A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Blog

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.

Február a páros dolgok hónapja

Februárban akárhogy is, de előtérbe kerül a szerelem. Köszönhető ez, a már nálunk is egyre népszerűbb Valentin-napnak. Sokan tartják, sokan nem. De abban egyet érthetünk, hogy szerelmünket nem csak februárban kell szeretni. Cikkünkben olyan termékeket mutatunk be, mely bármikor remek kelléke lehet egy kis romantikázásnak.
Olvasson tovább

Idén belevág?

Új év, új élet - tartja a mondás. Sokan tesznek fogadalmat magukkal, életükkel kapcsolatban az év elején. Most azoknak szeretnénk segíteni, akik lakásfelújításban, építkezésben gondolkodik.
Olvasson tovább

Téli dekoráció ötletek

Számos olyan dekorációval fel lehet dobni otthonunkat, melyhez sokszor nem kell már, mint egy remek ötlet, pár eszköz. Idén próbálja ki, hogy a dekorációt nem veszi, hanem készíti. Ehhez adunk néhány inspiráló ötletet!
Olvasson tovább