1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 465 7023

Hosszú wellnesz hétvége-otthonunkban

Bemutatjuk az:
aamaya home wellness üvegmozaik bútorcsaládot.

Milyen jó várni a hétvégét a munkával eltöltött hétköznapok után! Sokan így vagyunk ezzel, különösképpen örömteli, ha lehetőségünk van elutazni vidéki wellness szállodába, vagy külföldön eltölteni pár felejthetetlen napot kettesben, vagy családdal, barátokkal. Azonban a kiszámíthatatlan munkavégzés miatt sokszor okoz feszültséget, hogy a tervezettnél később tudunk elkészülni az indulásra. Az őszi, téli időjárás is esetlegesen a tervezett pihenést lerövidítheti, rosszabb esetben meghiúsíthatja. Erre kínál egyedi megoldást az aamaya home wellness üvegmozaik bútorcsalád. Miért is ajánljuk bátran Önöknek a szállodai wellness részleg kényelme helyett ezt a megoldást? Ha elolvassák, milyen számtalan előnyt rejt a bútorcsalád, bízunk benne felkeltjük érdeklődésüket és jó döntést hoznak mikor az otthonukba kulcsrakészen beépített bútort birtokba vehetik-újszülöttől-az érett korig mindenki megtalálhatja az örömét benne. Felsoroljuk, hogy azonnal átláthassák a legjellemzőbb előnyeit:

 

 

A mozaikot tartó alapforma tömörített xps styrofoam, üvegszövethálóval erősített, mely kifejezetten, párás, nedves helyiségekbe ajánlott alapanyag. Jól formálható, bármilyen íves forma kivitelezhető belőle, súlya jóval könnyebb, mint bármely más mozaikozásra ajánlott alapanyagé, így szállítása is könnyebb, mivel a mozaikkal a súly többszörösére megnő.

A bútorcsalád a tervezéstől a beépített átadásig, minden fázist tartalmazza, Önöknek a pihenés kellemes élménye jut belőle.

Végére hagytuk az egyik legkellemesebb meglepetést: a bútorcsalád háttámlája és ülőpadja fűthető, így borús őszi estéken és zimankós téli hazajövetel után mécseseket meggyújtva odabújhatunk egymáshoz élvezve relaxációs óráink minden percét.

Ha felkeltettük érdeklődését forduljon hozzánk bizalommal! Beszélgessünk el együtt részletesen róla!

Ezek is érdekelhetik