A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Divas Home

Magyarországon kizárólagosan képviseljük a ROM kanapék 50 éves múltra visszatekintő, töretlen sikerét!

Nyitva tartás: H-P: 09:00-18:00, Szo: 09:00-13:00, Vasárnap: zárva

Bemutatkozik a DiVAS Lakberendezési üzlet

Van egy hely Budapesten, Zugló szívében, ahol a design ötvöződik a minőséggel és a funkcionalitással, ahol inspiráló környezetben, szakmai segítség mellett rendezhetjük be otthonunkat, legyen szó akár felújításról vagy új építésről, akár garzon lakásról vagy családi házról. Ezt a helyet úgy hívják, DiVAS Lakberendezési üzlet, ezek vagyunk mi!

Néhány évvel ezelőtt nagyot álmodtunk és sok éves szakmai tapasztalatunkra támaszkodva megalapítottuk cégünket. Azóta megsokszoroztuk üzletünk alapterületét, megszámlálhatatlan otthont rendeztünk be és lelkesedésünk továbbra is töretlen, mert hisszük, hogy a gondosan kiválasztott, egyedülálló termékeinknek minden otthonban helye van. Termékpalettánk összeállításakor fontos szempont volt az egyediség, így kínálatunkban a szokványos lakberendezési produktumok mellé – lámpák, bútorok, tapéták, szőnyegek, dekorációk –, olyan rendhagyó kanapékat választottunk, amelyek moduláris kialakításuknak és egyedi tervezhetőségüknek köszönhetően teljes mértékben személyre szabhatóak.

Bízunk benne, hogy kiemelkedő termékeinkkel egyre több és több lakást, házat varázsolhatunk otthonná – talán te leszel a következő elégedett ügyfelünk? Amennyiben építkezés, felújítás előtt állsz vagy csak szeretnéd felfrissíteni otthondat, szeretetettel várunk, mert a DiVAS Lakberendezési üzletbe betérni mindig jó ötlet!