1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Praktikus és kényelmes vendégfürdő megoldások

Amikor egy praktikus, de kis helyigényű vendégfürdőszobát tervezünk, az alábbi ötletekkel és termékújdonságokkal értékes helyet spórolhatunk meg, miközben kényelmes, akadálymentes, és mutatós kialakítást tehetünk lehetővé vendégeink és a család kényelméért.

A mai modern családi házak kialakításakor egy hívogató vendégfürdőszoba lassan már elengedhetetlen. Lehetőséget nyújt arra, hogy a hozzánk látogató rokonok, barátok akár hosszabb időn át nálunk vendégeskedhessenek, anélkül, hogy zavarnák a család mindennapi rutinját a fürdőszobában.

Ízléses és praktikus bútorokkal alakíthatjuk ki a vendégfürdőszobát, mely már jóval tágasabb és kényelmesebb, mint a korábbi, kis kézmosós vendég WC-k voltak. Kellemes közérzetet, jóérzést adhat vendégeink számára egy jól kihasznált, praktikusan berendezett vendégfürdőszoba.

A kompakt fürdőszoba-kombinációk lehetővé teszik, hogy a legtöbb rendelkezésünkre álló helyet kihasználhassunk!

A vendégek számára kialakított fürdőszobák korlátozott méretűek lehetnek. Azonban ügyes tervezéssel egy kis fürdőszoba is megadja a kellő kényeztetést, jól felszerelt „menedéket” nyújthat vendégeink számára - hiszen ők is megérdemlik nálunk a tökéletes kényelmet!

Intelligens lakberendezési megoldásokkal és dizájnelemekkel a kis fürdőszobákban a lehető legjobban kihasználhatjuk a rendelkezésünkre álló teret.

Az elegáns kézmosók vagy a kifejezetten karcsú mosdók azok, amiket egy vendégfürdőszobába javasolhatunk. A kompakt WC-t kisebb méretekkel is telepíthetjük a fürdőszobába. Válasszunk helytakarékos, praktikus elrendezésű bútorokat, hogy vendégeink számára igazán maradandó élményt nyújthasson a nálunk töltött idő.  

Rengeteg tárhely egy kicsiny helyiségben!

Hol tárolja majd a kedves vendégünk a piperés flakonjait és a személyes holmiját, a törölközőt, hová tehetjük be neki a WC papírt és a tisztítószereket, ha a hely igencsak korlátozott? 

Elegáns tárolási megoldásokkal lehetővé tehetjük, hogy minden szépen elférjen a vendégfürdőszobában. A vékony, de magas szekrény ide az ideális, amely sok helyet biztosít, és nyugodt, letisztult látványt nyújt. A legkisebb vendégmosdó (Villeroy&Boch) alá is szerelhető mosdó alatti alsószekrény. Ez nagyon praktikus, ahogyan a falra integrált tükrös szekrénynek is lehetnek hasznos extra funkciói, mint például a szövet doboz vagy az elektromos csatlakozók. 

Kis térigényű, jól kombinálható fürdőszoba-megoldásokat keres?

Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy korlátoznunk kell terveinket. A zseniális tervezésű Jika Tigo fürdőszoba szettel, kiegészítőkkel minden értékes centimétert és szokatlan tervezési ötletet megvalósíthatunk!

Okos tervezés, kis helyigény, praktikus vonalvezetés

A Tigo olyan kellemes vonalvezetésű, okosan megtervezett fürdőszoba bútorok, mosdók és egyéb berendezések családja, melyet kifejezetten kicsi és keskeny fürdőszobák berendezéséhez ajánlunk.  

Miután kiválasztottuk otthonunk helyiségeibe a megfelelő berendezést, és még mindig marad némi helyünk kialakítani egy abszolút funkcionális, ám esztétikailag is mutatós vendégfürdőszobát, akkor érdemes ezt oly módon kialakítani, hogy kis helyen férjünk el benne olyan kényelmesen, hogy közben jól is érezzük magunkat a helyiségben. 

A Tigo fürdőszoba szett bizonyítja, hogy nincs lehetetlenül kicsi, vagy szűk fürdőszoba! 

A zseniálisan megtervezett kiegészítőkkel ugyanis valóban minden értékes négyzetcentimétert kihasználhatunk. 

A Tigo mosdókat például szimmetrikus alakjuk miatt jól beilleszthetjük még a legszűkebb helyeken is, és akár önmagukban, akár szettekben, vagy komplett mosdósorokban is gondolkodhatunk vele.

A készletben kapható egység a funkcionális hiúság netovábbja: az egység beállítása után valamennyi alkatrész és elem helyét, helyzetét mi magunk határozhatjuk meg, alakíthatjuk ki – köszönhetően a praktikus kiegészítőknek. További plusz pont még a termékek kifejezetten kedvező, barátságos ára is.

