A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Blog

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.

Lakberendezési trendek 2019-ben

A 2019-es lakberendezési trendek között több olyan is szerepel, ami már régóta népszerű volt a lakberendezők körében, ám idén éli virágkorát. Az egyik ilyen a természetközeliség. Az emberek egyre inkább tudatosan élnek, mely az otthonukra és annak berendezésére is kiterjed. Idén már élvonalbeli trendnek számít a természetes anyagok alkalmazása, a természetközeli színvilág megjelenítése. 

Olvasson tovább

Tavaszi megújulás a lakberendezésben

A tavasz a megújulás ideje, amikor nem csak a természet mutatja meg új és üde arcát, hanem mi is, külsőleg és belsőleg is megújulunk, hiszen lecseréljük a nagykabátot a szürke téli hónapok után, és a Napsütésnek örvendezve vágunk neki a napnak.

Olvasson tovább

Modern mediterrán stílusú nappali felújítása dolgozósarokkal

Cikkünkben egy kiemelt lakberendezőnk, Soós Krisztina munkáját mutatjuk be. Krisztinát egy '90-es években épült mediterrán stílusú családi ház nappalijának felújítására kérték fel. Az elsődleges feladat a burkolat megújítása mellett a bútorzat modernizálása volt, az alapvető stílusjegyek megőrzésével.
Olvasson tovább

Klasszikus stílus lakberendezői szemszögből

Az előző hetekben a legközkedveltebb lakberendezési stílusokat mutattuk be nektek cikksorozatunkban. Utolsóként a klasszikus stílusról beszélünk, melyet lehet szeretni vagy nem szeretni, de azt el kell ismerni, hogy ez az a stílus, mely napjainkban a legtöbb magazin és katalógus oldalán visszaköszön ránk a modern stílussal kombinálva.
Olvasson tovább

A ragyogó glamour stílus

Ezen a héten egy másik közkedvelt lakberendezési irányzatról kérdeztük a RoomUp Interior Design lakberendezőit, ez pedig a glamour stílus. A glamour egy angol eredetű szó, mely ragyogást, csillogást, varázslatot jelent, és ez a stílusra is tökéletesen igaz. Eredetileg egy nőies stílusról beszélünk, de mivel a glamour nem vegytiszta stílus...
Olvasson tovább

Valósítsuk meg együtt álmaid otthonát!

Építkezel vagy felújítasz? Legyen szó bármilyen helyiségről is, szakértő kollégáink segítenek kialakítani álmaid otthonát! Lakberendezési központunkban olyan több, mint 10 éve sikeresen működő cégeket találsz, mint: a RAVAK, a SYKORA, a DIVAS Home, az IBDesign, a Top Trade, a VS Fürdőszoba szalon és a Chameleon Okosotthon. 

Olvasson tovább

Hogyan hangsúlyozzuk otthonunkat modern stíluselemekkel?

A múlt héten megjelent cikkünkben a modern stílus alapvető ismérveiről és stílusjegyeiről olvashattatok a RoomUp Design lakberendező csapat ismertetésében. Ezen a héten arról beszélgetünk Köntös Mónikával, Selymeci Zsuzsannával és Mehlhoffer Brigittával, hogy mi mindennel tudjuk még hansúlyozni ezt a stílust a berendezések szintjén.
Olvasson tovább

Lakberendezés modern stílusban

Cikkünkben a RoomUp Interior Design-nal készült legújabb interjúnkat olvashatjátok, melyben a modern stílus kapcsán mondták el véleményüket a lakberendezők.  Az első beszélgetésünk során említettétek, hogy a modern stílus nagyon közel áll hozzátok  és igen gyakran ebben a stílusban kérik az ügyfelek a lakásuk, otthonuk berendezését.
Olvasson tovább