A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK

ÁLOMBURKOLATOK KÉKBEN

Ami a stílust és a dizájnt illeti, még mindig nagyon erős trend a természet anyagainak és mintázatainak követése – mint például a nemes kövek, a különböző márvány textúrák megjelenítése a burkolatok mintázatain.

A lengyel Cersanit, illetve Opoczno gyárak kínálatában is megtalálható a márvány erezete a klasszikus, szürkés-fehér, vagy fekete árnyalatok mellett – ezúttal megnyugtató kék színekben is.

A Color Crush kollekció megjelenését egy sötét, repedezett kő mintája ihlette, megannyi kék elszíneződéssel. A nyári csillagos égboltot megidéző látvány elképesztően mutat, bármely belső térben – legyen az egy elegáns fürdőszoba, egy exkluzív konyha, vagy egy impozáns nappali. Különösen ideális akkor, ha sötét vagy kontrasztos hangulatot hoznánk egy alapvetően világos berendezésű fürdőszoba térbe. És mivel a Color Crush burkolólapok ideálisak mind a falak, mind pedig a padló burkolásához, így alkalmazásuk sokoldalúsága valóban lenyűgöző tud lenni.

A Marazzi Grande Marble Look, egy prémium burkolat egyenesen Olaszországból, ami egészen egyedivé teszi belső tereink atmoszféráját. Ezzel a kreatív, kék óriás márványlappal is az éjjeli égboltot vagy a tejútrendszert idézhetjük meg belső tereink, szobáink falain. Nem csak a fürdőszoba, hanem akár a nappali is egyedülálló látványt kaphat egy-egy ilyen háttértől, melyet akár egyetlen óriáscsempével is kiválthatunk.

Ha pedig szeretnénk végigvinni ezt a vonalat otthonunk teljes egészén, akkor az impozáns nappali után lássunk egy egyedi, márványlapokkal burkolt konyha- vagy mosdópult megoldást is!