A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Bóna Mónika

2010 óta foglalkozom belsőépítészettel, lakberendezéssel.
Az első években rengeteg időt töltöttem építkezéseken, minden egyes apró csomópont kialakítása érdekelt és szívesen konzultáltam a szakemberekkel. A tervezés legtesthezállóbb része számomra a térszervezés! A jó arányokkal rendelkező tér már önmagában harmónikus. Fontos számomra a termeszetes fény, ezért igyekszem figyelembe venni a terek kialakítasanál.

Személyes konzultálción körvonalazódik a megbízók életstílusa, egyéni szokása, életritmusa, társadalmi szerepük. Törekszem, hogy a logikusan átgondolt térszervezés egyéni megjelenéssel kapcsolódjon össze. Szeretem a nagyvonalú és kreatív megoldásokat, de alapvetően a letisztult vonalvezetés áll közel hozzám. Egy komplex tervezési folyamatban a megbízó számára a 3 dimenziós látványtervek és a műszaki dokomentáció teszi érthetővé az elképzeléseket. Gyakran kapok meghívást szakmai kirándulásokra, előadásokra, ahol lehetőségem van az újdonságokat és a gyártási folyamatokat közelebbről is megismerni. Minden évben külföldi kiállításokat is látogatok és szívesen szervezem a privát kirándulasaimat inspiráló helyszínekre.

Egyre nagyobb szerepet kap az életemben a természeti környezet szeretete és a természetes anyagok. Az otthonok mellett szívesen veszek részt iroda, étterem, üzlethelység vagy szálloda megtervezésében is! Nem zárkózom el a csapatmunkától, sőt, hiszek a jó munkaszervezésben. Célom, hogy minden egyes munka során egy átfogó koncepció valósuljon meg, melyben a jó minőségű termékek segítik az időtállóságot!