1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 179 0990

Fürdőszoba trendek 2017 – avagy a jólét csúcsa?

A Villeroy&Boch feltérképezte a legújabb, álom fürdőszoba trendeket, melyekkel már akár a jólét csúcsára is törhetünk. Személyre szabott tervezési horizont, extra higiénia, és érző zuhanyzók kényeztethetnek bennünket, ha úgy kívánjuk…

A 2017-es trendek szerint a személyre szabott igényeké és a jólété lesz a főszerep a fürdőszobák világában! Az idei évtől  kezdve bárki megvalósíthatja személyes álmait a színes fürdőszobát illetően! Élénk pink kád, elegáns, fekete mosdó, napsárga mosdópulttal?

A Villeroy&Boch tervezőcsapata a maximális kényelmet szem előtt tartva alakította ki a legújabb fürdőszobai megoldásokat. A tervezőket azok az okos részletek inspirálták leginkább, melyek a felhasználók kényelmére, és a használat közbeni jóérzésére fókuszáltak.

Műszaki jellemzőket és speciális vezérlőket építettek be a legújabb termékekbe, hogy az élet még könnyebbé, kényelmesebbé váljon - a fürdőszobában is.

Ehhez pedig bátran megragadhatjuk mi is a 2017-es év innovációit, élénk színeit, és letisztult vonalait: a stílusos design ugyanis már önmagában is olyan légkört teremt, ahol az ember jól érzi magát, miközben az innovatív technikai megoldásokkal nemcsak kényelmünket fokozhatjuk, de sokszor még értékes időt is spórolhatunk.

A dizájnerek ezúttal oly módon tesznek a kedvünkre, hogy az új trendeket ma már személyes ízlésünkre, a bennünket jó érzéssel eltöltő színekre és formákra is szabhatjuk. Joggal mondhatjuk tehát, hogy a világ vezető trendjei szempontjából pedig egyre fontosabb maga az Ember: merítsünk hát ihletet most a 2017-es fürdőszoba trendekből, és kapcsoljuk be magunkat egy olyan térbe, mely egyszerűen csak többet nyújt számunkra minden tekintetben.

Még magasabb fokú higiénia, extra kényelem és „kézreállóság”

Ez az új otthon-tendecia a belső jólétünket is szolgálja.

2017-ben a fürdőszoba barátságos élettérré alakul át, felszerelve minden elképzelhető kényelmi megoldással, hogy ideális helyszínévé válhasson a tökéletes kikapcsolódásnak, lazításnak.

A fényűző anyagok, meleg színek és kiváló minőségű tartozékok személyre szabható kombinációja valóban páratlan, jóleső légkört, nyugodt hangulatot eredményez.

Kényeztessük magunkat a Vivia kollekcióval! Amellett, hogy a kényelmes bútorok konzollal és csuklós tükörrel rendelkeznek, a cserélhető tartozék dobozok száraz tárolóhelyet és könnyű hozzáférést biztosítanak a törölközőinknek közvetlenül a zuhanyzás, mosakodás után.   

A Villeroy & Boch féle ViSeat szaniterek üléskomfortját egy teljesen új szintre emelték. Ez az innovatív WC ülőke rendelkezik olyan lenyűgöző funkciókkal, mint az automatikus nyitás-zárás, valamint az éjjeli funkció. A perem nélküli kialakítás pedig nem csupán design célt szolgál, hanem a még magasabb fokú higiéniát is, hiszen a szennyeződések, baktériumok így nem tudnak megtelepedni a perem alatt.

További jó érzést ad, és egyedivé teszi, kiemeli a fürdőszoba szépségét a 14 féle, különböző tükrös szekrény, melyek közül biztosan megleljük a számunkra legoptimálisabb kialakítású változatot.   

Erőteljes, élénk színek a fürdőszobában, személyre szabott tervezési horizonttal

Színes design jellemzi a személyesre szabható, legújabb fürdőszoba trendeket. Az élénk színek érzelmeket szabadítanak fel: hol élénkítik, hol pedig megnyugtatják lelkünket, szellemünket.

A belső tereket ilyen módon személyes igényünk szerint tudjuk alakítani. A tágabb, napsütötte tér Illúzióját adja a vidám sárga, az erőteljes, vörös árnyalatai energiát adnak, a hűvös kékek és zöldek pedig nyugtatólag hatnak ránk.

A fürdőszoba szaniterek immár nem csupán a hagyományos fehér változatban állhatnak mostantól rendelkezésünkre: a tarka kerámiák és a színes fürdőszoba bútorok teszik erőteljesen stílusossá, szinte már szoba-szerűvé a fürdőszoba helyiségét, amitől még otthonosabban érezhetjük magunkat benne.

A Villeroy & Boch több mint 200 új, izgalmas fürdőszoba-árnyalattal rendelkezik, amelyeket neves tervezők alakítottak ki, hogy biztosan megtaláljuk a hozzánk leginkább illő párosításokat.

Megemelt zuhanyzók - az akadálymentes, könnyen tisztítható felületekért

A padlószinthez képest megemelt talapzatú zuhanyzók, zuhanytálca megoldások – éppúgy, ahogyan a tökéletesen a padló szintjébe beintegrált elemek – igazi „must have” darabok lesznek a fürdőszobában!

