A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Mosdó különlegességek a valódi egyéniségeknek

2017-et írunk és a fürdőszobai termékek, köztük a mosdók is egy egészen különleges kínálatot tárnak elénk, már semmi sem a régi, semmi sem a megszokott! A magánfelhasználók csak kapkodják a fejüket egy-egy modell láttán, a lakberendezők, belsőépítészek pedig kifejezetten örülnek a szemetgyönyörködtető design mosdóknak.

Cikkünkben lazára vettük a betűket és megmutatjuk, hogy egyes típusokhoz, melyik mosdót / mosdókat ajánljuk. Reméljük Ön is magára talál valamelyik sorban!

Pulpitus a fürdőszobában is? Csak “vezetőknek”!

“Küzdj azért, hogy fejlődésben maradhass! A jó vezetők mindig jó tanulók is.”

Valóban így lenne, ahogy az idézet is tartja? A MARMORIN fürdőszobájába is pulpitust varázsol, a fejlődés érdekében! A reggeli szépítkezés, fogmosás közben is gyakorolhatja, a következő beszédet, monológot - csak úgy önmagában a tükör előtt! A tipikus vezető típusoknak ajánljuk masszív, határozott megjelenésű falhoz álló mosdóinkat. Ön melyik mosdót választaná? A szögletes vagy az íves formákat kedveli? Minimál vonalvezetés vagy szüksége van azért némi csavarra? Bárhogy is legyen, megtalálhatja az Önhöz leginkább méltó mosdót, a fürdőszobai pulpitusát!

Játékos vonalak, könnyed megjelenés - az örök álmodozóknak!

“Az álmokban az a szép, hogy mi írjuk a forgatókönyvet.”

Ön milyen mosdót álmodott meg? Lapozzunk csak az a bizonyos forgatókönyv fürdőszoba fejezetéhez! Hiszen mikor is lenne időnk álmodozni, mint frissen, a reggeli órákban - zuhanyzás, fogmosás, készülődés közben? A MARMORIN már megálmodta az örök álmodozók mosdóit is, melyeket játékos vonalak, könnyed megjelenés, lágy, íves formák jellemez - ezekben a mosdókban a víz kalandos útakat járhat be! Álmodjon, kalandozzon reggelente a MARMORIN álmokba illő mosdói felett!

A legstílusosabb darabok - a design nagyköveteknek!

“A divat változik, a stílus örök.”

Pontosan! A divat változik, trendek jönnek mennek, de a MARMORIN legstílusosabb mosdói örökké ragyognak. Egyedi kidolgozás, különleges formák, exkluzív megjelenés így tudnánk jellemezni ezeket a mosdókat. Fogalmazhatnánk úgyis, hogy azoknak ajánljuk akik szeretnek kitűnni a tömegből, szeretik a luxust! Legyen szó akár dívákról, akár előkelő úrakról design mosdóink között biztosan mindenki megtalálja a neki leginkább tetszőt.

Ezek is érdekelhetik

HYGGE, a skandináv életérzés

A skandináv életérzést, a hygge-t nehéz megmagyarázni, de összességében azt takarja, hogy olyan környezetet hozunk létre, amelyben jól érezzük magunkat, valamint megtanulunk örülni a környezetünknek. 
Ez kiterjedhet az életünk bármely részére, mint az étkezésre, az önmagunkhoz való viszonyulásra, arra, hogy milyen emberek között, milyen közegben mozgunk, de természetesen a lakberendezésre is. 
Elolvasom ezt a cikket

Az álomszerű kényelem

A kényelem szó hallatán mindenkinek más jut eszébe, de a lakberendezés, a bútoraink erőteljesen összekapcsolódnak a fogalommal. Amikor kiválasztjuk az otthonunkat és elkezdjük megtervezni a berendezését, igyekszünk olyan döntéseket hozni, amelyek segítségével kényelmes otthont varázsolhatunk. Lehet egy otthon bármilyen impozáns, csillogó, tele drága bútorokkal, ha kényelmetlen, értékét veszti. 
Elolvasom ezt a cikket

A különleges és modern nagyvárosi industrial

Az industrial stílus, más néven a loft a régi gyárépületek, ipari létesítmények átalakításával jött létre. Fő pillére a tágas terek és nagy belmagasság, ezért gyakran irodákban és közintézményekben is alkalmazzák. A stílus célja, hogy olyan érzést váltson ki a benne tartózkodótól, mintha egy raktárba lépett volna be. Ehhez nélkülözhetetlen az eredeti tartóelemek, téglafalak, és csövek használata. 
Elolvasom ezt a cikket

Kombinálás végletek

Manapság nem egyszerű a lakberendezők dolga, hiszen eligazodni a megannyi stílus között nem könnyű, viszont a stílusok keresztezése utat nyit a kreativitásnak. A lehetőségek keresésének, az anyagok kombinációjának köszönhetően ma már sok otthonban jelen van a különböző textúrák egyvelege, mint a bőr, a tégla, a fém, a fa és az üveg. 
Elolvasom ezt a cikket

Miért érdemes a Style&Home Lakberendezési központba ellátogatni?

Amikor felmerül az építkezés vagy a lakásfelújítás gondolata, sok kérdés megfogalmazódik bennünk. Sokszor már a legelején kicsit elakadunk, hogyan fogjunk hozzá? Jó hírünk van, a Style&Home Lakberendezési Központ munkatársai minden kérdésre felkészültek és alaposan kidolgozták a lehetőségeket az Ön számára, hogy a lakásfelújítás könnyen, stresszmentesen és kellemesen menjen végbe.
Elolvasom ezt a cikket

Egy kis vidámság a lakásban: a bohém stílus

A bohém stílus igazi különlegesség, feltűnő és harsány, megosztja az emberek véleményét. Kevesen választják ezt a stílust teljes lakásuk berendezéséhez, azonban a bohém elemek vidámságot kölcsönöznek és feldobják a hétköznapokat, így érdemes beépítenünk otthonunkba. A színek, a formák, az anyagok vegyítése rendezetlen hatást kelthet, ezért körültekintően kell megterveznünk bohém otthonunkat. 
Elolvasom ezt a cikket