A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Designflooring szuperpadlók? El sem hinné, mennyire innovatív, mennyire felhasználóbarát!

A családi vállalkozásból még a hetvenes évekből induló design padlókat mára a világ egyik leghíresebb luxus padlóiként tartjuk számon. Alapvető értékeik – a sokoldalúság, a szenvedélyesség, a természet szépsége, és a számos innováció – tette igazán népszerűvé elsősorban a francia, a német és a holland piacokon – ám mára már keletre, hazánkba is eljutottak. Milyen egyedi innovációkat ismerhetünk meg a DESIGNFLOORING gyártóitól?

Luxus, sokoldalúság és innováció

Mindezek csak üres szavak lennének, ha nem vezetnénk be olvasóinkat azokba az egyediségeket és szuper terméktulajdonságokat mutató izgalmas halmazba, melyet a gyártó képvisel.

A legelső, amit a DESIGNFLOORING padlókat elnézve saját szemünkkel is észreveszünk, azok a különleges mintázok, ábrák, egyedi dekorok, melyek kiemelik őket a többi vinyl padlót gyártó cég közül. Különleges technológiájuk többek között abban rejlik, hogy a padló alá fa lapokat helyeznek el, melyek által kifejezetten csendes lesz majd a végeredmény.

A design-t tekintve pedig mindenképpen páratlan élményt nyújtanak! Néhány padló úgy néz ki, mintha elegáns, antik burkolólapokat látnánk, melyek mindeközben meleg hatást nyújtanak, és sohasem repednek majd meg

Az innovatív látvány ugyanakkor megfelelően tudatos, környezetbarát gondolkodással és technológiával párosul. Erre a gyáruk ugyanis különösen nagy hangsúlyt fektet: nem használnak semmilyen, a környezetre káros anyagot, valamint az újrahasznosításnak is nagy hívei, az egyes anyagokat teljes mértékben, mondhatni 100%-ban újrahasznosítják.

A termékeik tehát azon túl, hogy nagyon egyedi megjelenést biztosítanak, puhák, kényelmesek, 100%-ban vízállóak, és ami még nagyon lényeges lehet számunkra a mindennapok során: kivételesen könnyen tisztíthatók és a burkolásuk is gyors, mondhatni pofon egyszerű!

Nézzünk meg most részletesebben három különleges technológiát, melyek ténylegesen bemutatják a DESIGNFLOORING padlók egyediségét, és mi magunk is meggyőződhetünk e termékek egyedülállóan szuper tulajdonságairól!

Íme, elsőként a LooseLay technológia csodája:

Erről egy videót is láthattunk, ahol számokban mérik a burkolás gyorsaságát, mi szerint 71 négyzetméternyi terület burkolható le, mindössze 48 perc alatt!

Hogyan is létezhet mindez?

A DESIGNFLOORING padlók legújabb innovációjával állunk tehát szemben: a LooseLay termékcsalád egy új formatervezésű, luxus vinyl padló, amely egy speciális, súrlódás gátló hátlapot tartalmaz, melynek köszönhetően a megnövelt dimenziós stabilitással kombinálva azonnal a helyükön tartja az egyes lemezeket, anélkül, hogy ragasztóanyag lenne bármelyik alkotóelemében vagy magán a padlón, ahová lefektetjük!

A LooseLay egyedi felületi előkészítéssel, és a szemcsék részleteiből adódóan a DESIGNFLOORING termékcsaládban a mai elvárásoknak megfelelő, nagy méretű fából készült deszkák illetve  kőburkoló lapok állnak rendelkezésre, így bármilyen helyiséget könnyedén leburkolhatunk a segítségükkel, bármilyen hatást, megjelenést könnyedén elérve!

Sőt, mindezen túl, a LooseLay fokozott akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik, a legtöbb termék a már meglévő kemény padlóra is egyből telepíthető és 100% -ban újrahasznosítható!

De természetes létezik a vinyl padlóknál már megszokott ragasztós technológia is!

Ez a design padló burkolat kiválóan alkalmazkodik a ragasztáshoz. Gyönyörű, egyedi és gyors telepítés érhető el ezekkel a családokkal, az álompadlónk kialakításához használható padlóburkolat pedig a gyár gondoskodásának köszönhetően kivételesen egyszerűen alkalmazható, felhasználóbarát!

