1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 593 0199

Tervezzünk hosszú időre: válasszunk jó minőségű, időtlen klasszikusokat!

Aki felújításra, pláne építkezésre adja a fejét, és végre valahára túl van rajta, megfogadja: soha többé! … Vagy legalábbis… nem most. Ahhoz, hogy valóban hosszú távra tervezhessük otthonunk megoldásait, érdemes a minőség mellett a stílusra is ügyelni. Aki valóban hosszú időn át szerethető terekre vágyik, annak érdemes időtlen, semleges színekben, természetes anyagokban gondolkodnia. Ezek ugyanis – a futó trendekkel ellentétben – kevésbé mennek ki a divatból.

Egy-egy múló divatba ugyan könnyű beleszeretni, azonban gondoljuk végig: egy különleges lila vagy bordó fal, vagy egy ma még nagyon izgalmas, üdítő minta ugyanolyan üdítőleg fog hatni ránk majd 5-10 év múlva is?

Márpedig egy fürdőszobát, de még egy nappali enteriőrt is hosszú távra tervezünk, nemde?

Persze, a nappali, vagy a hálószobák esetében könnyebben vihetünk változást, felfrissülést a terekbe – hiszen ezeken a helyeken jóval több az úgymond „mozgatható elem”. Átrendezzük a bútorokat, veszünk egy új szőnyeget, és néhány új kiegészítő, dekoráció itt-ott – és máris felfrissül, megújul a megszokottá vált enteriőr.

A konyha és a fürdőszoba ezzel szemben sokkal kötöttebb, hiszen a vizesblokkok területén többnyire beépített a berendezés: a konyhapult, a fürdőkád, a mosogató, vagy a szaniterek ugye nem mozgathatóak csak úgy el, ahogyan egy fal- vagy padlóburkolat sem cserélhető ki olyan könnyedén, mintha egy új szobaszőnyeget vagy függönyt tennénk be a helyiségbe.

A burkolatok világa tehát egy igen kényes dolog, amiből nem érdemes sem túl trendit, sem pedig túl ócskát választani – mert azt egy-két éven belül úgyis csak lecserélnénk, vagy ha erre mégsem lesz mód vagy lehetőség – akkor pedig unottan és kedvetlenül nézzük a – nem is olyan régit – napról napra, várva egy jobb, egy szebb megoldásra.

A megoldás tehát nem a futó trendek éktelen követésében van, és az extra megoldásokban, hanem a klasszikus és időtálló megoldásokban.

Választhatunk természetes, vagy a természtest hűen utánzó csodaszép fa–  vagy kőhatású burkolatokat – ezeket szerencsére már a legtöbb nagyobb csempegyártó tálcán kínálja nekünk.

A CERAMICHE SUPERGRES egy olasz érdekeltségű, gyorsan fejlődő és kifejezetten vevő-orientált gyár, nagyvállalat, akik mind a termékeik fejlesztésében, mind pedig az általuk nyújtott szolgáltatások terén naprakész, ideális megoldásokat nyújtanak. A SUPERGRES greslapok különleges választéka mellé ráadásul kedvező ár-érték arány párosul: nem véletlen, hogy vásárlóink körében is ez az egyik legkedveltebb hidegburkolati termékkör.

Nade, mitől is lesz időtlen egy tér, mely hosszú idő múltán is lenyűgöz eleganciájával?

Akár a fürdőszoba, akár a nappali visszatérhet a klasszikus, időtlen márvány burkolatokhoz. A márvány, vagy más, különleges kőlapok ma már élethű utánzatok formájában, magas minőségben is elérhetőek, mellyel egészen kifinomult és időtlen elegancia lesz jellemző az adott élettérre…

A nagy formátumú csempelapok mai technológiáknak és műszaki megoldásaiknak köszönhetően tökéletesen ideálisak lakossági felhasználásra, biztat bennünket a Supergres gyártó az Art kollekciójának alkalmazására.

A nagy formátumú, 30,5x91,5 bevonat igen tekintélyes, elegáns formában nyilvánul meg, hogy optikailag még inkább fokozza a tágas, elegáns tér érzetét.

Egyes lapok háromdimenziós szerkezete  olyan erőteljes esztétikai hatást kelt, hogy szinte egy egész falat betöltő műalkotásnak is beillik. Az időtlen terekre jellemző szürke, bézs és más semleges árnyalatok sem lesznek unalmasak, ha maga az anyag, a textúra egyedi és különleges.

Színek mellé izgalmas textúrák!

Ha mégis színeket és élénk, domináns tónusokat szeretnénk látni magunk körül, akkor is jobban tesszük, ha a színesen vibráló minták helyett egyszínű fal – és enteriőr megoldásokban gondolkodunk. Egy szép mélylila vagy bordó, esetleg acélkék hosszú távra is jó választás lehet, ha a szín letisztult, kellemes a szemnek, és nem csupán maga a szín dominál, hanem a textúra is hozzátesz valami különlegeset, egyedit a látványhoz.

Csipke Kollekciónak nevezi a Supergres ezt a különleges, designerek által megálmodott bevonatú csempét, csempekollekciót – mely a sokoldalúság és az elegancia sajátos elegyeként jelenik meg a térben.

A csipke-hatás némi mozgalmasságot visz az egyszínű enteriőrbe, melyet egy teljesen új, áttetsző zománcréteggel értek el.

A színskála nagyon széles és kifinomult, az egyes árnyalatokat több variáció szerint is ötvözhetjük. A világosabb sáv elefántcsontszín mellé tehetjük az erőteljesebb árnyalatokat, ebből a – ha nem szeretnénk túldíszítettet – akkor ott a „plain” változat, amely tökéletesen sima.  A széles díszítésekkel és mozaikokkal pedig könnyen összhangot teremthetünk környezetünkben, saját, egyéni ízlésünk szerint.

Ezek is érdekelhetik

A romantika hírnökei

Biztosan Önben is felmerül a kérdés, hogyan lehet egy termék romantikus... Olvassa el cikkünket és a titokra fény derül . Addig is romantikázzon Velünk az év minden napján, mert Mi igazi társa leszünk építkezése és felújítása során! Az első csempe lerakásától az utolsó függönyigazításig kitartunk Ön mellett. 

 

Elolvasom ezt a cikket

Az újdonság varázsa

A tavasz a megújulás időszaka, mind a természetben, mind pedig a Style&Home Lakberendezési Központban megtalálható termékek körében. A meseszép időjárás mellé, mi újdonságaink bemutatásával kedveskedünk Önnek! 

Termékeink maradnak, reméljük az időjárás is! Látogasson el Központunkba, ahol szemügyre veheti őket!

Elolvasom ezt a cikket

Színesen szépen

Vendéglátónk elfoglalt üzletember, aki a szabadidejét gyermekeivel és párjával szereti tölteni, nem beszerzéssel és kivitelezéssel. Nem először találkoztunk, amikor a Kleopátra Házban található lakását megvásárolta. Bizalmát előző otthona, majd irodája berendezésével nyertem el.

Elolvasom ezt a cikket

Mert a luxus igenis könnyen elérhető!

Ahogyan cím is mutatja, a Style&Home Lakberendezési Központban a luxus igenis elérhető! Tagcégeink olyan kiszolgálást és termékeket nyújtanak, melyben garantáltan nem fognak csalódni. Nálunk mindent egyhelyen megtalál, amely otthona berendezéséhez szükséges. Látogasson el hozzánk, hiszen a luxus egy karnyújtásnyira van Öntől! 

Elolvasom ezt a cikket