1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 593 0199

Praktikus és kényelmes vendégfürdő megoldások

Amikor egy praktikus, de kis helyigényű vendégfürdőszobát tervezünk, az alábbi ötletekkel és termékújdonságokkal értékes helyet spórolhatunk meg, miközben kényelmes, akadálymentes, és mutatós kialakítást tehetünk lehetővé vendégeink és a család kényelméért.

A mai modern családi házak kialakításakor egy hívogató vendégfürdőszoba lassan már elengedhetetlen. Lehetőséget nyújt arra, hogy a hozzánk látogató rokonok, barátok akár hosszabb időn át nálunk vendégeskedhessenek, anélkül, hogy zavarnák a család mindennapi rutinját a fürdőszobában.

Ízléses és praktikus bútorokkal alakíthatjuk ki a vendégfürdőszobát, mely már jóval tágasabb és kényelmesebb, mint a korábbi, kis kézmosós vendég WC-k voltak. Kellemes közérzetet, jóérzést adhat vendégeink számára egy jól kihasznált, praktikusan berendezett vendégfürdőszoba.

A kompakt fürdőszoba-kombinációk lehetővé teszik, hogy a legtöbb rendelkezésünkre álló helyet kihasználhassunk!

A vendégek számára kialakított fürdőszobák korlátozott méretűek lehetnek. Azonban ügyes tervezéssel egy kis fürdőszoba is megadja a kellő kényeztetést, jól felszerelt „menedéket” nyújthat vendégeink számára - hiszen ők is megérdemlik nálunk a tökéletes kényelmet!

Intelligens lakberendezési megoldásokkal és dizájnelemekkel a kis fürdőszobákban a lehető legjobban kihasználhatjuk a rendelkezésünkre álló teret.

Az elegáns kézmosók vagy a kifejezetten karcsú mosdók azok, amiket egy vendégfürdőszobába javasolhatunk. A kompakt WC-t kisebb méretekkel is telepíthetjük a fürdőszobába. Válasszunk helytakarékos, praktikus elrendezésű bútorokat, hogy vendégeink számára igazán maradandó élményt nyújthasson a nálunk töltött idő.  

Rengeteg tárhely egy kicsiny helyiségben!

Hol tárolja majd a kedves vendégünk a piperés flakonjait és a személyes holmiját, a törölközőt, hová tehetjük be neki a WC papírt és a tisztítószereket, ha a hely igencsak korlátozott? 

Elegáns tárolási megoldásokkal lehetővé tehetjük, hogy minden szépen elférjen a vendégfürdőszobában. A vékony, de magas szekrény ide az ideális, amely sok helyet biztosít, és nyugodt, letisztult látványt nyújt. A legkisebb vendégmosdó (Villeroy&Boch) alá is szerelhető mosdó alatti alsószekrény. Ez nagyon praktikus, ahogyan a falra integrált tükrös szekrénynek is lehetnek hasznos extra funkciói, mint például a szövet doboz vagy az elektromos csatlakozók. 

Kis térigényű, jól kombinálható fürdőszoba-megoldásokat keres?

Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy korlátoznunk kell terveinket. A zseniális tervezésű Jika Tigo fürdőszoba szettel, kiegészítőkkel minden értékes centimétert és szokatlan tervezési ötletet megvalósíthatunk!

Okos tervezés, kis helyigény, praktikus vonalvezetés

A Tigo olyan kellemes vonalvezetésű, okosan megtervezett fürdőszoba bútorok, mosdók és egyéb berendezések családja, melyet kifejezetten kicsi és keskeny fürdőszobák berendezéséhez ajánlunk.  

Miután kiválasztottuk otthonunk helyiségeibe a megfelelő berendezést, és még mindig marad némi helyünk kialakítani egy abszolút funkcionális, ám esztétikailag is mutatós vendégfürdőszobát, akkor érdemes ezt oly módon kialakítani, hogy kis helyen férjünk el benne olyan kényelmesen, hogy közben jól is érezzük magunkat a helyiségben. 

