A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Blog

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.

Tencel, vagyis a Jacaranda szőnyegek alapanyaga

 JACARANDA szőnyegek alapanyagát, a TENCEL-t mutatjuk be, amely nem mindennapi előnyökkel rendelkezik. Többek között öko, környezetbarát, természetes, antibakteriális, biológiailag lebomló és megújuló. De miből is áll ez a rendkívüli anyag?
Olvasson tovább

3 hasznos zuhanykabin-fejlesztés a RAVAK-tól

A RAVAK zuhanykabinok népszerűsége a felhasználók körében nem véletlen. Minthogy az sem véletlen, hogy most érkezett el az ideje egyes zuhanykabin termékcsaládok fejlesztésének. Így lett szélesebb a MÁTRIX zuhanyajtó és így lett magasabb a 10° és Supernova zuhanykabinok, megfelelve a vásárlói, felhasználói igényeknek.
Olvasson tovább

Lakberendezés otthonról ülve

Tudjuk, sokaktól sokat kíván a fennálló vírusveszélyes helyzet. Több szempontból nehéz. De ha van egy épülő, vagy felújítás alatti otthonunk, ne hagyjuk, hogy ez befolyásolja. Íme néhány megoldás!
Olvasson tovább