A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Bóna Mónika

2010 óta foglalkozom belsőépítészettel, lakberendezéssel.
Az első években rengeteg időt töltöttem építkezéseken, minden egyes apró csomópont kialakítása érdekelt és szívesen konzultáltam a szakemberekkel. A tervezés legtesthezállóbb része számomra a térszervezés! A jó arányokkal rendelkező tér már önmagában harmónikus. Fontos számomra a termeszetes fény, ezért igyekszem figyelembe venni a terek kialakítasanál.

Személyes konzultálción körvonalazódik a megbízók életstílusa, egyéni szokása, életritmusa, társadalmi szerepük. Törekszem, hogy a logikusan átgondolt térszervezés egyéni megjelenéssel kapcsolódjon össze. Szeretem a nagyvonalú és kreatív megoldásokat, de alapvetően a letisztult vonalvezetés áll közel hozzám. Egy komplex tervezési folyamatban a megbízó számára a 3 dimenziós látványtervek és a műszaki dokomentáció teszi érthetővé az elképzeléseket. Gyakran kapok meghívást szakmai kirándulásokra, előadásokra, ahol lehetőségem van az újdonságokat és a gyártási folyamatokat közelebbről is megismerni. Minden évben külföldi kiállításokat is látogatok és szívesen szervezem a privát kirándulasaimat inspiráló helyszínekre.

Egyre nagyobb szerepet kap az életemben a természeti környezet szeretete és a természetes anyagok. Az otthonok mellett szívesen veszek részt iroda, étterem, üzlethelység vagy szálloda megtervezésében is! Nem zárkózom el a csapatmunkától, sőt, hiszek a jó munkaszervezésben. Célom, hogy minden egyes munka során egy átfogó koncepció valósuljon meg, melyben a jó minőségű termékek segítik az időtállóságot!