A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Február a páros dolgok hónapja

Egy kimerítő munkanap utána, amikor minden otthoni feladat elvégezve, jól esik egy kis kikapcsolódás. Még a pörgős hétköznapokon is oda kell figyelni, hogy párunknak a megfelelő figyelmet adjuk. Sokan rohanunk, elszáguldanak mellettünk a napok, hetek, de ezt érdemes szem előtt tartani. Lehet fontos az embernek a munkája, de nem a munka lesz az, aki a nehéz időkben meghallgat, átölel, vagy megvígasztal minket. 

A rohanásba iktassunk egy kis pihenést is! A RAVAK Walk-In zuhanykabinok lehetővé teszik, hogy párjával együtt zuhanyozhasson. A tágas térnek köszönhetően zuhanykabinját egyéb relaxációs segédeszközzel is kiegészítheti, mint például egy hidromasszázs panel, lehajtható zuhanyülőke vagy esőztető zuhanyfej.

 

Ha egy kis romantikára vágyik az ember, de nem kíván otthonról elmenni, egy kellemes vacsora igazán jó program tud lenni. A közös konyhai készülődés is jó hangulatot tud varázsolni, pláne, ha olyan konyhában dolgozik az ember, ahol minden kézre áll. Egy jó konyha megtervezése gyerekjáték egy olyan szakavatott csapatnak, mint a Sykora Konyhastúdió. Egyedi és csodálatos konya koncepcióik rabul ejtenek bárkit. Ha igazi meglepetést akarunk a párunknak, akár várhatjuk így is őt ;)

A fürdőzés romantikája valahogy nem veszik ki a hétköznapokból. De nem csak a szaniterekkel, magával a burkolattal is csodás hangulatot lehet teremteni. Néhány kedves kiegészítő, és az ember máris úgy érezheti magát, mint egy SPA központban. Legyen szó tágas, nagy fürdőszobáról, vagy pici helyiségről, nincs az a kialakítás, amire ne lehetne a burkolattal hatni. A klasszikus márvány mintának van egy elsöprő ereje, mely szemet gyönyörködtető, lelket melengető. Ha szeretné feldobni fürdőszobáját, csempékért keresse a VS Fürdőszoba Szalonat!

 

Egy romantikus estéhez tagadhatatlanul hozzátartozik a félhomályba összebújás a kanapén. Ennek van egy meghittsége. A párunk karjában lenni, összebújva, csendben felér egy hétvégi kikapcsolódással. Persze ez akkor igazán jó, ha a kanpén kényelmesen elférünk mi is, de igény esetén párnácskák, kiegészítők is. A DiVas Lakberendezés egyedileg tervezhető ROM kanapéi kiállnak minden próbát. Úgy alakítjatjuk, ahogy szeretnénk. 

 

 

A reggeli készülődésbe is bele lehet csempészni a romantikát. Persze nem arra gondolunk, amikor idegesen azt beszéljük meg a párunkkal a konyha közepén, hogy aznap ki viszi a gyerkőcöt külön órára, vagy hogy ki megy el bevásárolni. Ezek is fontos dolgok, de nem a romantika témakörét érintik. Egy közös készülődés, egy kedves mosoly a tükörbe teljesen fel tudja dobni az ember hangulatát. Ehez remek társ egy dupla mosdó az IBDesign jóvoltából, mely nagy pakoló felülettel rendelkezik, ahová bátran pakolhatjuk a dolgainkat.

Sokan a földön ülős, egymást csiklandozós módszert választják a kikapcsolódásra. Jó is tud lenni egy nagy kacaj, egy őszinte nevetés a rohanó napokban. De ahogy szüleinktől is mindig hallottunk: " Tegyél valamit a feneked alá" Bizony, nem jó, ha mókázás közben a kemény kövön ülünk. Csodás és egyedi modul szőnyegek érhetők el a TopTrade jóvoltából, melyek szinte felsorolhatatlan stílusban, színben, mintában kapható.