A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Ön hogy bírja az otthon létet?

Ebben a nehéz helyzetben, amikor arra kényszerülünk, hogy inkább maradjunk otthon, elgondolkodik az ember. Érdekes dolog ez! Mindenhol jó, de legjobb otthon, most mégis elvágyódunk otthonról. De tartson ki mindenki! Segítünk a napi munka mellet egy picit kikapcsolódni!

Hozunk pár ötletet, mellyel könnyebb lehet az otthonlét!

Van élet a Facebookon túl is!

Mikor olvasott utoljára egy jót? Ha máskor nem is, most talán több ideje marad magára. Olvasson egy jó könyvet, nézzen meg egy érdekes filmet. Olvasás terén végtelen a paletta. Izgalmas krimi, romantikus regény, önfejlesztő könyvek, történelmi témák, pszichológiai iratok és még sorolhatnánk.

Huppanjon egy kényelmes fotelbe, készítsen maga mellé egy finom csésze teát, és indulhat is az elme utazása!

DiVas Casey fotel

A konyhai munkával hogy áll?

Tudjuk, látjuk, hogy számtalan cég vállal étel házhoz szállítást. Ez egy nagyon kényelmes módja az étkezésnek. Van, amikor kimondottan jól esik, hogy nem kell mosogatni, csupán a dobozt elegánsan elhelyezni a kukába. De valljuk be, anyagilag jobban járunk, ha az étkezést házilag készítjük el saját konyhánkban. A konyhában, ami általában egy központi eleme az otthonoknak, jó, ha minden kéznél van. Kényelmesen odaférünk mindenhez, nem kell forgolódni, felesleges mozdulatokat tenni. Használja ki az idejét! Főzzön, vagy süssön valami finomat a családnak!

Sykore Noble konyha

Dobja fel a kertjét!

Ha valaki kertes házban lakik, ott véget nem érő lehetőségek vannak. Persze, ha az időjárás engedi, hogy kimenjünk. Ültessen növényeket, virágokat. De ne csak bokrokra gondoljon növények alatt! Ültessen fűszernövényt, melyet a napi főzéseknél is felhsználhat. De ültethet zöldséget is. Például paradicsomot! Az egyik leghálásabb kerti növény, de ennek is meg van a titka. Nagyon figyeljünk , hogy a palánták 5-10 cm-rel mélyebben kerüljenek a földbe, mint ahogy a tenyészedényükben álltak, mert így a főszáron is keletkeznek gyökerek, amelyek hozzájárulnak a vízben oldott tápanyagok felvételéhez! Építse ki úgy a kertek, hogy könnyű legyen ott közlekedni!


VS Fürdőszoba Argenta Ar Duen padlólap

Gondolja újra a belső tereket!

Az otthon létben egyre inkább magunkra maradunk, ezért érdemes pár mesterséget elsajátítani. Ez persze nem jelenti azt, hogy profi burkolók leszünk pár nap alatt. De vannak olyan hasznos "csináldmagad" videók, melyekből igazi szakmai fortélyok leshetők el, melyet, ha az ember helyesen alkalmaz, ügyesen le tudja burkolni nappaliját, hálóját stb. Erre remek megoldást nyújt az IBDesign, akik elindították #csináldmagad mozgalmukat, és Facebook oldalukon folyamatosan padló lerakási videókat tesznek közzé, hasznos tippekkel!

EGGER laminált padló az IBDesign-tól

Egy kis énidő!

 Egy kényelmes kádból nem lesz kedve kiszállni. Egy kellemes fürdő, egy kis csend, zárt ajtó, esetleg gyertyák és lágy zene. Ez társaságban sem rossz, de néha egyedül is igazán jól tud esni. Álmai kádjába való befektetése hamar megtérül hosszú távú elégedettsége révén. A RAVAK akrikádjainak bőséges forma- és méretválasztékából hamar megtalálja az Önhoz illőt.


RAVAK Love story kád