A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Blog

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.

Valósítsuk meg együtt álmaid otthonát!

Építkezel vagy felújítasz? Legyen szó bármilyen helyiségről is, szakértő kollégáink segítenek kialakítani álmaid otthonát! Lakberendezési központunkban olyan több, mint 10 éve sikeresen működő cégeket találsz, mint: a RAVAK, a SYKORA, a DIVAS Home, az IBDesign, a Top Trade, a VS Fürdőszoba szalon és a Chameleon Okosotthon. 

Olvasson tovább

Hogyan hangsúlyozzuk otthonunkat modern stíluselemekkel?

A múlt héten megjelent cikkünkben a modern stílus alapvető ismérveiről és stílusjegyeiről olvashattatok a RoomUp Design lakberendező csapat ismertetésében. Ezen a héten arról beszélgetünk Köntös Mónikával, Selymeci Zsuzsannával és Mehlhoffer Brigittával, hogy mi mindennel tudjuk még hansúlyozni ezt a stílust a berendezések szintjén.
Olvasson tovább

Lakberendezés modern stílusban

Cikkünkben a RoomUp Interior Design-nal készült legújabb interjúnkat olvashatjátok, melyben a modern stílus kapcsán mondták el véleményüket a lakberendezők.  Az első beszélgetésünk során említettétek, hogy a modern stílus nagyon közel áll hozzátok  és igen gyakran ebben a stílusban kérik az ügyfelek a lakásuk, otthonuk berendezését.
Olvasson tovább

Inspiráló munkasarok

Manapság már szinte mindannyiunkkal előfordul, hogy olykor-olykor hazavisszük a munkát, esetleg “home office”-ban dolgozunk, vagy netalántán alapvetően az otthonunkban való munkavégzést választjuk. Ennek következtében kiemelten fontos, hogy otthonunkban is kialakítsunk egy munkasarkot, egy olyan részt a lakásban, ahova kényelmesen leülhetünk dolgozni. 
Olvasson tovább

Bemutatkozik a RoomUp Interior Design Csapata

A RoomUp Interior Design csapata három frissen végzett lakberendező kezdeményezésével jött létre. Mindannyian elkötelezettek az egyénre szabott, funkcionális és esztétikus lakberendezési megoldások mellett. Mini interjúnkban a kezdetekről és a lakberendezés iránti szenvedélyükről kérdeztük őket.
Olvasson tovább

Az örök klasszikus stílus

A klasszikus stílus gyökerei a régmúltra nyúlnak vissza. A középkorban a céhek megjelenésének időszakára tehetjük a klasszikus stílus létrejöttét is, hiszen a kézműves céhek által készített míves bútorok adják az alapját. A következő korokban szintén fennmaradt, azonban folyamatosan átalakult és az adott kor jellemzőit is magába foglalta. 
Olvasson tovább

Luxus otthon pénztárcabarátan

Elegáns otthont nem csak drága bútorokkal és kiegészítőkkel teremthetünk, hanem a részletekre való kiemelt figyelemmel is. Az eleganciát, a luxust összekapcsoljuk a lustasággal, melynek hatást elérhetjük nagy és színes díszpárnákkal. Mutatósak, e mellett pedig a vendégek kényelme is biztosítva van. 

Olvasson tovább