A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Alapító lakberendezők

Társulásunk egyik legfőbb célja, hogy Magyarországon a lakberendezés, mint szolgáltatás ne egy elérhetetlen, megfoghatatlan luxus fogalomként éljen a köztudatban.

Kiemelten fontosnak tartjuk és hangsúlyozzuk a lakberendezés és az ezt felsőfokon képviselő szakemberek tevékenységét, munkásságát, támogatását.

Egyfajta kapocsként hozzuk közelebb egymáshoz tapasztalt lakberendezőinket és az erre nyitott ügyfeleinket, mely közreműködés eredményeként mindig egyedi, különleges végeredmény születik, szem előtt tartva a megrendelő egyéniségét, elképzeléseit, pénzügyi kereteit, ezt ötvözve a szakavatott, sokat látott kollégák kifinomult ízlésvilágával.

Kérjen tanácsot azoktól, akik a legjobban értenek a lakberendezéshez!

Ismerkedjen meg lakberendezőinkkel, melyben segítségére lesz a most következő rövid bemutatkozás is kitérve a kollégák szakmai érdemeire, referenciáira.

Török Bernadett

“Vallom, hogy a mi szakmánk nem munka, hanem csodálatos hivatás. Ennek megfelelően szívvel-lélekkel végzem. Egy stílusos és harmonikus tér megtervezése számomra műalkotás. Az enteriőrt a megbízóval közösen hozzuk létre, és az alkotási folyamat végén együtt örülünk az elkészült műnek.”
bemutatkozó és referenciáim

Zámborszky Éva

Mindenkinek megvan a maga stílusa, és ha ezt az ember megtalálta, ragaszkodjon hozzá.” Audrey Hepburn
Önnel közösen ezt a lakberendezésben is megvalósítjuk, elképzeléseit az én újító tervezői ötleteimmel összefésüljük, egységes egésszé varázsoljuk. A lakásra szánt összeget a legoptimálisabban használjuk fel.
Megbízható, kipróbált kivitelezőkkel, a munkák személyes felügyeletével leveszem a legtöbb terhet a válláról. Segítségemmel időt és pénzt takaríthat meg, ráadásul olyan otthona lesz, amilyenről mindig is álmodott.
bemutatkozó és referenciáim

Lovász Viktória

A belsőépítészet sokkal több mint térrendezés… játék és izgalmas feladat.
Feladat: megalkotni Önnel együtt azt, ami a legjobban illik az adott enteriörbe, segítséget nyújtani abban, hogy olyan hely legyen otthona, üzlete, étterme, irodája, ahol szívesen tartózkodik, amire büszke.
Mindez nem csak a forma, a színek, a drapériák, hanem a beáramló fény, a felületek és a képzelet játéka.
bemutatkozó és referenciáim

Andrási Zsuzsa

Lakberendezési és belsőépítészeti terveim mindig a funkcionalitás és ergonómia alapjaira épülnek, kiegészítve praktikus ötletekkel, látványos megoldásokkal. Melynek eredménye egy stílusos, harmonikus, egyedi, Önre szabott enteriőr.10 éves szakmai tapasztalatommal segítek a trendi vagy éppen a kortalan elegancia létrehozásában. Önnel együtt valami olyat alkotunk, amiben maximálisan teljesülnek vágyai. Kezdhetjük?
bemutatkozó és referenciáim

Deákné Mézes Mária

Lakberendezéssel 1998 óta foglalkozom. Szerencsés embernek mondhatom magam, mert a munkám egyben a hobbim is. Jó dolog látni, ahogy az ügyfeleimmel közösen megálmodott terek valóra válnak. A jó emberi kapcsolatokból, kellemes hangulatban eltöltött tárgyalásainkból kerültek eddig ki a legjobb munkáim. Legjobb alatt nem feltétlen a publikálható munkákra gondolok, hanem azokra a lakásokra, otthonokra amelyekben…
bemutatkozó és referenciáim

Szentesi Nóra

“Mint lakberendező elsősorban az izgalmas térszervezési megoldásokat tartom vonzónak, és vallom, hogy egy otthon berendezését mindig a tulajdonos személyiségéhez kell igazítanunk.”
bemutatkozó és referenciáim

Márton Zsuzsa

“Az a dolgom, hogy azoknak az embereknek, akik ezzel hozzám fordulnak, élhetővé, praktikusan használhatóvá, kezelhetővé és természetesen gyönyörűvé “varázsoljam” az otthonát,  munkahelyét vagyis a környezetét.”
bemutatkozó és referenciáim

Krebsz Zsuzsanna

“Kedvenc stílusom nincs. Éppen a változatosság, a mindig újabb és újabb lakberendezési feladatok megoldása a legvonzóbb számomra ebben a hivatásban. A személyre, a család életformájára szabott, jól működő és ugyanakkor stílusos, harmonikus otthonok a kedvenceim.”
bemutatkozó és referenciáim

Kamarás Borbála

“Meggyőződésem, hogy bármilyen kicsi és alaktalan térből lehet hangulatos belsőt varázsolni. Belsőépítészként mindig vonzódtam a lakásokhoz, mert számomra ez a legösszetettebb és az emberhez legközelebb álló terület. A lakásban zajló tevékenységek sokrétűségén keresztül lehet igazán a belsőépítészetet megérteni.”
bemutatkozó és referenciáim

Dr. Németh Gábor

“Korábbi munkáim során abban a szerencsében volt részem, hogy beutaztam Európát, Észak Amerikát, sőt Afrika több országába is eljutottam. Mindenhol nyitott szemmel járva az adott kultúrkör esztétikáját magamba szívtam és elraktároztam, így most lakberendezőként az ott szerzett vizuális ismereteknek nagy hasznát veszik megbízóim.”
bemutatkozó és referenciáim