A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Harmonikus külső, letisztult vonalvezetés, víz egyetlen gombnyomásra?

Íme, legmodernebb csaptelep és szaniter innovációk kedvenc gyártóinktól!

Önkifejezés és tiszta élvezet! Ezekkel a mesés szépségekkel nem csupán látványukat illetően lehet letisztult a fürdőszoba enteriőr, hanem a modellek tökéletesen beilleszthetők a vízszintes kialakítású, lineáris építészeti tervekbe, miközben a modern technológia vívmányainak, és mellette személyre szabott igényeinknek, higiéniai elvárásainknak is teljes mértékig megfelelnek

Cikkünkben csupán néhány kiemelkedő, innovatív modellt emelünk ki, ám a sor szinte végtelen, ami az újdonságokat, letisztult szépségeket és formabontó újításokat illeti!

A Hansgrohe újdonságainak bemutatására egy teljes cikk is kevés volna, azonban most néhány kedvencünket igyekszünk bemutatni Önöket, melyekkel könnyedebb és játékosabb, azaz minden szempontból élvezetesebb lesz a fürdés, zuhanyzás vagy éppen a mosogatás – miközben az esztétikumnak, a harmóniának is minden szempontból kielégítő látvánnyal szolgálnak.

A gyártó – mint azt vallja magáról - szenvedélyesen szeretik a vizet, és ez a víz iránti szenvedély náluk igen precíz mérnöki munkával párosul.

Az innovatív, egygombos Select technológiának köszönhetően a vízsugár megnyitásához, elzárásához mindössze egyetlen gombnyomásra lesz szükség – legyen az a konyha, a zuhanyzó vagy éppen a fürdőkád mellett lévő csaptelep!

A Select gomb könnyedén és gyorsan megnyomható – így nem csak időt tudunk spórolni, de élvezetes szórakozást ígérő lehetőség lesz ez valamennyi korosztály számára, sőt, a Hansgrohe a mozgáskorlátozottakra is gondolt az ergonomikus nyomógomb kialakításakor.

A Select gomb különösen ellenálló, köszönhetően egyedüli, kizárólagos mechanikus működésének, melyet számos stressz-teszten vizsgáltak be a gyártók, hogy mi, felhasználók majd hosszú évekig örömünket lelhessünk benne.

A Select gomb ugyanakkor részévé tud válni egy innovatív termosztátos megoldásnak is, miközben akár 4  fogyasztót is vezérelni képes!

Minden stílusirányzathoz megvan a megfelelő modell a gyár kínálatában: el is rejthetjük egy fal mögé az abszolút letisztult fürdőszobaképért, de létezik üvegpolccal együtt kapható modell is, mellyel a tusfürdős és samponos flakonok mindig kéznél lehetnek…

De nézzünk meg most közelebbről egyet a sok szép modell közül! A RainSelect újszerű élményt kínál a zuhanyzás szerelmeseinek – hiszen nagyméretű gombjai intuitív módon működtethetők, miközben látványukban is tökéletes harmóniában illeszkednek a modern építészet lineáris formavilágához, vízszintes kialakítású formatervéhez.

Az AXOR UNO továbbra is nagy kedvencünk, mely az egyéni életstílus sokféleségét mutatja meg számunkra a fürdőszobában.

Az UNO csaptelepeket letisztult, mondhatni igen leegyszerűsített, puritán formavilág jellemzi: a magasított, karcsú alapformák a mostanság oly divatos geometrikus formavilágban láttak napvilágot, így bármilyen térben, bármilyen fürdőszobai környezetben megtalálják a helyüket.

Ezáltal az AXOR UNO csaptelepek lehetőséget biztosítanak az emberek önkifejezésére, éppen az egyszerűségük, letisztult formavilágok és sokoldalúságuk által.

A Tisztaság és Tökéletesség mottójával fémjelzett szépségeket, az AXOR UNO márkát illetve termékcsaládot a Phoenix Design alkotta meg a Hansgrohe számára, ahol a formák egyszerűsége adja meg a formatervezés esztétikai szépségét, látványosságát.

Az eredeti, puritán egyszerűség lehetővé teszi, hogy a tárgyak magukért beszéljenek, miközben a csövek egyszerűsége a víz szállítását is könnyedebbé teszi. Az aszketikus formák jelentőségteljes látványa főszereplővé teszi a csaptelepet mind a konyhában, a mosdó vagy a kád mellett, vagy a zuhanyzóban éppúgy. Letisztult, egyszerű és tökéletes!

A Grohe – piacvezető szanitermárkaként – az idei évi, 2017-es újdonságaival szintén még teljesebb, még személyesebb kötődést tesz számunkra lehetővé a vízhez.

Idei mottójuk ugyanis a „Víz. Intelligencia. Öröm”s ennek tökéletesen eleget téve, a márka újszerű, innovatív megoldásai kerülnek a fókuszba.

Okos megoldásokkal, luxuskategóriás smart termékekkel kényeztetnek ezúttal bennünket. Ám mindeközben tervező mérnökeik azt is szem előtt tartották, hogy a digitalizáció ne legyen öncélú: egy okos otthonnak nem muszáj mindenáron elektronikusnak lennie, elég, ha „csupán” intelligens!

Ezen elv szerint alkották meg a legújabb konyhai és fürdőszobai termékeiket, berendezéseiket is – mint például az első smart megoldásokat tartalmazó luxuswc-t, a Sensia Arena-t, mely a személyes higiéniánkat egy eddig sosem látott szintre emeli.

A termékben a hagyományos toilettek, illetve a bidék legelőnyösebb tulajdonságait, funkcióit egyesítették – majd ezeket egészítették ki a legmodernebb technikai megoldásokkal.

Többféle tisztító lehetőség, és két tisztítófej-egység került bele a termékekbe, melyeknél személyre szabottan beállíthatjuk azok irányát, számunkra kényelmes helyzetét, de még a víznyomást vagy a vízsugár hőmérsékletét is!

Mindez még egy meleg levegős funkcióval is kiegészül, így papír nélkül is teljesen tiszta, friss és száraz érzet érhető el a hölgyek számára is a Sensia Aréna használatával. Beépített ventilátorának köszönhetően pedig nem kell félnünk a kellemetlen szagoktól sem…

Nemess Tímea - VS Fürdőszoba Szalon Ügyvezetője

"Várom egy kávéra"  +36 30 535 1672