1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 5351672

Mosdó különlegességek a valódi egyéniségeknek

2017-et írunk és a fürdőszobai termékek, köztük a mosdók is egy egészen különleges kínálatot tárnak elénk, már semmi sem a régi, semmi sem a megszokott! A magánfelhasználók csak kapkodják a fejüket egy-egy modell láttán, a lakberendezők, belsőépítészek pedig kifejezetten örülnek a szemetgyönyörködtető design mosdóknak.

Cikkünkben lazára vettük a betűket és megmutatjuk, hogy egyes típusokhoz, melyik mosdót / mosdókat ajánljuk. Reméljük Ön is magára talál valamelyik sorban!

Pulpitus a fürdőszobában is? Csak “vezetőknek”!

“Küzdj azért, hogy fejlődésben maradhass! A jó vezetők mindig jó tanulók is.”

Valóban így lenne, ahogy az idézet is tartja? A MARMORIN fürdőszobájába is pulpitust varázsol, a fejlődés érdekében! A reggeli szépítkezés, fogmosás közben is gyakorolhatja, a következő beszédet, monológot - csak úgy önmagában a tükör előtt! A tipikus vezető típusoknak ajánljuk masszív, határozott megjelenésű falhoz álló mosdóinkat. Ön melyik mosdót választaná? A szögletes vagy az íves formákat kedveli? Minimál vonalvezetés vagy szüksége van azért némi csavarra? Bárhogy is legyen, megtalálhatja az Önhöz leginkább méltó mosdót, a fürdőszobai pulpitusát!

Játékos vonalak, könnyed megjelenés - az örök álmodozóknak!

“Az álmokban az a szép, hogy mi írjuk a forgatókönyvet.”

Ön milyen mosdót álmodott meg? Lapozzunk csak az a bizonyos forgatókönyv fürdőszoba fejezetéhez! Hiszen mikor is lenne időnk álmodozni, mint frissen, a reggeli órákban - zuhanyzás, fogmosás, készülődés közben? A MARMORIN már megálmodta az örök álmodozók mosdóit is, melyeket játékos vonalak, könnyed megjelenés, lágy, íves formák jellemez - ezekben a mosdókban a víz kalandos útakat járhat be! Álmodjon, kalandozzon reggelente a MARMORIN álmokba illő mosdói felett!

A legstílusosabb darabok - a design nagyköveteknek!

“A divat változik, a stílus örök.”

Pontosan! A divat változik, trendek jönnek mennek, de a MARMORIN legstílusosabb mosdói örökké ragyognak. Egyedi kidolgozás, különleges formák, exkluzív megjelenés így tudnánk jellemezni ezeket a mosdókat. Fogalmazhatnánk úgyis, hogy azoknak ajánljuk akik szeretnek kitűnni a tömegből, szeretik a luxust! Legyen szó akár dívákról, akár előkelő úrakról design mosdóink között biztosan mindenki megtalálja a neki leginkább tetszőt.

Ezek is érdekelhetik

A sokat mutató tágas és nyitott terek

A jól elrendezett nyitott belső terek igazán hívogatóak tudnak lenni. Manapság már mindenki szereti a nyitott tereket, ahol egyetlen helység több funkciót is ellát. Ezek a belső kialakítások lehetővé teszik a házigazdák számára, hogy a konyhából szórakoztassák vendégeiket, ahonnan akár a szülők is a gyerkőcökön tarthatják fél szemüket a vacsora elkészítése során. Nem csoda tehát, hogy ez a fajta elrendezés szinte rokonértelművé vált a modern simasággal és kényelemmel!

Elolvasom ezt a cikket

Egy lépésre a természettől

Biztosan Önben is felmerült a kérdés, hogy hogyan lehet a természet tudatosan jelen mindennapjainkban. A válasz egészen egyszerű. Válasszon természetközeli burkolatokat és berendezési tárgyakat otthonába, mert akkor garantáltan márcsak a madárcsicsergés fog hiányozni a teljes természet érzéséhez...
Elolvasom ezt a cikket

Lakberendezési trendek - 2018

Itt a tavasz, a napsütés és vele együtt a 2018-as lakberendezési trendek is! Az idei év különösen izgalmas lesz a lakberendezési trendek szempontjából, rengeteg újdonság jelenik meg a lakások berendezése kapcsán. 

 

Elolvasom ezt a cikket

Egy cseppnyi természet

Engedje be a természet nyugalmát otthonába! Használjon minnél több természetes anyagot és színt otthona kialakítása során, mert így garantáltan jobban kezeli majd a stresszt és nyugodtabb élet elé néz! Ez alkalommal bemutatjuk Önnek a természet ihlette termékeinket, melyeket egyszerűen és gyorsan szemügyre tud venni, majd megvásárolni Style&Home Lakberendezési Központunkban... 

Elolvasom ezt a cikket

A romantika hírnökei

Biztosan Önben is felmerül a kérdés, hogyan lehet egy termék romantikus... Olvassa el cikkünket és a titokra fény derül . Addig is romantikázzon Velünk az év minden napján, mert Mi igazi társa leszünk építkezése és felújítása során! Az első csempe lerakásától az utolsó függönyigazításig kitartunk Ön mellett. 

 

Elolvasom ezt a cikket

Az újdonság varázsa

A tavasz a megújulás időszaka, mind a természetben, mind pedig a Style&Home Lakberendezési Központban megtalálható termékek körében. A meseszép időjárás mellé, mi újdonságaink bemutatásával kedveskedünk Önnek! 

Termékeink maradnak, reméljük az időjárás is! Látogasson el Központunkba, ahol szemügyre veheti őket!

Elolvasom ezt a cikket