A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

RAVAK City kád - Élménybe merülni

Felejtse el a hagyományos kádakat, amelyekben a fürdőzés szürke napi rutin! A RAVAK idei évi újdonságában, a City-ben válogatott élményekben merülhet el, amikor csak kedve tartja!

A RAVAK 2017-es katalógusának egyik gyöngyszeme a kiforrott stílusú, visszafogott és letisztult, városi eleganciát képviselő, szögletes City kád. Ebben a különleges szaniterben egyesül a határozott, tradicionális vonalvezetés, megfűszerezve egy kevés modern játékossággal. Ez a különleges kompozíció elsődlegesen loft vagy penthouse jellegű lakásokban mutat igazán jól, ahol tágas tér áll rendelkezésre. A kád lekerekített belső ívei elegáns keretbe foglalják a testet, miközben az egyik hosszanti perem praktikus rakodófelületet biztosít: egy pillanatra se kell lemondania a kényelemről!

Technikai információk

A 180x80 cm-es, 220 liter űrtartalommal rendelkező City kád a megbízható és közkedvelt öntött akrilból készül, és üvegszállal erősített műgyantával (LA) van merevítve. Az öntött akril időtálló befektetés és garancia a kellemetlenségek elkerülésére, ugyanis az anyagot előre elkészített formákba öntik, hogy minden irányban megtarthassa a tulajdonságait. Ebből következően a kész termék formatartó: se nem hajlik, se nem repedezik meg. Ugyan drágább, mint a húzott akril verziók, viszont jóval strapabíróbb és megbízhatóbb. A RAVAK 10 év jótállást vállal a City kádhoz hasonlóan öntött akril modellekért.

A City kád további érdemei közé tartozik sokoldalúsága: kiegészíthető kádparavánnal, vagy AVDP3 zuhanyajtóval, és egyéb kiegészítőkkel (előlap, oldallap, 880 mm hosszúságú kád le-és túlfolyó szett).

Ha további információra van szüksége a City vagy egyéb RAVAK káddal kapcsolatban, írjon bátran a szakértőknek az info@ravak.hu e-mail címre!

Ezek is érdekelhetik

Három szintes családi ház letisztult, modern stílusban

Cikkünkben Bányai Ágnes, kiemelt lakberendezőnk munkáját mutatjuk be. Ágnest egy újonnan épülő három szintes családi ház belső tereinek megtervezésére kérték fel. A tulajdonosok egy lendületes, modern stílust preferáló fiatal pár egy kisbabával, akik a későbbiekben több gyereket is szeretnének.

Elolvasom ezt a cikket

5 tipp a harmonikus otthon kialakításához

Teljeskörű felújítás előtt állsz, vagy csupán egy helyiséget alkotsz újra? Ötleteink segítségével könnyedén véghez viheted a folyamatot! A Style&Home Lakberendezési Központban mindent megtalálsz, ami egy igényes és időtálló enteriőr kialakításához kell.

Elolvasom ezt a cikket

Lakberendezési tanácsadás a RoomUp-pal

Június 15-én és 22-én lakberendezési konzultációt tart a RoomUp csapata a Style&Home Lakberendezési Központban, melyen most rendkívül kedvező áron vehetsz részt. Hogy miből áll a konzultációs alkalom, most elmesélik a lakberendezők.
Elolvasom ezt a cikket

Egészség az otthonunkban, természetes, öko megoldások

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a természetes, öko megoldások. Nem csupán az étkezés vagy a ruházkodás terén merül fel a fogalom, de a lakberendezés területén is virágkorát éli a fenntarthatóság. A természetes, öko otthonok lenyűgözőek, mutatósak és emellett tudatosan kiépítettek.
Elolvasom ezt a cikket

Tágas terek otthonos berendezése

A tágas terekben sok lehetőség rejlik, ám érdemes megfontoltan alakítani ki az enteriőrt, hogy elkerüljük a nyomasztó ürességet. Az első és legfontosabb a fény jelenléte. Engedjünk be minél több napfényt a helyiségbe, hiszen a természetes fény kellemes hangulatot varázsol. 

Elolvasom ezt a cikket