A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk! További információ, adatvédelmi nyilatkozatunk ITT érhető el. OK
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Milyen legyen a fürdőszoba? Mi és hogyan fér majd el benne?

Nézze meg már előre 3d-ben! Ugye, Ön is szeretné látni a végeredményt, mielőtt elkészül? Sőt, még mielőtt véglegesen letenné a voksát egy bizonyos csempe, vagy kád mellett… Ez természetes, hiszen a fürdőszoba és a konyha megtervezése laikusként mindig jóval nehezebb, mint például az, hogy egy nappalit hogyan rendezzünk be, milyen színűre fessük a falakat… A vizes blokkokat azonban nem csak a látvány, hanem az ergonómia miatt is fontos előre megterveznünk, hiszen ezek a helyiségek legtöbbször kicsik. Vagy, legalábbis sohasem olyan tágasak, amilyennek mi szeretnénk őket!...

Éppen ezért elengedhetetlen egy jó 3D látványterv, ami nem csak a csempe mintáját és elrendezését mutatja meg számunkra, hanem olyan lényeges kérdésekre is választ ad, mint merre nyíljon a zuhanykabin ajtaja, mekkora kád fér majd el kényelmesen, vagy éppen milyen és mekkora legyen a fürdőszobabútor?

A 3D Látványtervezési szolgáltatás ma már nem luxus, hiszen szinte minden komolyabb konyhastúdió vagy fürdőszobaszalon rendelkezik ezzel a lehetőséggel, melynek árát sem kérik el külön többnyire, hanem jóváírják a vásárlás végösszegéből.

Érdemes tehát kihasználni a lehetőséget, akkor különösképpen, ha tanácstalanok vagy bizonytalanok vagyunk. Ez pedig – a mai igen bő választékot, elképesztő kínálatot látva cseppet sem meglepő!

Több mint 200 neves gyártó termékeit forgalmazzuk mi is, és szerencsére szinte valamennyi termékhez a gyártók már megadják az egyes modellek 3d térbe illeszthető, különböző irányokban forgatható, nézegethető, és a 3D Látványtervező szoftverekbe könnyűszerrel beintegrálható modelljét.

Így az Ön által kiválasztott Ravak kád, egy szép Hansgrohe zuhanyszett – akár a legújabb típus, modell is  - éppúgy megtekinthető lesz majd az Ön fürdőszobájának egyedi méreteibe betervezve, ahogyan egy szép T-Boss fürdőszobabútor, Marmorin design mosdó, térben álló kád, vagy éppen egy ragyogó Rolltechnik zuhanykabin…

És hogy miért is jó mindez? Mert így biztosan jó döntés születik!

Nos, leginkább azért, mert így még a végleges vásárlást megelőzően hozhatjuk meg a tudatos döntést, akár több modell közül is kiválasztva azt, amelyik a legjobban passzol majd mind méretét, mind alakját, mind pedig arányait és elhelyezkedését tekintve az általunk rendelkezésre álló térbe!

Fürdőszoba látványtervező kollégáink készséggel segítenek: Önnek elegendő csupán egy pontos, méretarányos alaprajzzal érkeznie hozzánk a szalonba, melyből a program máris felállítja azt a pontos és méretarányos teret, benne a pontosan megjelölt kiállásokkal, melyeket  az alaprajzon előzőleg feltüntetett nekünk.

Így nem kell a képzeletére bíznia a végeredményt! A modern, digitális térgrafikáknak köszönhetően már az építkezés vagy a fürdőszoba felújítás megkezdése előtt láthatja a pontos végeredményt, mely – ha nem tetszik mégsem, még könnyűszerrel megváltoztatható!

Döntsön jól Ön is: kerülje el a hibás döntéseket, a rossz, felesleges vásárlást!

Egy jó 3D Látványterv ugyanis azon túl, hogy lehetőséget biztosít elképzeléseink testet öltött formájának előzetes megtekintéséhez, sokkal többet is tud nyújtani számunkra, pláne, ha még laikus építkezők, fürdőszoba felújítók vagyunk!

A látványon túl akár virtuális sétát is tehetünk a térben, megvizsgálhatjuk a leendő, újonnan kialakított és berendezett helyiség minden egyes zugát, kinyithatjuk az ajtót, beléphetünk szinte a zuhanykabinunkba, megvizsgálhatjuk a kád, a mosdó formáját…

Az esztétikai élményen és a harmónián túl ugyanis a helyes ergonómia is rendkívül fontos!

Hiszen könnyen meglehet, hogy a 3D Látványterv alapján dől majd el, hogy túl nagy lenne hozzánk az a bizonyos kád vagy zuhanyzó, amit kiválasztottunk. Vagy jobban mutatna álló mosdó helyett egy pultra épített. A csempe mintáját vagy színét esetleg célszerű volna oldani lágyabb, kerekded formákkal – melyeket a helyes mosdóválasztás és egy szép, hozzá passzoló tükör máris megold majd!

