1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 465 7023

Kisütött a nap

A tavaszhoz hozzátartozik, hogy kikerülnek az ülőbútorok a teraszra, erkélyre. Tegyük ezt is stílusosan, ahogy a lakásbelsőt, dekoráljuk a környezetnek, a hangulatunknak megfelelőnek.

Örökzöld a természetes anyagok használata – rusztikus fa, nád, rattan, vagy durva fémek – sosem megy ki a divatból, kortalan megoldás, és szinte bármilyen stílushoz bátran használhatjuk.

Forrás

Nem csak Toszkánában mutat jól a klasszikus stílusú kerti bútor. Nyaralók, hétvégi házak kertjében, teraszán is igazi vidéki mediterrán életérzést adhat a kovácsoltvas ülőgarnitúra. Lágyíthatjuk ezt színes, mintás textilekkel.

Forrás

Kisebb, városi teraszokat is berendezhetünk hangulatosan. Vegyünk néhány cserepes növényt, bokrot, amivel behozzuk a természetet a városba. Tulajdonképpen készíthetünk mini kertet is, ahova jó kiülni egy kávéra.

Forrás 

Egy hipermodern házhoz is szép a puhaságot , otthonosságot sugárzó kárpitozott kültéri bútor. Ide használjunk inkább lounge jellegű ülőbútorokat, mert karakterüknél fogva sokkal nyugodtabb hatást kelt, mint az étkezőbútor.

Forrás

Bátran használhatunk erősebb, melegebb színeket, mint amilyen a vörös, a narancs, vagy a pink. Nemcsak tele vannak életerővel, vitalitással, hanem teraszunk izgalmas színfolttá is válik a zöld környezetben.

Forrás

   

 

Ezek is érdekelhetik