1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 465 7023

Új Laminált padló kollekció az Eggertől

Az Egger két évente rukkol elő újdonságaival, melyet egy új kollekció megteremtésével ötvöz. 2015 az új kollekció éve, így a megérdemelten híres Egger gyár ismét kreált! Termékeit a következő jelzővel illeti „Made in Germany”, vagyis Németországban készült! Ez a jelző olyan, mint egy képzeletbeli tábla, melyen ez áll: A termékeinket precizitás jellemzi! S milyen igaz is ez, hiszen az Egger 2015 – 2017 laminált padló kollekciója kiváló minőségű termékeket, hitelesített termelési folyamatot és fenntarthatóságot ígér!

 

 

S, hogy mit ígér még? Olvasson tovább és minden hasznos információt megtudhat!

  1. Hatalmas választék, megfizethető ár!

Az aktuális kollekció esetében az Egger összesen 86 termékkel áll a nagy közönség elé, a hatalmas választéknak köszönhetően mindenki megtalálja azt az egyet, mely számára leginkább tetszetős. A kollekció termékeit új felületek megjelenése, számos új forma s hosszú élettartam jellemzi. A cél egyértelműen az életterek tervezésének legmagasabb szintű kiszolgálása. S a legfrenetikusabb az, hogy mindezt kedvező ár-érték aránnyal kínálja vásárlóinak.

 

 

  1. Aqua + vízálló termékcsalád

Az Egger új kollekció legmonumentálisabb újításának tekinthető az új kollekcióban megjelenő vízálló laminált padló termékcsaládok. Az új ismérv számtalan kaput nyit, hogy Önnél meghatározó szerepet töltsön be az összhang. Az otthona teljes területén megjelenő egységes padlóburkolat optikailag tágasabb térélményt és páratlan megjelenést kölcsönöz.

 

 

  1. Könnyű tisztántarthatóság

Az Egger laminált padló amellett, hogy egyedülálló küllemet nyújtanak kiváló minőségű bevonattal készült felületüknek köszönhetően könnyű ápolást biztosítanak. Tisztításukkor választhatunk a nedves törlés vagy a porszívózás között, bármelyiket is válasszuk, az Egger laminált padló tisztasága garantált! Sőt az aqua+ jelzéssel ellátott vízálló laminált padló gőzzel való tisztítása is megengedett!

Elnyerte tetszését az Egger új kollekció? Egger termékeinket megvásárolhatja lakberendezési központunk tagcégénél az IBD Magyarország Kft.-nél. A Mintaterem elérhetőségéért, további tudnivalókért kattintson ide.

 

Ezek is érdekelhetik