1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 593 0199

Húsvéti ajtódekorok

Végre itt a várva várt tavasz, csicseregnek a madarak és kinyíltak az első virágok. Ha szeretünk dekorálni, eljött az idő, hogy kitegyük ajtónkra a tavaszi díszünket. Hazaérve nemcsak nekünk nyújt kellemes látványt, hanem érkező családtagjaink arcára is mosolyt csal, hiszen már belépés előtt megragadja őket az ünnepi hangulat.

A hagyományos nyuszi és barka is szebb, ha mellé teszünk néhány szál színes virágot. Bátran használjuk a tavasz színeit,a sárgákat, zöldeket, rózsaszíneket. Nézzünk szét otthon, hátha van egy pár leselejtezni való gumicsizma, vagy egy lyukas láda, amit felhasználhatunk dekorációkészítésre. A virágüzletek is szívesen segítenek, ha valami különlegesre vágyunk.

A napsütés, a frissesség jegyében, íme néhány ötletadó, ami jókedvre derít bennünket a hosszú tél után!

   

   

   

   

 

Ezek is érdekelhetik

Egy lépésre a természettől

Biztosan Önben is felmerült a kérdés, hogy hogyan lehet a természet tudatosan jelen mindennapjainkban. A válasz egészen egyszerű. Válasszon természetközeli burkolatokat és berendezési tárgyakat otthonába, mert akkor garantáltan márcsak a madárcsicsergés fog hiányozni a teljes természet érzéséhez...
Elolvasom ezt a cikket

Lakberendezési trendek - 2018

Itt a tavasz, a napsütés és vele együtt a 2018-as lakberendezési trendek is! Az idei év különösen izgalmas lesz a lakberendezési trendek szempontjából, rengeteg újdonság jelenik meg a lakások berendezése kapcsán. 

 

Elolvasom ezt a cikket

Egy cseppnyi természet

Engedje be a természet nyugalmát otthonába! Használjon minnél több természetes anyagot és színt otthona kialakítása során, mert így garantáltan jobban kezeli majd a stresszt és nyugodtabb élet elé néz! Ez alkalommal bemutatjuk Önnek a természet ihlette termékeinket, melyeket egyszerűen és gyorsan szemügyre tud venni, majd megvásárolni Style&Home Lakberendezési Központunkban... 

Elolvasom ezt a cikket

A romantika hírnökei

Biztosan Önben is felmerül a kérdés, hogyan lehet egy termék romantikus... Olvassa el cikkünket és a titokra fény derül . Addig is romantikázzon Velünk az év minden napján, mert Mi igazi társa leszünk építkezése és felújítása során! Az első csempe lerakásától az utolsó függönyigazításig kitartunk Ön mellett. 

 

Elolvasom ezt a cikket

Az újdonság varázsa

A tavasz a megújulás időszaka, mind a természetben, mind pedig a Style&Home Lakberendezési Központban megtalálható termékek körében. A meseszép időjárás mellé, mi újdonságaink bemutatásával kedveskedünk Önnek! 

Termékeink maradnak, reméljük az időjárás is! Látogasson el Központunkba, ahol szemügyre veheti őket!

Elolvasom ezt a cikket

Színesen szépen

Vendéglátónk elfoglalt üzletember, aki a szabadidejét gyermekeivel és párjával szereti tölteni, nem beszerzéssel és kivitelezéssel. Nem először találkoztunk, amikor a Kleopátra Házban található lakását megvásárolta. Bizalmát előző otthona, majd irodája berendezésével nyertem el.

Elolvasom ezt a cikket