A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

RAVAK City kád - Élménybe merülni

Felejtse el a hagyományos kádakat, amelyekben a fürdőzés szürke napi rutin! A RAVAK idei évi újdonságában, a City-ben válogatott élményekben merülhet el, amikor csak kedve tartja!

A RAVAK 2017-es katalógusának egyik gyöngyszeme a kiforrott stílusú, visszafogott és letisztult, városi eleganciát képviselő, szögletes City kád. Ebben a különleges szaniterben egyesül a határozott, tradicionális vonalvezetés, megfűszerezve egy kevés modern játékossággal. Ez a különleges kompozíció elsődlegesen loft vagy penthouse jellegű lakásokban mutat igazán jól, ahol tágas tér áll rendelkezésre. A kád lekerekített belső ívei elegáns keretbe foglalják a testet, miközben az egyik hosszanti perem praktikus rakodófelületet biztosít: egy pillanatra se kell lemondania a kényelemről!

Technikai információk

A 180x80 cm-es, 220 liter űrtartalommal rendelkező City kád a megbízható és közkedvelt öntött akrilból készül, és üvegszállal erősített műgyantával (LA) van merevítve. Az öntött akril időtálló befektetés és garancia a kellemetlenségek elkerülésére, ugyanis az anyagot előre elkészített formákba öntik, hogy minden irányban megtarthassa a tulajdonságait. Ebből következően a kész termék formatartó: se nem hajlik, se nem repedezik meg. Ugyan drágább, mint a húzott akril verziók, viszont jóval strapabíróbb és megbízhatóbb. A RAVAK 10 év jótállást vállal a City kádhoz hasonlóan öntött akril modellekért.

A City kád további érdemei közé tartozik sokoldalúsága: kiegészíthető kádparavánnal, vagy AVDP3 zuhanyajtóval, és egyéb kiegészítőkkel (előlap, oldallap, 880 mm hosszúságú kád le-és túlfolyó szett).

Ha további információra van szüksége a City vagy egyéb RAVAK káddal kapcsolatban, írjon bátran a szakértőknek az info@ravak.hu e-mail címre!

Ezek is érdekelhetik

Lakberendezési trendek 2019-ben

A 2019-es lakberendezési trendek között több olyan is szerepel, ami már régóta népszerű volt a lakberendezők körében, ám idén éli virágkorát. Az egyik ilyen a természetközeliség. Az emberek egyre inkább tudatosan élnek, mely az otthonukra és annak berendezésére is kiterjed. Idén már élvonalbeli trendnek számít a természetes anyagok alkalmazása, a természetközeli színvilág megjelenítése. 

Elolvasom ezt a cikket

Tavaszi megújulás a lakberendezésben

A tavasz a megújulás ideje, amikor nem csak a természet mutatja meg új és üde arcát, hanem mi is, külsőleg és belsőleg is megújulunk, hiszen lecseréljük a nagykabátot a szürke téli hónapok után, és a Napsütésnek örvendezve vágunk neki a napnak.

Elolvasom ezt a cikket

Klasszikus stílus lakberendezői szemszögből

Az előző hetekben a legközkedveltebb lakberendezési stílusokat mutattuk be nektek cikksorozatunkban. Utolsóként a klasszikus stílusról beszélünk, melyet lehet szeretni vagy nem szeretni, de azt el kell ismerni, hogy ez az a stílus, mely napjainkban a legtöbb magazin és katalógus oldalán visszaköszön ránk a modern stílussal kombinálva.
Elolvasom ezt a cikket

A ragyogó glamour stílus

Ezen a héten egy másik közkedvelt lakberendezési irányzatról kérdeztük a RoomUp Interior Design lakberendezőit, ez pedig a glamour stílus. A glamour egy angol eredetű szó, mely ragyogást, csillogást, varázslatot jelent, és ez a stílusra is tökéletesen igaz. Eredetileg egy nőies stílusról beszélünk, de mivel a glamour nem vegytiszta stílus...
Elolvasom ezt a cikket