A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

3+1 nyári lakberendezési tipp

Itt a nyár, zöldellnek a fák, a hőmérő higanyszála az egekbe szökik. Ilyenkor mindenki igyekszik valamilyen hűvös, vízközeli helyre menekülni. A nyár a pihenés, a nyaralások időszaka, ám ezzel együtt legtöbb időnket megis otthonunkban töltjük a legmelegebb évszak alatt is. Összegyűjtöttünk néhány tippet és ötletet, amelyek segítségével nyáron is friss és üde hangulatot teremthetünk otthonunkban. 

1. Alkalmazzunk bátran színeket! 

A téli szürkeséggel szemben nyáron kivirul a természet, csempésszük be otthonunkba is a zöldellő lombok, a kék ég, a színes virágok hangulatát. Át is festhetjük a falakat élénk színűre, de gyönyörű, vidám tapéták közül is válogathatunk. A DiVAS Lakberendezés kínálatában számtalan üde megjelenésű tapétát találhatunk. Színes bútorokkal is feldobhatjuk lakásunk hangulatát. A Top Trade Kft. kínálatában szereplő Vescom létrehozott egy bútorszövetre hasonlító, de vinyl alapanyagú és ennek megfelelően tartós, mosható, fertőtleníthető és színtartó tulajdonságokkal rendelkező kárpitot, mely nem mellesleg mutatós, színes dizájnnal rendelkezik. 



2. Vigyük be a természetet otthonunkba! 

Nyáron a természetben tartózkodni igazi öröm. Egy kellemes túra a hűvös fák között feltölt és pihentet. Otthonunkba is alkalmazzunk természetes elemeket! A VS Fürdőszoba Szalonban kapható Treverkheart kollekciót a természet ihlette! Az élethű tölgy erezet ellenére a Marazzi kerámiapadlójának elkészítéséhez nemcsak, hogy fát nem kell kivágni, de rendkívül praktikus is, hiszen ellenáll a kopásnak, teherbíró, nedvesen is könnyen tisztítható, padlófűtéshez is kiváló. 5 árnyalata közül 3-at kültéren is alkalmazhatunk, akár egybefüggően kivezetve a nappaliból a teraszra. Ha viszont a melegburkolatot részesíted előnyben, akkor figyelmébe ajánljuk az IBDesign kínálatában szereplő HARO laminált padlókat, amelyek kellemes puha és meleg érzetet biztosítanak a talpaknak, széleskörű dizájnvarióciájában pedig mindenki megtalálhatja a kedvencét. A hangulatos virágokról a DiVAS Lakberendezés gondoskodik, hiszen üzletükben élethű, színes virágdekorációk is kaphatók a készlet erejéig. 



3. Teremtsünk vízparti hangulatot 

A kék árnyalataival, a homokszínekkel könnyedén vízparti hangulatot teremthetünk otthonunkban, mely a nagy nyári melegben frissítően hat. Elérhetjük ezt kék színű dísztárgyak, tengerpartra utaló motívumok -például kagyló, ananász, vagy vasmacska- elhelyezésével a lakásban, de ha egész évben szívesen töltjük az időnket vízparti hangulatban, akkor ennél merészebbek is lehetünk. A Sykora Konyhastúdió által tervezett konyhában például tökéletes összhangot alkot a természetes fa, a magasfényű fehér és a világos kék kombinációja. A fürdőszobánkra is gondoljunk a nagy, nyári melegben. A frissítő zuhanyzás legjobb egy praktikus és mutatós RAVAK zuhanykabinban, de a a felfrissülés is kellemesebben telik, ha feldobjuk a tisztálkodó helyiséget is vidám tengerpartra hajazó dísztárgyakkal vagy kék fürdőszoba szőnyeggel. 


+1 A hűtésről sem feledkezzünk meg!

Különböző hűtőrendszerek, légkondicionálók ma már szinte minden háztartásban megtalálhatók. A nagy meleg miatt ez nem is csoda, azonban érdemes odafigyelnünk arra, hogy ne használjuk feleslegesen ezeket a rendszereket, hiszen negatív hatással vannak környezetünkre. A Chameleon Okosotthon rendszere segítségévl optimalizálhatók a hűtő-fűtő rendszerek. Például ha elindulunk otthonról, akkor a légkondicionálás automatikusan kikapcsol, hogy energiát takarítson meg, ha pedig tudjuk, hogy hamarosan hazaérkezünk, távolról is bekapcsolhatjuk a hűtőrendszert. 

Ha segíthetünk otthonod kialakításában, bátran fordulj hozzánk, hiszen szakértő kollégáink minden igényedet szem előtt tartva segítenek a megfelelő termék megtalálásában!