A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Egyensúlyban a fürdőszobában

SD BALANCE 500/600/800 MOSDÓ ALATTI SZEKRÉNY

A falra helyezhető szekrények dizájnelemei a látványosan kivájt és lekerekített felületek az elülső oldalon, amelyeknek köszönhetően kényelmes kezelni a tompítóval felszerelt, lassan csukódó fiókokat.
A falra helyezhető szekrény kombinálható a Balance 500/600/800 süllyesztett mosdójával és a mosdóhoz szerelhető fix leeresztővel ellátott szifonnal. További megoldást jelent a Balance 1200 mosdópulttal történő kombináció, kiegészítve egy törölközőtartóval, amely esetében a mosdót ráépítheti a mosdópultra. A tárolási területen kívül a lapon nagy rakodóterületre is szert tehet.

BALANCE 800/1200 MOSDÓPULT

A fehér Balance 800/1200 mosdópult kiegészíti az SD Balance 800 falra helyezhető szekrényt és lehetővé teszi a mosdó pultra való ráépítését. A lap a mélyimpregnációnak és gondos lakkozásának köszönhetően vízálló. Az elegancia benyomását kihangsúlyozzák a kerek sarkak, amelyek esztétikai összhangban állnak a faliszekrénnyel.

forrás: ravak.hu