Amellett ugyanis, hogy védelmet nyújtanak a vízkő ellen a padlóburkolat számára, rendkívül elegáns összhatást kölcsönöznek a térnek, miközben növelik is azt, - és végre nem csak optikailag, hanem valós értelemben – hiszen jelentős, hasznos szabad területet hagynak meg a helyiségben.

Mindemellett, ezek a zuhanyzók is számos kényelmi funkcióval rendelkeznek:

Azon túl ugyanis, hogy gyorsan és könnyedén tisztíthatóak a felületek, a padló szinten gyorsabb és biztonságosabb a közlekedés, nincs botlásveszély, ezáltal ideális megoldást nyújtanak akadálymentesített fürdőszobákban is akár.

Akár tervezi egy új fürdőszoba kialakítását, akár a meglévő régi kerül felújításra – ha ezeket az új zuhanytálca kollekciókat választja, mint amilyen például az Architectura, a Squaro vagy Futurion Lapos a Villeroy & Boch-tól, többé semmi sem állhat a felhőtlen és akadálymentes zuhanyzás útjába.

Kecses kialakítás, vékonyabb perem, nagyobb térkihasználtság

Az egyik legígéretesebb lakberendezési trend 2017-ben kétségkívül a minimalista vonalvezetésű fürdőszoba kialakítása. Kecses formák, keskeny élek és precíz sarkok kölcsönöznek az új szanitereknek és bútoroknak modern és elegáns összhatást.

Az ilyen puritán eleganciával rendelkező fürdőszoba leírhatatlan könnyedséggel, tágabb, szellősebb élettérrel ajándékozza meg használóját, aki ennek köszönhetően már az első pillanattól fogva jobban érzi magát benne.

Még több hely marad a kiváló minőségű tartozékok számára, és még inkább látványossá válnak a frissítő, élénk színek is.

Kiváló példa erre a fürdőszoba trendre a Venticello és az Oktogon kollekció egyaránt, melyeknél műalkotáshoz méltó, lenyűgöző módon mutatják be neves trend-tervezők az új tervezési lehetőségeket és anyagokat, mint pl. a TitanCeram.

A TitanCeram egy innovatív anyag, amely már az első alkalomtól kezdve lehetővé teszi a termékek előállítását, prémium minőségben – a kifejezetten vékony falainak köszönhetően.  

Kiváncsivá tettük? Szívesen megtudna még többet is? A VS Fürdőszoba üzleteiben szakértő munkatársaink segítenek az optimális döntésben is!

Ezek is érdekelhetik

Kombinálás végletek

Manapság nem egyszerű a lakberendezők dolga, hiszen eligazodni a megannyi stílus között nem könnyű, viszont a stílusok keresztezése utat nyit a kreativitásnak. A lehetőségek keresésének, az anyagok kombinációjának köszönhetően ma már sok otthonban jelen van a különböző textúrák egyvelege, mint a bőr, a tégla, a fém, a fa és az üveg. 
Elolvasom ezt a cikket

Miért érdemes a Style&Home Lakberendezési központba ellátogatni?

Amikor felmerül az építkezés vagy a lakásfelújítás gondolata, sok kérdés megfogalmazódik bennünk. Sokszor már a legelején kicsit elakadunk, hogyan fogjunk hozzá? Jó hírünk van, a Style&Home Lakberendezési Központ munkatársai minden kérdésre felkészültek és alaposan kidolgozták a lehetőségeket az Ön számára, hogy a lakásfelújítás könnyen, stresszmentesen és kellemesen menjen végbe.
Elolvasom ezt a cikket

Egy kis vidámság a lakásban: a bohém stílus

A bohém stílus igazi különlegesség, feltűnő és harsány, megosztja az emberek véleményét. Kevesen választják ezt a stílust teljes lakásuk berendezéséhez, azonban a bohém elemek vidámságot kölcsönöznek és feldobják a hétköznapokat, így érdemes beépítenünk otthonunkba. A színek, a formák, az anyagok vegyítése rendezetlen hatást kelthet, ezért körültekintően kell megterveznünk bohém otthonunkat. 
Elolvasom ezt a cikket

A sokat mutató tágas és nyitott terek

A jól elrendezett nyitott belső terek igazán hívogatóak tudnak lenni. Manapság már mindenki szereti a nyitott tereket, ahol egyetlen helység több funkciót is ellát. Ezek a belső kialakítások lehetővé teszik a házigazdák számára, hogy a konyhából szórakoztassák vendégeiket, ahonnan akár a szülők is a gyerkőcökön tarthatják fél szemüket a vacsora elkészítése során. Nem csoda tehát, hogy ez a fajta elrendezés szinte rokonértelművé vált a modern simasággal és kényelemmel!

Elolvasom ezt a cikket

Egy lépésre a természettől

Biztosan Önben is felmerült a kérdés, hogy hogyan lehet a természet tudatosan jelen mindennapjainkban. A válasz egészen egyszerű. Válasszon természetközeli burkolatokat és berendezési tárgyakat otthonába, mert akkor garantáltan márcsak a madárcsicsergés fog hiányozni a teljes természet érzéséhez...
Elolvasom ezt a cikket

Lakberendezési trendek - 2018

Itt a tavasz, a napsütés és vele együtt a 2018-as lakberendezési trendek is! Az idei év különösen izgalmas lesz a lakberendezési trendek szempontjából, rengeteg újdonság jelenik meg a lakások berendezése kapcsán. 

 

Elolvasom ezt a cikket