1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 465 7023

Melegburkolat Önnek!

A lakberendezés egyik legfontosabb eleme a megfelelően kiválasztott melegburkolat. Cikkünkben egy rövid bemutatót olvashatnak három alapvető burkolattípusról. Ezek ismerete biztosan segítheti az ön otthonának a lakberendezését is. 

1. Laminált padló

Manapság a melegburkolatok népszerűségi listáján elsők között említhetőek a laminált padlók. Ez betudható a széles termékválasztéknak s a jól megcélzott ár-érték aránynak. A klasszikus színektől, s mintázatoktól kezdve a kortárs tónusokon keresztül egészen a modern 3D hatású laminált padlókhoz érkezünk, mindezt elérhető áron. Az imént említett érveknek köszönhetően a tapasztalat azt mutatja, hogy mindenki megtalálja a számára legjobban tetsző laminált padlót, mely aztán otthonának tartós padlójává válik.

2. Parketta

A „jó öreg” parketta, amely melegburkolat napjainkban is nagy népszerűségnek örvend. A szalagparketták rendkívül időtállóak, a gyártók akár 30 év garanciát is vállalnak termékeikre. Tartósságuk praktikumához sorolható járófelületük, mely 3-4 alkalommal újra csiszolható, alapanyaguk, mely 100%-ban valódi fa és stabilságuk, mely a 2 vagy 3 összeragasztott rétegnek köszönhető. Ezen számos jó tulajdonságuk mellett fontos megemlíteni a vonzóan sokoldalú szín és mintázat választékot, melyet különleges fafajtáknak, s azok erezetének köszönhetünk. Ez a változatosság teszi a parkettát, az egyik legjobb eszközzé a lakberendezés során.

3. Vízálló padló

Ez a melegburkolat a jelenkor találmánya, mely a nagyközönség tetszését abszolút elnyerte. A vízálló padló családoknak köszönhetően már fürdőszobánk és konyhánk aljzatát is burkolhatjuk fahatású padlóval. Otthonunk nagyfokú természet közelisége garantált! Az érdeklődőket igen csak nagy választék várja, mind szín, mintázat és méret tekintetében.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot. Elérhetőségeinket megtalálja ITT. 

Ezek is érdekelhetik