1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 465 7023

Hálószoba fürdővel vagy fürdőszoba hálóval?

Ez itt nagy kérdés! Most biztosan elgondolkodik mi is a különbség a kettő között. Bizonyára sokan vannak akik azt gondolják semmi, viszont tudom, hogy többek szemében felcsillan a fantázia, az újdonság, az egyediség s ezekkel együtt természetesen a kíváncsiság is. Egy biztos a hálószobánk közvetlen környezetében lesz egy fürdőszobánk, de, hogy melyik lesz a dominánsabb? Miért? Hogyan? Olvasson tovább és kalandozzunk együtt e két helyiség különös kapcsolatában, időközben a Kivel kérdés is felmerül, s még egy „fürdő a hálószobában” kombinációval is készülünk!

Hálószoba fürdővel – funkcionalitás

Amikor eldöntjük, hogy hálószobánkról nyílik egy fürdőszoba, akkor elsősorban a kényelem és a funkcionalitás megteremtése mellett döntünk. Többek között azért, hogy ne kelljen osztozni a család többi tagjával a szóban forgó helyiségen, s természetesen a hálószoba a dominánsabb tagja eme párosításnak. Tehát nincs sorban állás a reggeli fogmosáskor, s talán úgy érezzük, hogy egy kis privát szférát is alkotunk, hiszen ezt a helyiséget csak „Mi” használjuk… Amennyiben Önnek is lehetősége van kialakítani egy „hálószoba fürdővel” párost, tegye bátran és élvezze az ezzel járó pozitívumokat! 

Fürdőszoba hálóval – exkluzivitás

Mitől más, ha a „hálószoba fürdővel” megnevezés helyett azt mondjuk „fürdőszoba hálóval”? Csupán annyi, hogy a fürdőszoba méretét tekintve nagyobb. Funkcionalitását figyelemmel követve rádöbbenünk, hogy mini spa-t szeretnénk alkotni otthonunkban, s ha jobban megfigyeljük használóit, biztosan irigykedni kezdünk, mert rögtön Mi is ilyet szeretnénk… Egy ilyen fürdőszoba helyiséget ahol kikapcsolódhatunk, kipihenhetjük az élet fáradalmait! S, hogy Kivel? Természetesen kedvesünkkel! A háló mindemellett másodlagos, a fürdőszoba pedig domináns. Nem semmi ugye? És még csak most jön a hálószobában található fürdőszoba…

Fürdőszoba a hálószobában – pompázat

Igen – elérkeztünk a csúcsra, valakinek tetszik – valakinek nem! Na de mi is? Konkrétan arra gondolunk, mikor egy gyönyörű, határozott megjelenésű térben álló kád pompázatos környezetben a hálószobában van elhelyezve! Igazán fiatalos, romantikus összképet kaphatunk hálószobánk képének végeredményül. Önnek tetszik?

Felkeltette érdeklődését a hálószoba – fürdőszoba párosítás témája? Látogasson el lakberendezési központunkba, ahol munkatársaink további alternatívákkal szolgálnak és segítenek az ötletelésben igény szerint 3D látványterv készítéssel is!

Ezek is érdekelhetik