A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Equipe Ceramicas – mert nem a méret a lényeg, hanem a látvány!

Egy igazán dekoratív, könnyen megkedvelhető újdonságot mutatunk be Önöknek ezúttal: a VS fürdőszoba üzleteibe megérkeztek az Equipe Ceramicas spanyol dizájncsempék! Számtalan kreatív és izgalmas forma, szín, és elrendezés bizonyítja, hogy az elegancia és a dizájn nem méretfüggő – hiszen a kis méretű csempékkel akár a legkisebb térrel is csodát tehetünk…

A spanyol csempegyár kreatív csodái hamar megkedveltették magukat mindenkivel!

Noha nálunk még újdonságnak számít, az EQUIPE CERAMICAS gyárat 1999 szeptemberében alapították meg Spanyolországban, elsősorban abból a célból, hogy reagálni tudjanak a piacon fellépő dizájn – és dekorációs igényekre, és a trendek folyamatos változásaira.

Létrejöttét követően öt éven belül vitathatatlan piacvezető szerepet vívott ki magának, mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piacokon.

A gyár 2005-től kezdett összpontosítani kifejezetten a kis formátumú csempékre, falburkoló lapokra.

Így aki nem szeretné nagyméretű csempével burkolni fürdőszoba vagy a konyha falait, padlóját – vagy azért, mert könnyebb burkolni a kis lapokkal, vagy azért, mert úgy gondolja, a nagy méretű lapok jobban illenek a nagyobb terekbe – míg ő éppenséggel egy kisebb terű fürdőszobával rendelkezik – annak tökéletes alternatívát és a kreatív választás szabadságát adják az EQUIPE CERAMICAS látványosabbnál látványosabb modelljei.

Az EQUIPE gyár elképzelése, hogy vezető szerepet töltsön be a kis formátumú szektorban, komoly hozzáadott értéket képvisel a magasszintű dizájn terén.

A többszörös dizájndíjas gyártó állandó résztvevője a neves, tematikus kiállításoknak, mint pl. a Cersai, mely minden évben megrendezésre kerül Bologna városában, vagy az Equipe Casa Decor rendezvényein.

Nagy előnyük még, hogy a kínálatban szereplő egyes családok átláthatóak, áttekinthetőek és rugalmasak – az egyes családokon belül vagy azokon kívül is bátran keverhetők, kombinálhatók is egymással a darabok – és akár modern, akár pedig klasszikus, régmúlt időket is megidézhetünk a segítségével, ha az ehhez megfelelő szaniterekkel párosítjuk. Persze, a korabeli stílusnak megfelelően, a lapokat is szabályos mintákban, finom szegély motívumokban érdemes ilyenkor elrendezni.

Jól mutat például a falon elhelyezett, fényes metro csempe a padlón lévő színes, vagy fekete-fehér hexagon formátummal.

Korunk geometrikus trendjét meglovagolva, a hexagonok, háromszögek színes vagy akár szürkeárnyalatos modelljeiből is válogathatunk, és bátran alakíthatunk ki mintákat, és különféle alakzatokat.

Aki inkább modern hatásra vágyik, annak a szórt minta, vagy az egy irányba történő burkolást javasoljuk.

A korábbi években divatos fa parketták formátumát és mintázatát is megidézhetjük például a Chevron Negro kollekcióval, ahol minden egyes színben választhatjuk az adott lap jobbos vagy balos változatát, hogy szépen kijöjjön a minta.

Mindezt még mintás verzióban is megtalálhatjuk a Chevron Blanco Mate családjánál, mellyel igazán bájos, romantikus hatást érhetünk el.

Korunk egyik nagy irányzata az eklektika – vagyis a stílusok, valamint minták és formák ügyes keverésének alkalmazása – melyre szintén találunk jó példát az EQUIPE csempecsaládok között, ahol akár azt megtehetjük, hogy a különböző színeket felváltva használjuk egy családon belül, de akár családokat is bátran kombinálhatunk egymással a falakon és a padlón, sőt még a burkolás irányával is tudunk itt játszadozni.

A határ ezekkel a bájos kis csempékkel tényleg a csillagos ég – akármilyen szín vagy formavariációban el tudjuk rendezni őket, akár még virágokat is „ültethetünk” a fürdőkád mellé – ha úgy tetszik.

Aki máris beleszeretett – keresse fel üzleteinket, ahol szakértő kollégáink mindenben segítenek! 3D látványtervező programban meg is tervezik a mintát, az elrendezést – ha bizonytalan, vagy csak szeretné látni, hogyan is mutatna az Ön saját fürdőszobájában a kiválasztott elképzelés!

Ezek is érdekelhetik

Az örök klasszikus stílus

A klasszikus stílus gyökerei a régmúltra nyúlnak vissza. A középkorban a céhek megjelenésének időszakára tehetjük a klasszikus stílus létrejöttét is, hiszen a kézműves céhek által készített míves bútorok adják az alapját. A következő korokban szintén fennmaradt, azonban folyamatosan átalakult és az adott kor jellemzőit is magába foglalta. 
Elolvasom ezt a cikket

Luxus otthon pénztárcabarátan

Elegáns otthont nem csak drága bútorokkal és kiegészítőkkel teremthetünk, hanem a részletekre való kiemelt figyelemmel is. Az eleganciát, a luxust összekapcsoljuk a lustasággal, melynek hatást elérhetjük nagy és színes díszpárnákkal. Mutatósak, e mellett pedig a vendégek kényelme is biztosítva van. 

Elolvasom ezt a cikket

Karácsonyi nyereményjáték

Köszönjük ügyfeleinknek, követőinknek az egész éves aktív figyelmet! Szeretnénk kedveskedni egy utolsó 2018-as nyereményjátékkal, hogy egy picit megkönnyítsük a felújítók/építkezők dolgát. A nyereményekért való küzdelembe úgy szállhat be, ha megkeresi weboldalunkon az alábbi kis arany karácsonyfát és Facebook bejegyzésünk alatt kommentben megírja, hogy hol találta meg. 
Elolvasom ezt a cikket

Számítunk Önre is!

Tagcégünk, a RAVAK Fürdőszoba már régóta kapcsolatban áll a Rejetett Kincsek Down Egyesülettel. Legújabb kezdeményezésükkel is az Egyesületet szeretnék támogatni. 
December 4-8. között minden megvásárolt RAVAK tisztítószerrel MOST a Rejtett Kinsek Down Egyesületet támogatja!
Elolvasom ezt a cikket

Perfekcionizmus a lakberendezésben

A perfekcionizmus az a lakberendezési stílus, mely szoros rokonságban áll a minimalizmussal, azonban erőteljesebben képviseli azt a vonalat, hogy az otthon szolgálja a lakóját. Ennek érdekében a technikai innovációk nagy szereppel bírnak. A teret az egyszerű formák, a rend, a rendszerezettség jellemzi. 
Elolvasom ezt a cikket