1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 465 7023

Lakberendezés – A LOFT berendezése

Lakberendezési sorozatunkban, május hónapban a LOFT stílusjegyeit már bemutattuk, most azt is eláruljuk nektek, hogy hogyan érdemes berendezni ezeket a lakásokat. 

Mivel a LOFT lakások régi gyárépületekből lettek kialakítva, így a falak legtöbbször csupasz téglafalak, amelyeket vasoszlopok öveznek. A lakberendezés során falburkolatot nem érdemes lecserélni, mivel ez adja meg a lakásoknak azt az egyedi stílust, ami csak a loftra jellemző. 

A padló burkolat legtöbbször beton vagy betonjellegű kerámiaburkolat. Egyedi esetekben hajópadlót is felhasználhatunk, ha a lakás berendezése ezt megkívánja. A belső elrendezésre a nagy terek jellemzőek, így leginkább csak egy fürdő és esetleg egy hálófülke van elválasztva a lakás többi részétől. 

Lakberendezés során a bútorozás az egyik legalapvetőbb kérdés és legtöbbször ez okozza a legtöbb fejtörést is. A loft lakások egyik jellegzetessége, hogy rendkívül kényelmes a bútorozása. A nagy tereket kihasználva választhatunk minden bútor típusból nagyobb méretűt, így a társaságot kedvelők, igazi kis központtá alakíthatja ki a lakását, ahová az ismerősök és a barátok biztosan szívesen fognak belépni.

A színekkel is bánhatunk bátrabban, az élénk és a pasztel színek igényes kontrasztja különösen hangulatosság teszik a loft lakásokat. A lakás textíliák színeiben is ezeket érdemes választani, továbbá a bútoroknál előszeretettel választanak bőr kárpitokat. Mivel a függönyözés nem jellemző a loft lakásokra, így a lakberendezés során arra nem kell külön figyelmet fordítani. 

A lakberendezés nem egyszerű dolog, így érdemes profikra bízni. Mi ebben tudunk neked segíteni, nálunk mindent megtalálsz egy helyen. Keress fel minket, és segítünk. 

Ezek is érdekelhetik