A vágó kés és a fehér gumikalapács lesz csupán mindaz az eszköz, amelyre a burkoláshoz szükségünk lehet!  A rendkívül alacsony beépítési magasság csupán 4,5 - 5 mm, melynek köszönhetően a padló kialakítás-, avagy felújítás pofonegyszerű, miközben rendkívül gyors és hatékony. A borítással ellátott padlóburkolat a lehető legrövidebb idő alatt telepíthető, és szuper, hogy akár azonnal fel is léphetünk a felkerült padlóra, ami pedig külön előny, hogy az egész folyamat szinte teljesen zajmentesen, koszmentesen, tisztán, és csendben történhet.

Kiváló padlóburkolat Multi Layer változatban is, LocTec zárral

A DESIGNFLOORING még egy különleges technológiát mutat be számunkra, ez pedig nem más, mint a LocTec reteszelés technológiájával ellátott kollekciók, melyek telepítése kivételesen egyszerű! Ez a "többrétegű" padlóburkolat ugyanis úgy lett megtervezve, hogy az egyes alkatrészek könnyen egymásba illeszthetők, egymásba integrálhatók – hasonlóan a HDF alaplemezes laminált padlókhoz!

Mindössze egy fűrész kell csupán, és máris megoldhatóak az aljzat egyenetlenségei: Az HDF magtábla miatt a beépítési magassága 9 mm, ami azt jelenti, hogy a padlószint egyes kiemelkedéseinek köszönhetően aljzatunk bármilyen kis egyenetlensége megszűnhet ily módon.

A tökéletes megoldás pedig, azokon a részeken, ahol a vonzó design, a maximális funkcionalitás és az optimális tartósság alapvető feltétel, a ragasztott padlóburkolat. Az aljzatra biztonságosan ragasztva bármilyen torzítás megakadályozható. Ennek köszönhetően valamennyi kollekció egyszerűen telepíthető, és semmilyen bonyodalmat nem okoz: csak fogjuk a ragasztót, tegyük rá egyenesen a felületre, helyezzük a deszkákat a ragasztóra, majd nyomjuk össze, és kész is. Az alacsony beépítési magasságnak köszönhetően a legfeljebb 2,5 mm vastag padló ideális a felújítási munkákhoz a gyakori igénybevételnek kitett helyiségekben.

A megfelelő kivitelezési hőmérsékletre persze ügyelnünk kell: valamennyi, kialakítani kívánt padlónak, és a helyiségnek legalább 18 ° C-os hőmérsékletűnek kell lennie, ahol a beszerelést, telepítést legalább 24 órán belül el kell, végezzük. Addig is a megvásárolt és kiszállított csomagokat lapos helyzetben, tiszta, száraz és egyenletes felületen tároljuk. A csomagban a megfelelő telepítéshez részletes útmutató leírást találunk, mely segítségünkre lesz a tökéletes és egyszerű kivitelezésben.

Klikkes DESIGNFLOORING padlók – telepítési útmutatóval, komfortos kiegészítő termékekkel, és eszközajánlóval a szakszerű telepítéshez

A DESIGNFLOORING padlók között is természetesen megtaláljuk a klikkes, avagy hagyományos laminált padlókat, változatokat is, melyeket a gyártó szintén felhasználóbaráttá, és kellően egyszerűvé tett a számunkra, hogy már a kezdeti lépésekkel élvezhessük számos előnyüket.

A silentCOMFORT alátétszövet használata a WINEO termékcsalád esetében hidakkal enyhíti az aljzatunk esetleges egyenetlenségeit, miközben csökkenti a visszavert zajszintet és maximalizálja a csúszásgátló hatást.

Ezt az üzlethelyiségekben, boltokban különösen ki tudjuk használni, ahol gyakori a forgalom, és sok esetben vizes cipővel érkeznek kintről a vásárlók.

A speciális alátétszövet felhasználása igen széles körben alkalmazható: laminált padlók, és bármilyen fa anyagból készült padlók mellett PVC burkolatok, kerámia és kőpadlók, de akár régi és új esztrichek telepítését is nagymértékben megkönnyíti és komfortosabbá teszi, miközben védelmet nyújt a meglévő aljzatokkal való kölcsönhatásokkal szemben.

Nagy statikus nyomóterheléssel rendelkező bútorok esetén megfelelő terheléselosztó rendszer (például terheléselosztó lemezeket) kell biztosítani, ám a gyártó még a mindennapi tisztítást és ápolást is megkönnyíti számunkra egyedi ajánlásaikkal, speciális kiegészítő termékekkel.