1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 593 0199

Mentsük meg értékeinket!

Aki ismer, tudja, hogy régi mániám a régi tárgyak megmentése, hogy új esélyt kapva díszíthessék otthonainkat. Most is ilyesmiről lesz szó. Pár fotóval illusztrálom a régi bútorok felfrissülését, megújulását.

Nézzünk körül a bontásoknál, lomtalanításkor, ócskásoknál, és bolhapiacokon megmenthető ereklyékre vadászva. Egy régi, időviselt, de azért még jó állapotban levő ajtó, vagy ablak például, kiváló asztal lehetne. Némi kézügyességgel és alapszintű asztalos ismeretekkel megáldott ember néhány óra alatt egy nagyon helyes kis asztalkát fabrikálhat belőle.

Vagy vegyünk egy nagymamától örökölt – esetleg az Ecserin túrt – komódot. Némi átalakítással, és több réteg festékkel teljesen újjá lehet varázsolni. Ha az eredeti túl öreges volt, akkor felújítva kifejezetten modern szekrényke lett belőle, ami már jobban illik egy XXI. századi enteriőrbe.

 

Ugyanez vonatkozik a szebb korokat megért tálaló asztalkára is. Eredeti színével – valljuk be őszintén – elég gyászosan fest. Ám némi fehér festék, és egy-egy tükörlap segítségével teljesen megújult. Így már bármilyen modernebb – de azért mégis klasszikus vonalú – ülőbútorral párosítható.

Az utolsó tipp csak a bátraknak szól. Itt ugyanis három – egyébként teljesen ép és jó – gyertyatartót frissítünk fel. Itt már nem kell ragaszkodnunk a nagyi örökségéhez, antik híján vehetünk bátran mai tömeggyártott (értsd olcsó) gyertyatartót is. Már csak némi (estünkben kék) festékre van szükségünk, és indulhat a pingálás. Mindenki szabadjára engedheti a fantáziáját, színekben, mintákban egyaránt. Bármi, ami a saját egyéniségünket legjobban kifejezi, vagy ami a leginkább passzol a lakásunkhoz. Pár óra, és kész a személyre szabott, egyedi gyertyatartó.

Ha tehetjük, mentsük meg értékeinket, és adjunk nekik még egy lehetőséget!

   

Ezek is érdekelhetik

Egy lépésre a természettől

Biztosan Önben is felmerült a kérdés, hogy hogyan lehet a természet tudatosan jelen mindennapjainkban. A válasz egészen egyszerű. Válasszon természetközeli burkolatokat és berendezési tárgyakat otthonába, mert akkor garantáltan márcsak a madárcsicsergés fog hiányozni a teljes természet érzéséhez...
Elolvasom ezt a cikket

Lakberendezési trendek - 2018

Itt a tavasz, a napsütés és vele együtt a 2018-as lakberendezési trendek is! Az idei év különösen izgalmas lesz a lakberendezési trendek szempontjából, rengeteg újdonság jelenik meg a lakások berendezése kapcsán. 

 

Elolvasom ezt a cikket

Egy cseppnyi természet

Engedje be a természet nyugalmát otthonába! Használjon minnél több természetes anyagot és színt otthona kialakítása során, mert így garantáltan jobban kezeli majd a stresszt és nyugodtabb élet elé néz! Ez alkalommal bemutatjuk Önnek a természet ihlette termékeinket, melyeket egyszerűen és gyorsan szemügyre tud venni, majd megvásárolni Style&Home Lakberendezési Központunkban... 

Elolvasom ezt a cikket

A romantika hírnökei

Biztosan Önben is felmerül a kérdés, hogyan lehet egy termék romantikus... Olvassa el cikkünket és a titokra fény derül . Addig is romantikázzon Velünk az év minden napján, mert Mi igazi társa leszünk építkezése és felújítása során! Az első csempe lerakásától az utolsó függönyigazításig kitartunk Ön mellett. 

 

Elolvasom ezt a cikket

Az újdonság varázsa

A tavasz a megújulás időszaka, mind a természetben, mind pedig a Style&Home Lakberendezési Központban megtalálható termékek körében. A meseszép időjárás mellé, mi újdonságaink bemutatásával kedveskedünk Önnek! 

Termékeink maradnak, reméljük az időjárás is! Látogasson el Központunkba, ahol szemügyre veheti őket!

Elolvasom ezt a cikket

Színesen szépen

Vendéglátónk elfoglalt üzletember, aki a szabadidejét gyermekeivel és párjával szereti tölteni, nem beszerzéssel és kivitelezéssel. Nem először találkoztunk, amikor a Kleopátra Házban található lakását megvásárolta. Bizalmát előző otthona, majd irodája berendezésével nyertem el.

Elolvasom ezt a cikket