falnézetek, perspektivikus képek készülnek, egyeztetések során konkrét bútorokat, burkolatokat, lámpákat, lakástextileket ajánlok és jelenítek meg. Elkészülnek az ajánlati szintű berendezési, burkolati és világítási tervek. Minden láthatóvá válik a padlótól a mennyezetig.  Prezentációk során bemutatásra és kiválasztásra kerülnek a tárgyak, anyagok, színek és formák.
3. fázis a Kiviteli terv. Ennek során a véglegesen leegyezetett ajánlati tervekről a pontos kivitelezéshez szükséges méretezett falnézetek és alaprajzok készülnek. Pontos műszaki leírások, konszignációk (méretek, megnevezések, mennyiségek) készítése, árajánlatok beszerzése egyeztetésekkel, a beszerzési helyek megadása a konkrétan beszerzésre váró termékekről. Végül tervezői művezetést és vásárlásokban való személyes segítséget is vállalok a kivitelezés során.