1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.info@styleandhome.hu06 30 465 7023

Fürdőszoba kedvenc városod témájában

Igen! A Konskie, és a Roca burkolat és szaniter gyártók megálmodták kedvenc városainkat ábrázoló dekor csempéinket, s mosdóinkat, ami fürdőszoba megfelelő kiegészítői lehetnek. Biztosan Önnek is van kedvenc városa…Ugye? Talán nappalija már azon város jegyében tündöklik, miért ne tehetné ugyanezt fürdőszobája?

Tartson Velem és alakítsa fürdőszobáját kedvenc városa fényében.

1. Holland főváros – Amszterdam

Kedvencei között megtalálható a művészeti, s a kulturális életben élenjáró Holland főváros, Amsterdam? Több híres színháznak és múzeumnak ad otthont ezen város, köztük a Rembrandt ház, a Van Gogh múzeum s természetesen a holland hajózás történetét bemutató Holland Tengerészeti Múzeum is itt helyezkedik el. Fürdőszobájába érkezve boldog lenne, ha Ön elé tárulna Amsterdam város lenyűgöző látványa? Van egy jó hírem Önnek, ez egy megvalósítható álom…

 

2. Barcelona – Spanyolország kedvelőinek

Az Ön kedvence inkább Barcelona? A visszatérő turisták oszlopos tagja? Akkor tartson Velem s elhozom Önnek Barcelona hangulatát, melyet gyorsan be is költöztetek fürdőszobájába! Csukja be a szemét és gondoljon arra, hogy éppen az egyik híres látnivaló irányába sétál… Ez talán a Sagrada Família? Nos sétál és sétál… Látja maga előtt a jellegzetes belvárosi házakat, s azok ablakait! Nyissa ki a szemét és tekintse meg a képeket? Hát nem megdöbbentő, ahogy a dekor csempéken élethűen vissza köszönnek a belvárosi házak ablakai? Adjon új otthont a „saját kis” Barcelonájának, méghozzá fürdőszobájában!

Tubadzin – Barcelona burkolat család

3. New York – Amerikai rajongóinak

Ön inkább a puritán egy színű burkolatokat kedveli, de szívesen látná fürdőszobájába kedvenc városát? Ne szomorkodjon, erre is van ötletünk, a New York mosdó. Egy mosdó melynek külső felületén az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb városának képe látható, azaz New York. Válassza Ön is a New York mosdót, mely design megjelenésével hódit, s nehogy megfeledkezzen az Urbán csaptelepről, hiszen eme csaptelep s mosdó remek párost alkotnak!

Jöjjön el üzleteinkbe és válasszon Ön is hatalmas „város sorozatunkból”. Amsterdam, Barcelona, New York, Párizs, Monaco, London s még órákon át sorolhatnám.

 

Ezek is érdekelhetik