1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 465 7023

Kötelező olvasmány építkezés előtt állóknak!

Az idő pénz! –   Mégis kinek van ideje az interneten megtalálható iszonyatos mennyiségű információ-áradatot elolvasni? Sőt kérdezem én, hogy Ön biztos az olvasott információk hitelességében? Az interneten fellelhető információk sokfélék, és gyakran előfordul, hogy egymásnak ellent is mondanak, rendszerezésükhöz, letisztításukhoz, átlátásukhoz egy bizonyos mértékű szaktudásra van szükség.

A feladat nagy részével mi már végeztünk is! Összegyűjtöttük és rendszereztük Önnek minden olyan információt, tudnivalót, melyet minden építkezés előtt állónak tudnia kell! Mitöbb ahhoz is segítséget kap, hogy ezután már Ön is szakértő módon tudjon eligazodni a reklámok, prospektusok, internetes hírek között!

Olvassa el az Építem a házam könyvsorozat 4. kötetét!

MOST 5000 Ft értékű, teljes mértékben levásárolható Style&Home ajándékutalvánnyal csomagolva!

 

bodnar_gyorgy_promocio_kep

 

A könyv ára: 8990 Ft + Posta költség

Rendelés:

 

 

Az Építem a házam könyvsorozat végigkíséri egy családi ház építésének teljes folyamatát az első gondolat megszületésétől kezdve, az építkezés előkészítésén és a kivitelezésen keresztül, egészen a bentlakásig, a ház fenntartásáig.  


A könyv olvasmányos, közérthető formában gyűjti össze és rendszerezi azt a hatalmas információtömeget, amire Önnek is szüksége lehet ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzon a beruházás során, könnyen szót értsen az építési szakemberekkel, és elkészült házuk évtizedeken keresztül megőrizze értékét.

Az Építem a házam könyv tartalmát az adott szakterületek hozzáértő szakemberei lektorálták!

Rendelje meg! MOST 5000 Ft értékű, teljes mértékben levásárolható Style&Home ajándékutalvánnyal csomagolva!

 

bodnar_gyorgy_promocio_kep

 

A könyv ára: 8990 Ft + Posta költség

Rendelés:

 

 

Az ajándékutalvány beváltható a Style&Home Lakberendezési Központ üzleteiben.

Akik már olvasták…

“Amikor az interneten rábukkantam a könyvre, a következő mondatot találtam: “Az Építem a házam című könyvsorozat „a házépítők-bibliája”, amilyen még nem létezett Magyarországon”
Ez a mondat számomra Magyarországon kicsit hiteltelen, és csak egy üres reklámszövegnek gondoltam. Aztán megnéztem a könyv árát is. Már épp bezárni készültem az oldalt, amikor átfutott rajtam: De mi van,  ha mégis kapok olyan tippeket a könyvből, amivel jobbá, élhetőbbé, vagy gazdaságosabbá tehetem a majdan felépítendő házamat? Mi van,  ha csak egy olyan apróságra felhívja a könyv a figyelmemet, amire egy laikus nem is gondol, de a valóságban sokkal nagyobb jelentősége van? Mi van,  ha csak egy olyan hibát sikerül a könyv által kiküszöbölni, amibe egyébként belefutnék? Ebben az esetben az ára jelentéktelen!
Most, hogy elolvastam a könyvet, azt kell mondjam, hogy megérte! És azt is tudom, hogy még sokszor le fogom venni a polcról, hogy belelapozzak feleleveníteni néhány dolgot!”

/Ladányi Gábor/

forrás: http://www.epitemahazam.hu/epitkezok/

“Igazi  hiánypótló  könyv,  mely  az  egész  építési  feladatot  átfogóan,  szemléletesen,  s  olyan  szakértői,  mégis  közérthető  módon  mutatja  be,  hogy  nem  szakszavakkal  túlzsúfolva  veszi el  a  kedvünket  az  olvasástól,  hanem  érdekes,  olvasmányos-szakértői stílusban  szinte  “letehetetlenné”  varázsolja….

Rengeteg  okos  gondolat.  Apró  “titkok”  felfedése  a  minőséggel, a  takarékossággal, szemléletmódokkal  kapcsolatban.  Nagyon  hasznos  könyv!”

/Rékasi László/

forrás: http://www.epitemahazam.hu/epitkezok/

Rendelje meg Ön is! MOST 5000 Ft értékű, teljes mértékben levásárolható Style&Home ajándékutalvánnyal csomagolva!

 

bodnar_gyorgy_promocio_kep

 

A könyv ára: 8990 Ft + Posta költség

Rendelés: