1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 593 0199

Ravak Hungary Kft.

A cseh RAVAK Rt-t 1991-ben alapította a Vařeka és Kreysa család, akik jelenleg is irányítói a vállalatnak.

Nyitvatartás: H-P: 9-18, Sz:9-13, Vasárnap: zárva

 

 A RAVAK zuhanytálcák és zuhanykabinok gyártásával kezdte működését, és az elmúlt 20 év alatt a legnagyobb fürdőszobai termékek gyártója lett Közép- és Kelet-Európában.  Arra szakosodtunk, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó megoldásokat kínáljunk a fürdőszobák berendezése terén.

Kínálatunkban akrilkádak, zuhanykabinok, hidromasszázs rendszerek, mosdók, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók. Több, mint 50 országban tevékenykedünk és nemcsak Csehország, hanem egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalata vagyunk.

Több, mint 50 országban tevékenykedünk és nemcsak Csehország, hanem egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalata vagyunk. 1996-ban elkezdődött a RAVAK külföldi terjeszkedése és jelenleg a termelés körülbelül 70 százalékát a világon több mint 50 országba exportálja. 2001-ben kezdődött a RAVAK együttműködése az egyik, a világban akkreditált designközponttal, a stúdió Design Storz-cal. és a cseh Nosál Kristof dizajnőrrel, akikkel a RAVAK hosszú idők óta együttműködik.

A minőség és a design a RAVAK számára természetes fogalmak. De ami minket ténylegesen megkülönböztet más gyártóktól, az a felhasználók igényei szerint kialakított termékek – olyan termékek, amelyek kényelmesek, praktikusak, százszázalékosan megbízhatóak és szépek is egyben. A vásárlókkal való együttműködésünk, odafigyelésünk eredménye, a RAVAK koncepciók kialakítása, amelyekben a kádat megfelelően összehangolt mosdóval, bútorral és kiegészítőkkel látjuk el. A RAVAK több bejegyzett gyártási folyamat és egyedi technológiai megoldás kifejlesztője.

A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent. Hisszük, hogy vannak dolgok, melyek évek múltán is ugyanazt az örömet nyújtják.

 


A galériáért kattintson a képre!

mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem