A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

A S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás 8A standján várunk szeretettel!

“A S/ALON BUDAPEST kiállítást az az ambíciónk hívta életre, hogy méltó platformot biztosítsunk a hazai design és lakberendezési piac szereplőinek bemutatkozásához. Egy olyan kiállítást álmodtunk meg, ahol a kiállító partnerek közösen hoznak létre valamit, ami túlmutat a megszokott kifejezésformákon és a hagyományos standos megjelenéseken.” - S/ALON BUDAPEST 

A kiállítás célkitűzésébe tökéletesen illik koncepciónk, hiszen Lovász Viktória - tervező olyan standot álmodott meg, amelyben Lakberendezési Központunk tagcégeinek termékei együttesen hoznak létre egy nem mindennapi, különleges enteriőr-párost.   

Olyan neves gyártók termékei találhatók meg a standunkon, mint a RAVAK, a L’Antic Colonial, az Urbatek, a Porcelanosa, a DESIGNFLOORING, az EGGER és a HARO. Emellett a DIVAS Lakberendezés tervezhető kanapéi közül is megcsodálhatnak az érdeklődők egy különleges darabot. 

Mi, a Style&Home Lakberendezési Központ munkatársai azt valljuk, hogy a megbízható, magas minőségű gyártók termékei mellett a szakértő tanácsadás nélkülözhetetlen. Kollégáink ennek megfelelően jól képzett szakemberek, akik hozzáértően segítik az egyes termékek közötti választást. Célunk, hogy a lakberendezői tanácsadás ne egy megfizethetetlen vágy legyen ügyfeleink számára, hanem egy olyan plusz, amire mindenkinek szüksége van, amely által az álmok beteljesülnek.

A S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás 8A standján, egy különleges enteriőr párossal várjuk szeretettel az érdeklődőket szeptember 20-22 között! Bízunk benne, hogy Veled is találkozunk! 

Ha pedig tervező vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállításra szóló belépőkért folyó nyereményjátékunkat, amelyről IDE kattintva tájékozódhatsz bővebben!

 

Kérdésed adódott? Fordulj hozzánk bizalommal: