A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Gyarmati Éva

Úgy érzem, az igazán szerencsés emberek közé tartozom, hiszen az a munkám, ami a hobbym is egyben! Számomra a legcsodálatosabb dolog szép és konfortosan használható enteriőrök művészi  megalkotása. Belsőépítészként lakossági és közületi projektekkel is foglalkozom.
Építészmérnöki diplomámnak köszönhetően már a tervezés fázisában a műszaki megvalósíthatóságot is figyelembe veszem,.....mert a belsőépítészet, a tervezőnek, nem csak álmodozás, ez legyen a kliensek kiváltsága!
Lakossági munkáimban a legfontosabb szempont az ügyfeleim izlése, igényei és anyagi lehetőségeinek optimális egyensúlyban tartása, mert a mai óriási kínálati dömpingben nehezen igazodnak el. A kivitelezés során, folyamatos helyszíni művezetés mellett, végigkísérem az építkezés menetét, hogy minden tökéletesen sikerüljön.
Hiszem, hogy a munkám sok gondot vesz le a megbízóim válláról és mindig az a legnagyobb öröm számomra, amikor a boldogságot és megelégedést látom az ügyfeleim arcán! Ilyenkor én is jól alszom azután! :-)