A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Divas Home

Magyarországon kizárólagosan képviseljük a ROM kanapék 50 éves múltra visszatekintő, töretlen sikerét!

Nyitva tartás: H-P: 09:00-18:00, Szo: 10:00-14:00, Vasárnap: zárva

 

Fiatalos, előremutató gondolkodású csapatunk rajong az egyediségért - hisszük, hogy termékeinkkel otthonába is egyediséget csempészhetünk!

Magyarországon kizárólagosan képviseljük a ROM kanapék 50 éves múltra visszatekintő, töretlen sikerét! Kínálatunkban elérhető egyedien tervezhető kanapék a legmagasabb komfort élményt nyújtják a felhasználóknak. Ezek a kanapék a családi színtér, a nappali főszereplőjévé tudnak vállni a különböző funkcióknak köszönhetően - legyen szó akár relaxációról, akár szórakozásról! Ez a kanapé több, mint egy átlagos kanapé. Átlagos mindenki tud lenni, a ROM közel sem átlagos… Választéka a legnagyobb, megjelenítése a legjobb, technlógiája a legújabb!

Szőnyegeink kellemes, puha tapintása már első találkozáskor rabul ejtik a felhasználókat! Melegségről, kényelemről és magas minőségről árulkodik a kollekció minden egyes darabja. 

Modern? Klasszikus? Vintage? Tapéta kínálatunkban biztosan megtalálja az igazit!

A fények nagyon fontos szerepet töltenek be otthonunkba, lakberendezéskor érdemes nagy hangsúlyt fektetni a lámpák kiválasztására. Termékeink között minden igényét kielégítő lámpa kollekciókból válogathat!

Precíz kidolgozás, egyedi formák, kiváló megjelenés - bútor kínálatunk ezeket ígéri Önnek!

Mikor találkozunk? Várjuk budapesti Bemutatótermünkben!

DIVAS - a lakberendezés egyedi oldala!