A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

Arany színben pompázva

Az arany színnel bevont fürdőszobai kiegészítők a lehető legjobb társai többek között a hófehér, vagy a márvány hatású burkolatoknak. Igazán nemes, fényűző lesz az összhatás, sőt még némi melegséget is vihetünk ily módon a térbe – mely jól tud jönni különösen egy modern, hófehér, hűvösen letisztult hangulatú tér esetében. 

Az arany már-már a napfény ragyogásával tölti meg az enteriőrt, szépség a legtisztább formában! Nézzünk most ennek jegyében néhány kiváló megoldást.

A Grohe dizájn kutatói számos helyről inspirálódnak világszerte, részt vesznek a világ legrangosabb formatervezési vásárain, bemutatóin, és valamennyi trendet, köztük a fürdőszobabútorok ergonómiáját, az anyagok tartósságát, és még számos dolgot figyelembe vesznek termékeik kifejlesztésekor.

Látván, hogy évről évre a melegebb árnyalatok uralják a lakberendezési trendeket - született meg és fejlődött tovább a SPA Colours termékcsaládjuk is, melynek egyik legkedveltebb darabja a meleg naplemente elnevezésű, réz árnyalatú csaptelep.

forrás: palatinusfurdoszoba.hu