1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 465 7023

Parafa padló – Ön hallott már róla?

A HARO újabb padló különlegességgel rukkolt elő. Ön hallott már parafa padlóról? Mit kell tudni a parafa padlóról? Érintése meleg, hő és hangszigetelő és határtalan design lehetőségeket kínál. A kivételes tradíció és a fejlődés kombinációjának köszönhetően a HARO parafa padlók természetes egészséget és vidám, barátságos légkört teremtenek otthonunkban. Ha egy jelzőt kellene mondanom róla biztosan a csodálatos szót, használnám.

Kíváncsi a HARO parafa padló további lenyűgöző tulajdonságaira? Akkor érdemes tovább olvasnia.

Érvek a parafa padló mellett

A parafa padlót csak úgy, mint az összes HARO padlóburkolatot utánozhatatlan német minőség jellemzi. Miért a parafa elnevezést kapta? Az elnevezés a padló anyagából származik, hiszen a parafa padló alapanyaga a parafa tölgy kérge. A parafa padlók érintése meleg, elfelejtheti a hideg padlóburkolat kellemetlen érzetét. Lerakása egyszerű, hiszen a lapok könnyen egymásba illeszthetőek. Válassza Ön is parafa padlók egyikét, a széleskörű termékválasztéknak köszönhetően biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet!

 

HARO parafa padló – Permadur felületkezelés

A parafa padlók felületkezelése Permadur. Ez mit jelent? UV fénnyel keményített rugalmas lakkfelület, ami folt-, és karcálló. A Permadur védőbevonatnak köszönhetően padlója tisztítása egyszerű, kevesebb törődést igényel. Rendszerint elegendő a parketta portörlővel, seprűvel, vagy porszívóval történő száraztisztítása. Válassza Ön is parafa padlóinkat és gyönyörködjön a Permadur felületkezelés természetes ragyogásában!

Elnyerte tetszését a Parafa padló kínálat? A termékeket megvásárolhatja tagcégüknél az IBD Magyarország Kft. -nél. A Mintaterem elérhetőségéért, további tudnivalókért kattintson ide.

 

Ezek is érdekelhetik