A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Egyedi kényelem

A Fontane kanapé egyedi megoldásaival és minimál kialakításával hívja fel magára a figyelmet a többi ülőgarnitúra közül. Dizájnos kialakítás mellett a bútor rendkívül kényelmes. Az ergonómiára alapuló kényelmi funkciók garantálják a pihentető érzést. A kanapét kérhetjük manuális vagy elektromos vezérléssel állítható fejtámlával, illetve fejtámla nélkül.

Tv nézéshez ajánlott a relaxációs elem, amely kényelmes üléskomfortot biztosít. Amennyiben térben helyezzük el a bútor, lehetőség van akkumulátoros töltésre is, így nem a kábelek látványa nem fog bezavarni. A nappali szoba optimális térrendezéséhez segítséget ad a Fontane variálhatósága, ezáltal választhatunk két- és háromszemélyes kanapé, sarokkanapé, illetve U alakú ülőgarnitúra összeállítást. 10 cm-es léptékben módosíthatjuk a szélességi méreteket. A kanapé zárórészének kétféle karfa típusból, illetve karfa nélküli elemből választhatunk.  

www.divashome.hu