A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Blog

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.

Okos megoldások a lakberendezésben

Az innovatív megoldások az élet minden területén nagy népszerűségnek örvendenek. Így van ez a lakberendezésben is, ahol a minél különlegesebb, minél okosabb megoldások egyre inkább előtérbe kerülnek. Számtalan inspiráló lehetőségünk van a lakberendezés terén, például a különböző kiállítások.

Olvasson tovább

Költöztesd be otthonodba az indián nyarat!

Az indián nyár vagy más néven a vénasszonyok nyara a meleg, napos őszi időszakot jelöli. A levelek kezdenek sárgulni, ezer színben pompázik a természet… Ideális időszak kirándulásra, kerti partikra és otthonunk új évszakra való felkészítésére.
Olvasson tovább

Praktikus és esztétikus fürdőszoba kis alapterületen

Tapasztalataink alapján sok ügyfél otthona kis fürdőszobával rendelkezik, így kihívást jelent annak optimális berendezése. Mivel egyre gyakrabban találkozunk ezzel a kérdéskörrel, jelenlegi cikkünkben összeszedtünk néhány megoldást, amelyek segítségével praktikus és esztétikus fürdőszoba alakítható ki kis alapterületen is. 

Olvasson tovább

Luxus otthon könnyedén

A luxus szó hallatán általában drága, szinte megfizethetetlen dolgok jutnak eszünkbe. Ám a luxus otthon kialakítása nem csak azon múlik, hogy mennyire nyúlunk mélyre a pénztárcánkba. A luxus sokkal inkább a minőségi, időtálló dolgok megvásárlásánál kezdődik. 
Olvasson tovább

Alakítsd otthonod egyedi igényeidre szabva!

Életünk során a legtöbb időt otthonunkban töltjük, ezért annak megfelelő kialakítása nélkülözhetetlen. Mint ahogyan személyiségünk is különböző, otthonunk kialakítása során is figyelembe kell vennünk egyedi igényeinket.
Olvasson tovább

A harmonikus otthon kialakítása

A harmónia definíciója a teljes összhang, egyetértés, több dolog zavartalan együttléte, vagy együtt fellépő egységes hatása. A lakberendezésben ez azt jelenti, hogy az adott helyiség, vagy akár lakás egységes hatást kelt, nincsenek erőltetett vagy félmegoldások, kellemes, nyugodt atmoszféra lengi körül.

Olvasson tovább

3+1 nyári lakberendezési tipp

A nyár a pihenés, a nyaralások időszaka, ám ezzel együtt legtöbb időnket megis otthonunkban töltjük a legmelegebb évszak alatt is. Összegyűjtöttünk néhány tippet és ötletet, amelyek segítségével nyáron is friss és üde hangulatot teremthetünk otthonunkban. 

Olvasson tovább

Három szintes családi ház letisztult, modern stílusban

Cikkünkben Bányai Ágnes, kiemelt lakberendezőnk munkáját mutatjuk be. Ágnest egy újonnan épülő három szintes családi ház belső tereinek megtervezésére kérték fel. A tulajdonosok egy lendületes, modern stílust preferáló fiatal pár egy kisbabával, akik a későbbiekben több gyereket is szeretnének.

Olvasson tovább