1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 593 0199

Központunk szolgáltatásai

A Style & Home Lakberendezési Központ lakberendezési szolgáltatásai a vásárlói igények maximális kielégítése mellett tették le voksukat. Hisszük, hogy szolgáltatásainkkal olyan otthont tud kialakítani, amelynek előnyei  hosszú távon fognak megtérülni.

Mi azt szeretnénk, hogy amikor az elkészült otthonába hazaér, elégedetten nézzen szét, kényelmesen tudja eltölteni azt az időt, ami a relaxálásé, pihenésé, de legfőképp a magunké és családunké.

Válogasson szolgáltatásaink közül és ha bármilyen kérdés felmerül az alábbi telefonszámon és e-mailben állunk rendelkezésére!

Egyedi és stílusos konyha tervezés

Egyeztessen időpontot a Sykora Konyhastúdió szakképzett tervezőivel, annak érdekében, hogy tervezőink csak Önnel és az Ön konyhájával foglalkozhassanak. Szakképzett tervezőink a teljes folyamaton: a konyha tervezésétől a „megszületéséig” végig fogják Önt kísérni, szinte Ön helyett gondolva minden apróságra. Ideális konyhatervet állítanak majd össze, belefoglalva az Ön személyes kívánságait és elvárásait.
Olvasson tovább

Komplett függöny kivitelezés

Hogy mi kell a tökéletes és egyedi függönyhöz? A válasz nem más, mint körültekintő és alapos tervezés.

Ehhez kínálunk segítséget helyszíni felmérési szolgáltatásunkkal, melynek keretein belül kollégánk kimegy Önhöz, szakszerűen és pontosan felméri az igényeket, figyelembe véve a környezetet a legapróbb részletekig.

Olvasson tovább

Lakberendezési tanácsadás

Önben is felmerült már a kérdés, hogy mi az a pici plusz, amitől összehangolt egység lesz az otthona? Amikor belép az ember és azt érzi, hogy az „úgy egyben van”! Ez az, amit egy Lakberendező tud nyújtani! Rendelkezésére áll az 1 órás lakberendezési tanácsadás, ahol kérdezhet olyan díjazott, neves lakberendezőktől, akik a tudásukat az Ön szolgálatába állítják.
Olvasson tovább