A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Blog

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.

Téli dekoráció ötletek

Számos olyan dekorációval fel lehet dobni otthonunkat, melyhez sokszor nem kell már, mint egy remek ötlet, pár eszköz. Idén próbálja ki, hogy a dekorációt nem veszi, hanem készíti. Ehhez adunk néhány inspiráló ötletet!
Olvasson tovább

Pénztárca barát megoldások otthonunkba

Az év végéhez közeledve egyre többet gondolunk a karácsonyra, amely nem csak a dekorációban merül ki. Vannak költségek is, melyeket figyelembe kell venni. Éppen ezért szeretnénk ajánlani néhány pénztárca barát megoldást.

Olvasson tovább

Okos megoldások a lakberendezésben

Az innovatív megoldások az élet minden területén nagy népszerűségnek örvendenek. Így van ez a lakberendezésben is, ahol a minél különlegesebb, minél okosabb megoldások egyre inkább előtérbe kerülnek. Számtalan inspiráló lehetőségünk van a lakberendezés terén, például a különböző kiállítások.

Olvasson tovább

Költöztesd be otthonodba az indián nyarat!

Az indián nyár vagy más néven a vénasszonyok nyara a meleg, napos őszi időszakot jelöli. A levelek kezdenek sárgulni, ezer színben pompázik a természet… Ideális időszak kirándulásra, kerti partikra és otthonunk új évszakra való felkészítésére.
Olvasson tovább

Praktikus és esztétikus fürdőszoba kis alapterületen

Tapasztalataink alapján sok ügyfél otthona kis fürdőszobával rendelkezik, így kihívást jelent annak optimális berendezése. Mivel egyre gyakrabban találkozunk ezzel a kérdéskörrel, jelenlegi cikkünkben összeszedtünk néhány megoldást, amelyek segítségével praktikus és esztétikus fürdőszoba alakítható ki kis alapterületen is. 

Olvasson tovább