A Tigo fürdőszoba szett bizonyítja, hogy nincs lehetetlenül kicsi, vagy szűk fürdőszoba! 

A zseniálisan megtervezett kiegészítőkkel ugyanis valóban minden értékes négyzetcentimétert kihasználhatunk. 

A Tigo mosdókat például szimmetrikus alakjuk miatt jól beilleszthetjük még a legszűkebb helyeken is, és akár önmagukban, akár szettekben, vagy komplett mosdósorokban is gondolkodhatunk vele.

A készletben kapható egység a funkcionális hiúság netovábbja: az egység beállítása után valamennyi alkatrész és elem helyét, helyzetét mi magunk határozhatjuk meg, alakíthatjuk ki – köszönhetően a praktikus kiegészítőknek. További plusz pont még a termékek kifejezetten kedvező, barátságos ára is.

A Tigo fürdőszobabútorokkal játékos könnyedséget vihetünk a fürdőszobába.

Miközben személyre is szabhatjuk azt  – hiszen a termékcsalád egyes darabjaival kedvünkre párosíthatjuk a színeket és a formákat. A krém, a fehér, a krém/fehér, illetve a különböző zöld és mokka árnyalatok kombinációiból harmonikus, mutatós összeállításokat kreálhatunk. 

Az A-típusos Tigo zuhanykabin egy teljesen egyedülálló ajánlat a piacon! Vele megoldhatjuk a hosszú, keskeny helyek térkihasználtságát, hiszen sávokat, vagy egyéb egyedi elrendezéseket is megoldhatunk a segítségével. 

A vendégfürdőszobák esetében a könnyű karbantartás és a hatékony takarítás is elengedhetetlen. 

A Jika Perla különleges felületkezelésének köszönhetően például kifejezetten egyszerű a termékek karbantartása. 

A zuhanykabint ki tudjuk tölteni egy funkcionális zuhanyoszloppal, panellel a Lyra kollekcióból, egy egyedi csaptelep-kapcsolóval kialakíthatjuk a zuhany tartó rudat, beállítva annak kívánt magasságát.

Kedvet kapott egy piciny vendégfürdő kialakításához, vagy a saját fürdőszobájába szeretne ötletes tippeket a kis tér praktikus, élhető berendezéséhez? Akkor látogasson el üzleteinkbe, ahol a VS Fürdőszoba ügyes munkatársai készséggel segítenek!

Ezek is érdekelhetik

A romantika hírnökei

Biztosan Önben is felmerül a kérdés, hogyan lehet egy termék romantikus... Olvassa el cikkünket és a titokra fény derül . Addig is romantikázzon Velünk az év minden napján, mert Mi igazi társa leszünk építkezése és felújítása során! Az első csempe lerakásától az utolsó függönyigazításig kitartunk Ön mellett. 

 

Elolvasom ezt a cikket

Az újdonság varázsa

A tavasz a megújulás időszaka, mind a természetben, mind pedig a Style&Home Lakberendezési Központban megtalálható termékek körében. A meseszép időjárás mellé, mi újdonságaink bemutatásával kedveskedünk Önnek! 

Termékeink maradnak, reméljük az időjárás is! Látogasson el Központunkba, ahol szemügyre veheti őket!

Elolvasom ezt a cikket

Színesen szépen

Vendéglátónk elfoglalt üzletember, aki a szabadidejét gyermekeivel és párjával szereti tölteni, nem beszerzéssel és kivitelezéssel. Nem először találkoztunk, amikor a Kleopátra Házban található lakását megvásárolta. Bizalmát előző otthona, majd irodája berendezésével nyertem el.

Elolvasom ezt a cikket

Mert a luxus igenis könnyen elérhető!

Ahogyan cím is mutatja, a Style&Home Lakberendezési Központban a luxus igenis elérhető! Tagcégeink olyan kiszolgálást és termékeket nyújtanak, melyben garantáltan nem fognak csalódni. Nálunk mindent egyhelyen megtalál, amely otthona berendezéséhez szükséges. Látogasson el hozzánk, hiszen a luxus egy karnyújtásnyira van Öntől! 

Elolvasom ezt a cikket