A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Blog

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.

Három szintes családi ház letisztult, modern stílusban

Cikkünkben Bányai Ágnes, kiemelt lakberendezőnk munkáját mutatjuk be. Ágnest egy újonnan épülő három szintes családi ház belső tereinek megtervezésére kérték fel. A tulajdonosok egy lendületes, modern stílust preferáló fiatal pár egy kisbabával, akik a későbbiekben több gyereket is szeretnének.

Olvasson tovább

5 tipp a harmonikus otthon kialakításához

Teljeskörű felújítás előtt állsz, vagy csupán egy helyiséget alkotsz újra? Ötleteink segítségével könnyedén véghez viheted a folyamatot! A Style&Home Lakberendezési Központban mindent megtalálsz, ami egy igényes és időtálló enteriőr kialakításához kell.

Olvasson tovább

Lakberendezési tanácsadás a RoomUp-pal

Június 15-én és 22-én lakberendezési konzultációt tart a RoomUp csapata a Style&Home Lakberendezési Központban, melyen most rendkívül kedvező áron vehetsz részt. Hogy miből áll a konzultációs alkalom, most elmesélik a lakberendezők.
Olvasson tovább

Egészség az otthonunkban, természetes, öko megoldások

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a természetes, öko megoldások. Nem csupán az étkezés vagy a ruházkodás terén merül fel a fogalom, de a lakberendezés területén is virágkorát éli a fenntarthatóság. A természetes, öko otthonok lenyűgözőek, mutatósak és emellett tudatosan kiépítettek.
Olvasson tovább

Tágas terek otthonos berendezése

A tágas terekben sok lehetőség rejlik, ám érdemes megfontoltan alakítani ki az enteriőrt, hogy elkerüljük a nyomasztó ürességet. Az első és legfontosabb a fény jelenléte. Engedjünk be minél több napfényt a helyiségbe, hiszen a természetes fény kellemes hangulatot varázsol. 

Olvasson tovább

Térnövelés egy balatoni apartmanban

Az előzőhöz hasonlóan, ismét egy Balaton-parti ingatlant mutatunk be, melyet a RoomUp Interior Design csapata álmodott meg. Cikkünkben gyakorlati példákon keresztül szemléltetik lakberendezőink azokat az eszközöket, melyek segítségével növelhetjük a teret. 

Olvasson tovább

Mini apartman a Balatonon

Ezúttal legújabb projektjéről mesél nekünk a RoomUp Interior Design csapata, mely nem más, mint egy mini apartman a Balatonon. Ki ne vágyna egy saját luxus apartmanra a Balaton partján? Persze nem mindenki szeretne rögtön egy nagyobb ingatlant vásárolni, hiszen annak fenntartása nem csak pénzben, hanem időben is számottevő, és a szabadidőnk, mint tudjuk, nagy kincs. 
Olvasson tovább

Construma a ROOM UP-pal

A ROOM UP csapatát (Köntös Mónika, Mehlhoffer Brigitta és Selymeci Zsuzsi) az a megtiszteltetés érte, hogy felkérést kapott a Lakberendezők Országos Szövetségétől az  idei Construma Design Generációk standjának megtervezésére. A munkában rajtunk kívül még két másik tervező is részt vett: Sverha Nikolett (a Térérzék Design Stúdió tervezője) és Gróz Liliána (Manka Design). 
Olvasson tovább