A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Idén belevág?

Tudjuk, hogy az építkezés, felújítás sok időbe, áldozatba és pénzbe kerül. De ha odafigyel az ember, és gondosan választja meg a termékeket, ötleteket, kivitelező partnereket csak nyerhet a dologgal. sorra vesszük a legjellemzőbb otthoni helyiségeket, és bemutatunk pár segítő ötletet.

Még mielőtt belekezdünk!

Ma már szinte minden elérhető az interneten. Ötletek, inspirációk, vélemények. De amikor tényleg ott állunk a munkálatok előtt, alaposan bele kell gondolni, hogy szép képek-ide oda, az valóban illik-e a mi stílusunkhoz. Vagy hogy mennyire igazodik a mi hely igényeinkhez az, amit a képen látunk. Ezért érdemes lakberendező, belsőépítész szakembert bevonni ilyen műveletbe, aki pontosan meg tudja valósítani a megálmodott otthonunkat úgy, hogy az kihasznált, kényelmes, és szép legyen.

Nappali kialakítás

A nappali mindig fontos hely az életünkben. Ide ülünk le beszélgetni, itt játszunk gyermekeinkkel, és jellemzően itt fogadjuk barátainkat, családunkat. Igazán fontos, hogy a nappali, még ha kisebb is, úgy legyen kialakítva, hogy minden helyet kapjon, ami szükséges. Egy kényelmes kanapé bearanyozhatja a nappaliban töltött időnket. Főleg, ha az a kanapé személyre szabható, és úgyalakítjuk, hogy a helynek, és nekünk teljesen megfelel.

Egyedi tervezésű kanapékat és foteleket keresse a DiVas Lakberendezésnél.

Fürdőszoba kialakítás

A fürdőszoba az a hely, ahol egy picit elbújhatunk, ahol kikapcsolhatunk nap végén, vagy éppen, ahol felfrissülünk nap elején. Ma már nincs olyan méretű fürdőszoba, amit ne lehetne kényelmesen verendezni. Legyen szó kis fürdőszobáról, vagy nagyról, ez nem akadály. Természetesen a nagyobb alapterülettel jobban lehet "játszani" több minden, és tágasabban fér el. Sokszor merül fel kérdésként: fürdőkád, vagy zuhanykabin? Ezt mindenkinek maga kell eldöntenie, az életritmusa, kényelme, beállítottsága alapján. De gy biztos. Bármelyiket is választja, jó döntés lesz, ha azt veszi figyelembe, hosszú távon melyik komfortosabb. 

A fürdés kontra zuhanyzás kérdés után a mosdó dilemma szokott következni. A mosdó felhozatalból is számtalan változat lehet. Kerek, szögletes, különleges formájú, kisebb, nagyobb, szimpla-dupla. Az IBDesign különleges öntött márvány mosdókat kínál, melyeket igazán könnyű tisztán tartani, és valóban tartósak. Egyes mosdók méretre szabhatók, így könnyedén igazodnak az elképzeléseihez.

Számtalan fürdőkád és zuhanykabinból válogathat, ha körülnéz a RAVAK temékei közül.

 

Hálószoba kialakítás

A nyugalom szigete a hálószoba. Elvonulunk, pihenünk, alszunk, magunk mögött hagyjuk a jobb és a rosszabb napokat is. Ezt akkor tudjuk megtenni igazán, ha valóban kényelmes, és nyugtató hely a hálószoba. Ehhez elengedhetetlen egy olyan ágy, melybe ha belefekszünk olyan, mintha egy puha felhőre huppannánk. Az ágy mellett persze vannak olyan tényezők, melyeket érdemes szem előtt tartani. Ilyen például, hogy zárjunk ki minden olyan stressz faktort, ami megzavarhatja az elalvást ilyen például a tv, de még az okostelefon is.

Ha mi az egyéb tényezőkben nem is, de az ágyban tudunk segíteni.

Konyha kialakítás

Nappali és kényelem ide-oda, ha őszinték vagyunk a legtöbb baráti összejövetel központi helye a konyha. Az egyik legjobb dolog készülni a másikra, másiknak. Legyen kicsi, nagy, modern, klasszikus, a konyhában jó lenni és készülődni. Egy jól berendezett, felszerelt, gépiesített konyha megkönnyíti minden háziasszony dolgát.

Egyedi konyhákért keresse a Sykora konyhastúdiót.