Akár még a világítást, a helyiség hangulatát is megvizsgálhatjuk, az anyagok és textúrák harmóniája vagy éppen disszonanciája is azonnal kiütközik már a terveken – így még könnyűszerrel választhatunk másikat, ami a mi otthonunkba, egyedi tér-elrendezési lehetőségeinkbe harmonikusabban illeszkedik.

Hiszen ez még csupán egy terv – bármennyire is szinte már él, szinte már megelevenedett, annyira élethű -  mégis akár pillanatok alatt eszközölni tudunk bármilyen változtatást,  melyben kollégáink készséggel segítenek, tanácsot adnak, hogy valóban a számunkra legjobb, legideálisabb, személyre szabott fürdőszoba valósulhasson majd meg!

Hiszen a terv pontosan megmutat mindent:

Mekkora tárgyak férnek el, merre nyíljon az ajtó, kényelmes, elegendő terület marad-e majd a zuhanyzóból vagy a kádból történő kilépéshez?

Ahogyan azt is természetesen, hogy mennyi csempére lesz majd szükségünk a vásárlásnál, mennyi dekor használata nem túlzó vagy elégséges, milyen színvilág, milyen csempe elrendezés és csempeméret mellett tűnik optikailag tágasabbnak, fényesebbnek a tér, és abban az egyes elemek, színek, anyagok és formák vajon szép, harmonikus és praktikus egységet alkotnak-e?

Ne bízza a véletlenre – bármilyen kiváló is az ízlése és a fantáziája! Jöjjön el hozzánk, alkossunk együtt, tervezzük meg előre – hogy álmai fürdőszobája biztosan olyan legyen majd, mely hosszú távon kielégíti a család minden álmát és kényelmét!

Szakértő tanácsadással, minőségi termékekkel, elképesztő választékkal, a legújabb trendekkel és professzionális 3D Látványtervezéssel várjuk A VS Fürdőszoba üzleteiben!

 

Ezek is érdekelhetik

HYGGE, a skandináv életérzés

A skandináv életérzést, a hygge-t nehéz megmagyarázni, de összességében azt takarja, hogy olyan környezetet hozunk létre, amelyben jól érezzük magunkat, valamint megtanulunk örülni a környezetünknek. 
Ez kiterjedhet az életünk bármely részére, mint az étkezésre, az önmagunkhoz való viszonyulásra, arra, hogy milyen emberek között, milyen közegben mozgunk, de természetesen a lakberendezésre is. 
Elolvasom ezt a cikket

Az álomszerű kényelem

A kényelem szó hallatán mindenkinek más jut eszébe, de a lakberendezés, a bútoraink erőteljesen összekapcsolódnak a fogalommal. Amikor kiválasztjuk az otthonunkat és elkezdjük megtervezni a berendezését, igyekszünk olyan döntéseket hozni, amelyek segítségével kényelmes otthont varázsolhatunk. Lehet egy otthon bármilyen impozáns, csillogó, tele drága bútorokkal, ha kényelmetlen, értékét veszti. 
Elolvasom ezt a cikket

A különleges és modern nagyvárosi industrial

Az industrial stílus, más néven a loft a régi gyárépületek, ipari létesítmények átalakításával jött létre. Fő pillére a tágas terek és nagy belmagasság, ezért gyakran irodákban és közintézményekben is alkalmazzák. A stílus célja, hogy olyan érzést váltson ki a benne tartózkodótól, mintha egy raktárba lépett volna be. Ehhez nélkülözhetetlen az eredeti tartóelemek, téglafalak, és csövek használata. 
Elolvasom ezt a cikket

Kombinálás végletek

Manapság nem egyszerű a lakberendezők dolga, hiszen eligazodni a megannyi stílus között nem könnyű, viszont a stílusok keresztezése utat nyit a kreativitásnak. A lehetőségek keresésének, az anyagok kombinációjának köszönhetően ma már sok otthonban jelen van a különböző textúrák egyvelege, mint a bőr, a tégla, a fém, a fa és az üveg. 
Elolvasom ezt a cikket

Miért érdemes a Style&Home Lakberendezési központba ellátogatni?

Amikor felmerül az építkezés vagy a lakásfelújítás gondolata, sok kérdés megfogalmazódik bennünk. Sokszor már a legelején kicsit elakadunk, hogyan fogjunk hozzá? Jó hírünk van, a Style&Home Lakberendezési Központ munkatársai minden kérdésre felkészültek és alaposan kidolgozták a lehetőségeket az Ön számára, hogy a lakásfelújítás könnyen, stresszmentesen és kellemesen menjen végbe.
Elolvasom ezt a cikket

Egy kis vidámság a lakásban: a bohém stílus

A bohém stílus igazi különlegesség, feltűnő és harsány, megosztja az emberek véleményét. Kevesen választják ezt a stílust teljes lakásuk berendezéséhez, azonban a bohém elemek vidámságot kölcsönöznek és feldobják a hétköznapokat, így érdemes beépítenünk otthonunkba. A színek, a formák, az anyagok vegyítése rendezetlen hatást kelthet, ezért körültekintően kell megterveznünk bohém otthonunkat. 
Elolvasom ezt a cikket