A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

RAVAK City kád - Élménybe merülni

Felejtse el a hagyományos kádakat, amelyekben a fürdőzés szürke napi rutin! A RAVAK idei évi újdonságában, a City-ben válogatott élményekben merülhet el, amikor csak kedve tartja!

A RAVAK 2017-es katalógusának egyik gyöngyszeme a kiforrott stílusú, visszafogott és letisztult, városi eleganciát képviselő, szögletes City kád. Ebben a különleges szaniterben egyesül a határozott, tradicionális vonalvezetés, megfűszerezve egy kevés modern játékossággal. Ez a különleges kompozíció elsődlegesen loft vagy penthouse jellegű lakásokban mutat igazán jól, ahol tágas tér áll rendelkezésre. A kád lekerekített belső ívei elegáns keretbe foglalják a testet, miközben az egyik hosszanti perem praktikus rakodófelületet biztosít: egy pillanatra se kell lemondania a kényelemről!

Technikai információk

A 180x80 cm-es, 220 liter űrtartalommal rendelkező City kád a megbízható és közkedvelt öntött akrilból készül, és üvegszállal erősített műgyantával (LA) van merevítve. Az öntött akril időtálló befektetés és garancia a kellemetlenségek elkerülésére, ugyanis az anyagot előre elkészített formákba öntik, hogy minden irányban megtarthassa a tulajdonságait. Ebből következően a kész termék formatartó: se nem hajlik, se nem repedezik meg. Ugyan drágább, mint a húzott akril verziók, viszont jóval strapabíróbb és megbízhatóbb. A RAVAK 10 év jótállást vállal a City kádhoz hasonlóan öntött akril modellekért.

A City kád további érdemei közé tartozik sokoldalúsága: kiegészíthető kádparavánnal, vagy AVDP3 zuhanyajtóval, és egyéb kiegészítőkkel (előlap, oldallap, 880 mm hosszúságú kád le-és túlfolyó szett).

Ha további információra van szüksége a City vagy egyéb RAVAK káddal kapcsolatban, írjon bátran a szakértőknek az info@ravak.hu e-mail címre!

Ezek is érdekelhetik

Valósítsuk meg együtt álmaid otthonát!

Építkezel vagy felújítasz? Legyen szó bármilyen helyiségről is, szakértő kollégáink segítenek kialakítani álmaid otthonát! Lakberendezési központunkban olyan több, mint 10 éve sikeresen működő cégeket találsz, mint: a RAVAK, a SYKORA, a DIVAS Home, az IBDesign, a Top Trade, a VS Fürdőszoba szalon és a Chameleon Okosotthon. 

Elolvasom ezt a cikket

Hogyan hangsúlyozzuk otthonunkat modern stíluselemekkel?

A múlt héten megjelent cikkünkben a modern stílus alapvető ismérveiről és stílusjegyeiről olvashattatok a RoomUp Design lakberendező csapat ismertetésében. Ezen a héten arról beszélgetünk Köntös Mónikával, Selymeci Zsuzsannával és Mehlhoffer Brigittával, hogy mi mindennel tudjuk még hansúlyozni ezt a stílust a berendezések szintjén.
Elolvasom ezt a cikket

Lakberendezés modern stílusban

Cikkünkben a RoomUp Interior Design-nal készült legújabb interjúnkat olvashatjátok, melyben a modern stílus kapcsán mondták el véleményüket a lakberendezők.  Az első beszélgetésünk során említettétek, hogy a modern stílus nagyon közel áll hozzátok  és igen gyakran ebben a stílusban kérik az ügyfelek a lakásuk, otthonuk berendezését.
Elolvasom ezt a cikket

Inspiráló munkasarok

Manapság már szinte mindannyiunkkal előfordul, hogy olykor-olykor hazavisszük a munkát, esetleg “home office”-ban dolgozunk, vagy netalántán alapvetően az otthonunkban való munkavégzést választjuk. Ennek következtében kiemelten fontos, hogy otthonunkban is kialakítsunk egy munkasarkot, egy olyan részt a lakásban, ahova kényelmesen leülhetünk dolgozni. 
Elolvasom ezt a cikket

Bemutatkozik a RoomUp Interior Design Csapata

A RoomUp Interior Design csapata három frissen végzett lakberendező kezdeményezésével jött létre. Mindannyian elkötelezettek az egyénre szabott, funkcionális és esztétikus lakberendezési megoldások mellett. Mini interjúnkban a kezdetekről és a lakberendezés iránti szenvedélyükről kérdeztük őket.
Elolvasom ezt a cikket