A Tigo fürdőszobabútorokkal játékos könnyedséget vihetünk a fürdőszobába.

Miközben személyre is szabhatjuk azt  – hiszen a termékcsalád egyes darabjaival kedvünkre párosíthatjuk a színeket és a formákat. A krém, a fehér, a krém/fehér, illetve a különböző zöld és mokka árnyalatok kombinációiból harmonikus, mutatós összeállításokat kreálhatunk. 

Az A-típusos Tigo zuhanykabin egy teljesen egyedülálló ajánlat a piacon! Vele megoldhatjuk a hosszú, keskeny helyek térkihasználtságát, hiszen sávokat, vagy egyéb egyedi elrendezéseket is megoldhatunk a segítségével. 

A vendégfürdőszobák esetében a könnyű karbantartás és a hatékony takarítás is elengedhetetlen. 

A Jika Perla különleges felületkezelésének köszönhetően például kifejezetten egyszerű a termékek karbantartása. 

A zuhanykabint ki tudjuk tölteni egy funkcionális zuhanyoszloppal, panellel a Lyra kollekcióból, egy egyedi csaptelep-kapcsolóval kialakíthatjuk a zuhany tartó rudat, beállítva annak kívánt magasságát.

Kedvet kapott egy piciny vendégfürdő kialakításához, vagy a saját fürdőszobájába szeretne ötletes tippeket a kis tér praktikus, élhető berendezéséhez? Akkor látogasson el üzleteinkbe, ahol a VS Fürdőszoba ügyes munkatársai készséggel segítenek!

Ezek is érdekelhetik

Kombinálás végletek

Manapság nem egyszerű a lakberendezők dolga, hiszen eligazodni a megannyi stílus között nem könnyű, viszont a stílusok keresztezése utat nyit a kreativitásnak. A lehetőségek keresésének, az anyagok kombinációjának köszönhetően ma már sok otthonban jelen van a különböző textúrák egyvelege, mint a bőr, a tégla, a fém, a fa és az üveg. 
Elolvasom ezt a cikket

Miért érdemes a Style&Home Lakberendezési központba ellátogatni?

Amikor felmerül az építkezés vagy a lakásfelújítás gondolata, sok kérdés megfogalmazódik bennünk. Sokszor már a legelején kicsit elakadunk, hogyan fogjunk hozzá? Jó hírünk van, a Style&Home Lakberendezési Központ munkatársai minden kérdésre felkészültek és alaposan kidolgozták a lehetőségeket az Ön számára, hogy a lakásfelújítás könnyen, stresszmentesen és kellemesen menjen végbe.
Elolvasom ezt a cikket

Egy kis vidámság a lakásban: a bohém stílus

A bohém stílus igazi különlegesség, feltűnő és harsány, megosztja az emberek véleményét. Kevesen választják ezt a stílust teljes lakásuk berendezéséhez, azonban a bohém elemek vidámságot kölcsönöznek és feldobják a hétköznapokat, így érdemes beépítenünk otthonunkba. A színek, a formák, az anyagok vegyítése rendezetlen hatást kelthet, ezért körültekintően kell megterveznünk bohém otthonunkat. 
Elolvasom ezt a cikket

A sokat mutató tágas és nyitott terek

A jól elrendezett nyitott belső terek igazán hívogatóak tudnak lenni. Manapság már mindenki szereti a nyitott tereket, ahol egyetlen helység több funkciót is ellát. Ezek a belső kialakítások lehetővé teszik a házigazdák számára, hogy a konyhából szórakoztassák vendégeiket, ahonnan akár a szülők is a gyerkőcökön tarthatják fél szemüket a vacsora elkészítése során. Nem csoda tehát, hogy ez a fajta elrendezés szinte rokonértelművé vált a modern simasággal és kényelemmel!

Elolvasom ezt a cikket

Egy lépésre a természettől

Biztosan Önben is felmerült a kérdés, hogy hogyan lehet a természet tudatosan jelen mindennapjainkban. A válasz egészen egyszerű. Válasszon természetközeli burkolatokat és berendezési tárgyakat otthonába, mert akkor garantáltan márcsak a madárcsicsergés fog hiányozni a teljes természet érzéséhez...
Elolvasom ezt a cikket

Lakberendezési trendek - 2018

Itt a tavasz, a napsütés és vele együtt a 2018-as lakberendezési trendek is! Az idei év különösen izgalmas lesz a lakberendezési trendek szempontjából, rengeteg újdonság jelenik meg a lakások berendezése kapcsán. 

 

Elolvasom ezt a cikket